Spring naar bijdragen

Seapie

Leden
 • Aantal bijdragen

  187
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Seapie geplaatst

 1. Seapie

  Fietssteun Gps 60Csx

  Ik ben op zoek naar een fietssteun voor onze Gps 60Csx. Zijn nog vrij prijzig en bijna niet meer te krijgen. Wil iemand zijn/haar steun verkopen?
 2. Nicolette

  ik lijk op een of andere manier niet te kunnen reageren, dus doe ik het op deze manier maar weer

  stuur je onderwerp gif of jpg naar matsretep@gmail.com geef aan hoeveel je er wilt hebben en het jaartal 2010 of 2011

  ik ga het dan regelen voor je

  groeten

  Peter

 3. Nicolette

  had je nog een ontwerp (gif of jpg) voor de wooden coin, ik ga nl deze week bestellen

  stuur hem naar matsretep@gmail.com

  groeten

  Peter

 4. Seapie

  Teken!

  Uhh, auto 5 jaar mijden, zolang kunnen die sloebers namelijk zonder voedsel....
 5. Seapie

  Teken!

  Wij hebben tegenwoordig altijd Ductape in de cache-tas. Daarmee heb je in een paar seconden een naar boven oprukkend tekenleger verwijderd. Kwamen er ook achter dat ze zich achterwaarts in broeknaden verstoppen en daar betere tijden afwachten, dus voortaan thuis direct alles uit en in de was......
 6. Seapie

  Wat Is Een Nano?

  Eergisteren nog een dagje ge-nanood in Deventer. Behalve dat je dan terechtkomt onder vuilnisbakken en klem zit tussen regenpijpen en muren, is het loggen en terug oprollen van een nano ook niet echt een feestje, haha.
 7. Seapie

  Engeland

  Zijn er misschien cachers die de C2C (St. Bees - Robin Hood's Bay) hebben gelopen en onderweg ook nog caches hebben gevonden? Ik ben op zoek naar wat leuke cache-tips op deze route. Of is het gewoon afzien en mag je blij zijn als je het eindpunt uberhaupt haalt? Ook dan zijn tips welkom.... Ik ga de C2C (coast-to-coast) in augustus lopen.
 8. Seapie

  Planning Vakantie 2010

  In april weekje cachen in Andalusie, mei/juni 3 weken Engeland en juli/augustus 3 weken zeilen/wandelen/cachen in de Lofoten (noord-Noorwegen), en tussendoor waarschijnlijk nog een weekje vliegvissen/cachen in Ierland. En in de tijd die over is, moet er nog gewerkt worden ook, haha.
 9. Heeft iemand in Wales toevallig al cachend een long distance walk gelopen (bijv. Offa's Dyke path)? Wij zijn op zoek naar tips.
 10. Seapie

  Teken!

  Als je ff zoekt vind je een ander (lang, lang) draadje over teken, waarin letterlijk alles staat wat je (wel en vooral niet) wilt weten over deze lieve diertjes en hun eetgewoonten.....
 11. Seapie

  Te Koop: Etrex Legend

  Hij is verkocht!!! Graag sluiten.
 12. Seapie

  Te Koop: Etrex Legend

  Wegens aanschaf ander type GPS, te koop aangeboden: eTrex Legend H + beschermhoes + fietssteun + kabels etc. (Alles in perfecte staat) Vraagprijs: € 100,00
 13. Eigenlijk alle caches van Dalamot, maar Van Gevelsteen naar Edelsteen stond bovenaan.
 14. Als wij gewoon de optie simple (no logs) kiezen, wordt het bovenste deel wel afgedrukt; maar als ik de hint er ge-decrypt bij uit wil laten printen, wordt het bovenste deel niet afgedrukt. Begrijpen we ook niets van.
 15. Seapie

