Spring naar bijdragen

maikmon

Leden
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door maikmon geplaatst

 1. ok. Duidelijk. Bedankt voor je snelle reactie.
 2. Een bekende van mij wil ook gaan geocachen en wil een zich aanmelden onder een naam met daarin 2 spaties. Op de een of andere manier lukt dat niet. Ik heb er ook geen antwoord op, maar heb wel veel namen gezien die 1, 2 of zelfs 3 spaties in hun naam hebben. Kortom: hoe kan je een naam met 2 spaties daarin aanmaken?
 3. maikmon

  Favo niet gekregen, wel beloofd

  Bedankt voor jullie reacties. Verschillende meningen dus. Zelf zit ik er ook een beetje tussenin qua idee. Aan de ene kant is het een cadeautje en daar vraag je niet naar, ook heeft men het aangekondigd en is men het vergeten. Aan de andere kant ik zou de vraag wel willen krijgen als ik het zou vergeten. Het is denk ik maar net aan wie het dus vraagt en hoe degene erop reageert. Ik ga van geval tot geval bekijken wat ik ga doen.
 4. maikmon

  Favo niet gekregen, wel beloofd

  Het is maar een vraag wat gebruikelijk is. Sinds een tijdje heb ik een serie caches die regelmatig favo's ontvangen. Hartstikke leuk. Nou maak ik mee dat er in de log expliciet genoemd wordt dat er een favo gegeven wordt, maar dat ze die vergeten aan te klikken. Het is natuurlijk ook een aparte handeling na het loggen (ik ben er zelf ook weleens achteraf achter gekomen dat ik het nog niet gedaan had). Nu mijn vraag. Laat je dit zo, of vraag je de logger er middels een bericht naar? Ik heb daar zelf wel een idee bij, maar wil graag weten wat gebruikelijk is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...