Spring naar bijdragen

Aventurijn

Leden
 • Aantal bijdragen

  112
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door Aventurijn geplaatst

 1. Cache Topper van de maand September 2021
 2. Cache topper Augustus 2021 Van schietbaan tot achtbaan
 3. cache route van de maand: de parels in huis ter heide
 4. Aventurijn

  Gps Kopen, Again...

  Voor iedereen die nog steeds aan het zoeken is. Ik heb hier een website gevonden die ze allemaal op een rijtje zet: Beste Wandel GPS
 5. Na het bezoeken van de Landmachtdagen 2012 mag deze natuurlijk ook niet missen in het rijtje van de events. De landmachtdagen was al een goede ervaring voor ons, we zijn er zeker van dat de marinedagen dit ook gaat worden. Laten we hopen op goed weer dan kan het al bijna niet meer fout gaan. Ik ben benieuwd wat we er allemaal gaan zien.
 6. Hey Robje64 Het was een mooie locatie, veel gezien en veel te doen. hierbij wil ik jou en je mede organisatoren bedanken! het was super! mvg, Aventurijn
 7. Vraagje: is er een reden dat er geen jaartal opgezet is ?
 8. Mooi gedaan! we gaan m op de 12e eens bewonderen.
 9. Ook wij zijn van de partij! Op naar de 500 zullen we maar zeggen, eens kijken of we de cachers kunnen onderscheiden van de militairen.
 10. uhmm.. wat is een pielewiele ? edit: ohw wacht je bedoeld een route van pielewiele... sorry ...
 11. De kleine is nu 5 maanden oud (lees jong) Het zou leuk zijn om de 250e in Limburg te kunnen lopen.
 12. Voor onze 250e cache willen we een mooie en/of bijzondere cache gaan lopen in Limburg. Wie kan ons hier wat tips in geven? Het enige waar we rekening mee moeten houden is dat er een kinderwagen over de paden kan. Thanks. Team Aventurijn.
 13. Die heb ik inderdaad allemaal erop staan. Het ging mij er mee om dat als ik ergens naar toe ga, kan zien of er iets langs de route ligt. Zonder dat ik daarvoor andere apps etc voor moet gaan starten.
 14. Hallo allemaal, Weet iemand van jullie hoe ik met google navigation layers van alle caches in Nederland erop kan zetten. Ik weet dat het heel makkelijk ging met Gsak en Tomtom, daar was een mooie export voor. Maar nu heb ik geen tomtom meer maar wel een mooie smartphone ;-) Wie kan me hier aan helpen, andere navigatie software of iets vergelijkbaars is ook goed. Thanks!
 15. Aventurijn

  Te Koop: Garmin Gps60

  Hierbij bied ik mijn Garmin GPS60 te koop aan. Alles werkt nog perfect, omdat ik een nieuwe heb gekocht is deze helaas overbodig geworden. ik wil er minimaal € 100 voor hebben. en al verkocht.... mag dus worden verwijderd.
 16. @ Sivota: kijk das nou eens een duidelijk antwoord
 17. ik wil geen spelbreker zijn maar lijkt dit logo niet op dat van docdata ? We kwamen er vandaag toevallig langs.
 18. Hé Siegurd, ook vanaf hier van harte gefeliciteerd!
 19. ik wens Geoman en Team jemar veel succes en wijsheid met de keuze ! misschien ook een idee om een polletje op te zetten om ook via het forum een keuze te maken ?
 20. hierbij misschien nog een ideetje.... de GeoGlobe...
 21. @ GPSiegurd, duidelijk en heldere uitleg. Bedankt hiervoor. eens kijken of ik er nog wat mee kan
 22. ik denk juist dat het wel leuk is om een kleine postzegel op je pen, shirt, hoed of auto te hebben maar ja, daarom is het nu juist ook moeilijk om een keuze en een logo te maken, het is nooit voor iedereen goed
 23. en de laatste 2 succes met de keuze !
 24. zo je ook wel eens gelijk in kunnen hebben. Misschien zoiets ? zitten wel helaas niet alle kleuren in.....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...