Spring naar bijdragen

Favo niet gekregen, wel beloofd


maikmon

Aanbevolen berichten

Het is maar een vraag wat gebruikelijk is. Sinds een tijdje heb ik een serie caches die regelmatig favo's ontvangen. Hartstikke leuk. Nou maak ik mee dat er in de log expliciet genoemd wordt dat er een favo gegeven wordt, maar dat ze die vergeten aan te klikken. Het is natuurlijk ook een aparte handeling na het loggen (ik ben er zelf ook weleens achteraf achter gekomen dat ik het nog niet gedaan had). Nu mijn vraag. Laat je dit zo, of vraag je de logger er middels een bericht naar?  Ik heb daar zelf wel een idee bij, maar wil graag weten wat gebruikelijk is?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Gewoon even een message naar de betreffende cacher. Waarschijnlijk is die het gewoon vergeten. Ik persoonlijk vind het fijn om een mail te krijgen, zodat ik alsnog een favo kan toekennen. Want ik zet het niet voor niets in mijn log als blijk van waardering

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor jullie reacties. Verschillende meningen dus. Zelf zit ik er ook een beetje tussenin qua idee. Aan de ene kant is het een cadeautje en daar vraag je niet naar, ook heeft men het aangekondigd en is men het vergeten. Aan de andere kant ik zou de vraag wel willen krijgen als ik het zou vergeten. Het is denk ik maar net aan wie het dus vraagt en hoe degene erop reageert. Ik ga van geval tot geval bekijken wat ik ga doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...