Spring naar bijdragen

twodutch

Leden
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door twodutch geplaatst

 1. twodutch

  Te Koop: Garmin Oregon 650

  Toch maar niet. Succes met de verkoop
 2. twodutch

  Te Koop: Garmin Oregon 650

  Lijkt me wel wat. Even overleggen hier.
 3. Ik heb een dakota 20, en gebruik geen trip& waypointmanager. Ik maak pocket queries (voor premium members) en via GSAK zet ik de caches die ik wil hebben in de gps. Je kan ook de caches een voor een in je gps zetten zonder premium member te zijn, maar dan moet de computer moet wel je gps zien. Je hebt de garmin communicator plugin nodig. Te downloaden van de garmin site. http://www8.garmin.com/support/download.jsp Succes verder
 4. twodutch

  Groentje Met Vragen

  Het is geen geocashing, maar geocaching. Lijkt een minor probleem, maar als je aan geocashing doet, denk ik aan geld zoeken. In ieder geval; welkom bij het leukste spel die wij kennen.
 5. Bij mij nog steeds problemen. Windows 10 en chrome.
 6. Net GSAK aan het updaten, gaat supersnel. Ook ik heb UPC/Ziggo, en vandaag geen problemen.
 7. Kan dat dan, je souvenirs uitschakelen? Dat wil ik wel!
 8. Ok, een vakantie of een paar dagen weg naar het zuiden des lands. Maar eerst de lente afwachten, want ik wil wel lekker weer.
 9. Lijkt er op dat in het zuiden de mooiste multi's liggen, of vergis ik mij? Deze is te ver voor mij.
 10. Mailtje van de CO gehad, dat deze best de moeite waard is. Dus maar eens proberen en dan eventueel mijn mening aanpassen.
 11. Komt er weer eens een nieuwe multi online, Is het weer zo'n korte. (GC5GFGV) Ik weet dat er een hoop mensen zijn die hier voor gaan, maar dit gaat aan mij voorbij. Liever loop ik een multi of een trail die varieert van 5 - 10 kilometer. Helaas moet ik voor zulke (niet gevonden) caches steeds verder rijden.
 12. twodutch

  Cache Weg, Wat Nu?

  Geen logboekje (kunnen) beschreven, dan ook geen cache gevonden.
 13. twodutch

  Aluminium Plaatjes

  Aha, Bij het zoeken naar de (toekomstige) cache van Diederikus, letten op plaatjes van soldeertin. Zijn echt benieuwd naar je cache. We wachten met spanning.
 14. Jammer, maar dat kan gebeuren. Is mij ook overkomen. Zoek een andere plaats en dien de cache opnieuw in. Succes.
 15. Zo'n tekenlepel hebben wij al een paar jaar in ons bezit. Regelmatig nodig gehad, en het werkt heel goed en makkelijk.
 16. LeoCache, Wij hebben geen laptop, maar wel een tablet. met het programma C:geo kan je oneindig veel caches in de tablet laden. Alleen kan je niet van een tablet de caches naar de gps pompen. Maar we kunnen in geval van nood de coordinaten van de tablet overnemen naar de gps. Kost wat tijd, maar op vakantie is die tijd er wel. Bedankt voor het antwoord.
 17. Zijn het er dan ook maximaal 2000? of kan je dan meer opslaan als je het op de sd kaart zet? Binnenkort gaan we naar de Harz, en daar liggen er ontzettend veel. Omdat we niet precies weten welke we wel en niet gaan doen (afhankelijk van onze stemming en locatie daar), willen we zoveel mogelijk caches opslaan. Zelf had ik gedacht om een aantal caches te verdelen over enkele sd kaartjes, met kaart en al. Maar als er meer dan 2000 op een sd-kaart gaan, is dat nog makkelijker. We hebben een etrex 30, en een dakota 20.
 18. Zou het niet kunnen zijn dat je een kruispeiling moet maken? Maak van elk wp een peiling vanaf punt X, en geef deze elke peiling een uniek naam. Bv wp1, wp2, wp3, wp4. Maak dan een route van wp1 naar wp3, en van wp2 naar wp4. Als je dan op de kaart kijkt zie de routes die elkaar kruisen. op het punt waar ze elkaar kruisen zou dan een waypoint zijn waar je weer wat moet zoeken. Ik ken de cache niet, dus het zou natuurlijk ook kunnen zijn zoals team Tabak het beschrijft. Kwestie van even proberen.
 19. twodutch

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Klopt, Als dat je ding is, dan ligt er blijkbaar ook een hele mooie multi. Een die je alle hoeken van dat terrein laat zien. Die zou dan je voorkeur moeten hebben Klopt, de cache ''ken uw materiaal'' is een prachtige wandeling, gezocht maar helaas niet gevonden. De andere multi''s daar staan ook op de nominatie om te zoeken. Net als vele anderen.
 20. twodutch

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  We kunnen het niet laten om hierop te reageren. Jammer dat de caches op de Ermelose heide door enkelen wordt gezien als een puntjesraap-terrein. Wij verheugen ons (als de temperatuur aangenaam wordt) om enkele tientallen tradi's te rapen op de Ermelose heide. Niet perse om puntjes te scoren, maar de combinatie zoeken en wandelen. Zeker als je in de natuur loopt. Dat je daar veel andere geocachers tegenkomt vinden we juist leuk. Even kletsen. De combinatie natuur, geocaches en kilometers maken. Dat is ons ding. Ook kunnen we ons geweldig vermaken met een mooie lange multi, maar dan ook het liefst in de natuur. Het is niet zo dat je daar de natuur verpest. Je loopt gewoon over de paden, net als alle andere wandelaars die daar ook van de natuur genieten. Ieder zijn ding, Als je dit niet fijn vind, ga je ergens anders een mooie cache zoeken.
 21. Gevonden. Weer een leuke functie erbij, maar dit was mij al bekend op de tablet met het programma "c: geo". bedankt voor de hulp.
 22. twodutch

  Cachen In De Sneeuw

  Mooie foto's, Diederikus. Ik denk dat we hier een nieuwe cacher hebben, die het waardeert dat er nog mooie multi-caches liggen, en niet zo gehaast is om een puntje te scoren. Ik ken deze cache. Is gemaakt/ontworpen door onze vrienden. Wij hebben deze ook gelopen en daar 2 dagen over gedaan. Dat was 2 dagen genieten. Gelukkig zijn er nog steeds cachers die genieten van een mooie multi.
 23. Heb de site bekeken, en het ziet er goed uit. Leuk als je iemand kunt volgen. (als ie dat zelf wil natuurlijk) Maar ik neem aan dat je ter plekke internet nodig hebt? En mobiel internet hebben wij niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...