Spring naar bijdragen

Waarom is een DNF loggen zo moeilijk?


on4bam

Aanbevolen berichten

Omdat we graag fietsen en multi's doen komen we zo nu en dan in NL (meer langeafstandscaches en betere fietspaden dan in B ;) )

Zo stond het rondje Eindhoven al lang op onze todo lijst. We hebben de 4 letterboxen en gefietst en alle 4 de eindlocaties gevonden maar helaas maar op twee plaatsen een cache. Omdat we waarschijnlijk nog wel eens naar Eindhoven zullen rijden om nog enkele andere caches te zoeken en de twee DNFs recht te zetten werden de twee niet gevonden caches op de watchlist gezet zodat we eenvoudig konden zien of we slecht gezocht hadden dan wel of de cache verdwenen was.

Vandaag een mail... Een found van de zuid-oost lus... slecht gezocht dus (net als onze voorganger)... tot ik de log las.... Veel zoeksporen maar niets gespot.. dus fotolog... WTF... Toegegeven, er werd ook een Needs maintenance gelogd.

Is het zo moeilijk om een DNF te loggen? In GSAK staat er zo wel een groen vierkantje bij de laatste 4 logs zodat er op het eerste zicht geen probleem is met de cache :mad:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Ik zie dit "fenomeen" ook steeds vaker, toegegeven, het is erg frustrerend om iets niet te vinden na x kilometer of na enige inspanning.

Wij zijn groot fan van multi's dus dan is die frustratie nog wat extra. Mede hierdoor kijken we toch even in de laatste logjes óf die nog gevonden is als laatste, de termijn zegt hierbij wat minder.

Terug naar de DNF, blijkbaar is het inderdaad zo dat kost wat kost dat puntje gescoord moet worden.

Nog een kleine toevoeging, het valt me ook op dat er veel (korte) found logjes zijn die nergens in het logboek te vinden zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

OK, blijkbaar was de ZO lus nog aanwezig en die werd dus ook opnieuw gevonden na hulp van de CO, de andere, NW, is bevestigd verdwenen maar daar staat weer een "Found" te blinken (met toestemming van de CO).

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...