  Premium Membership

  Niks aan de hand met Paypal! Werkt prima. Google checkout is trouwens ook niet verkeerd; maar als ik een keuze heb, dan toch echt Paypal!! Trouwens, er zijn zat andere manieren om geript te worden. Vorig jaar heb ik in Engeland 1x met een creditcard betaald in een (bekende outdoor)winkel; ik bleef vastzitten aan mijn eigen card, dus niemand kon er even mee uit zicht, bleek toch dat er een half jaar later iemand met mijn cardnumber aan de rol is gegaan ergens in Italie; helemaal leeg getrokken.... Maar dat werd gelukkig door de cc-company gewoon gecorrigeerd. (Was overigens de eerste en enige keer dat ik die card in die periode gebruikte, dus de fraude was snel achterhaald). Daarna ben ik gauw overgegaan op Paypal.
 16. Tip: www.ontrack.nl heeft ook leuke gps-routes (met veel waypoints.....).
 17. Je legt een cache toch alleen zodat deze gezocht kan worden door cache-zoekers? Dus als er (heel veel) cache-zoekers erg blij zouden zijn met een afstandvermelding, waarom kan/mag dat dan niet? Dat is toch gewoon rekening houden met een doelgroep? Of draait het hier alleen om meerdere eer en glorie van cache-leggers? Daarbij komt nog dat als alleen een afstand al een spoiler kan zijn voor een cache, die cache dan toch ook op een andere manier wat ingewikkelder gemaakt kan worden; mogelijkheden te over, lijkt me. Als je geen hint wil lezen voor een cache dan decrypt je die toch ook niet? Ik vind het in ieder geval een puik plan van De Broekies! Ook handig als je meerdere caches wil plannen op een dag, toch?
 18. Dan is er een ooievaarsdorp in de buurt, waar ze gevoerd worden. Het blijkt dat wanneer ooievaars maar genoeg voedsel voor het rooie snaveltje geworpen krijgen, ze niet inchecken voor die vliegreis naar Afrika. En geef ze eens ongelijk .
 19. Seapie

  Teken !!!!!

  @ Zitawalk: interessant zou zijn om je hond eens te laten testen op Lyme. (Ik neem aan dat je een hond hebt?).
 20. Seapie

  Teken !!!!!

  Dat zou je zeggen, maar mijn ervaring is dat de meeste artsen zelf niet weten wat ze met Lyme moeten doen.... Misschien dat ze er dan dit draadje maar even op na moeten slaan
 21. Seapie

  Teken !!!!!

  Maar hebben teken wel het alleenrecht op het overbrengen van Lyme.......?
 22. Kijk ook eens op www.pictoright.nl (voorheen www.beeldrecht.nl).
 23. Seapie

  Teken !!!!!

  Soms lees je weleens dat iemand, na medisch onderzoek, Lyme blijkt te hebben. Vervolgens wordt gekeken wanneer zo iemand een tekenbeet heeft gehad. Dat kan zo maar 11 tot 15 jaar of langer geleden zijn. Dat betekent dus gewoon dat de bewuste tekenbeet NIET de oorzaak is geweest. Een teek is maar een van de vectoren die ziektes over kunnen brengen, hij is niet de drager want dat is namelijk een gastheer geweest, zoals een schaap of hert. Ik ben ervan overtuigd dat je Lyme ook op een andere manier kan oplopen, namelijk door rechtstreeks contact met de oorspronkelijke drager op wat voor manier dan ook. Het lijkt mij dus dat bovenstaande theorie klopt (tot het tegendeel is bewezen). Vorige week in Belgie geweest. Ik ben daar meerdere malen gestoken door dazen. Die geven ook enorme bulten en rode kringen bij mij. Ik ben er niet helemaal gerust op dat er geen tekenbeet bij zat. Wordt een beetje paranoIde van al die tekenbesmettingen en berichten in het forum. In een Belgische krant stond overigens dat het aantal besmette teken schandalig overdreven wordt. Is er verschil tussen Belgie en Nederland. Is het hier veel erger? Ja, het schijnt op de Veluwe wel wat vaker voor te komen. Maar de teken-hysterie is hier wel erger, ja....
 24. Wij zijn op de hei ook weleens een team tegengekomen dat aan het cachen was, maar niet helemaal uit de vragen kwam. Toen dat opgehelderd was, bleken zij alleen maar aangemeld te zijn op .com om toegang te krijgen tot leuke wandelingen. De cache zelf interesseerde ze geen fluit, van TB's en coins haddden ze geen weet en wij werden zelfs een beetje bevreemd aangekeken toen we nogal kraaiden over het geinige van geo-cachen. Prima hoor, 't was een tof stel van rond de 65 (dat vermeld ik omdat...?) en wij stonden er gewoon niet bij stil dat dit natuurlijk ook gewoon een manier is om de cache-beschrijvingen te gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...