Spring naar bijdragen

Seapie

Leden
 • Aantal bijdragen

  187
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60 csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2006

Profile Information

 • Woonplaats
  Aardappeldoorn
 1. Seapie

  Fietssteun Gps 60Csx

  Ik ben op zoek naar een fietssteun voor onze Gps 60Csx. Zijn nog vrij prijzig en bijna niet meer te krijgen. Wil iemand zijn/haar steun verkopen?
 2. Nicolette

  ik lijk op een of andere manier niet te kunnen reageren, dus doe ik het op deze manier maar weer

  stuur je onderwerp gif of jpg naar matsretep@gmail.com geef aan hoeveel je er wilt hebben en het jaartal 2010 of 2011

  ik ga het dan regelen voor je

  groeten

  Peter

 3. Nicolette

  had je nog een ontwerp (gif of jpg) voor de wooden coin, ik ga nl deze week bestellen

  stuur hem naar matsretep@gmail.com

  groeten

  Peter

 4. Seapie

  Teken!

  Uhh, auto 5 jaar mijden, zolang kunnen die sloebers namelijk zonder voedsel....
 5. Seapie

  Teken!

  Wij hebben tegenwoordig altijd Ductape in de cache-tas. Daarmee heb je in een paar seconden een naar boven oprukkend tekenleger verwijderd. Kwamen er ook achter dat ze zich achterwaarts in broeknaden verstoppen en daar betere tijden afwachten, dus voortaan thuis direct alles uit en in de was......
 6. Seapie

  Wat Is Een Nano?

  Eergisteren nog een dagje ge-nanood in Deventer. Behalve dat je dan terechtkomt onder vuilnisbakken en klem zit tussen regenpijpen en muren, is het loggen en terug oprollen van een nano ook niet echt een feestje, haha.
 7. Seapie

  Engeland

  Zijn er misschien cachers die de C2C (St. Bees - Robin Hood's Bay) hebben gelopen en onderweg ook nog caches hebben gevonden? Ik ben op zoek naar wat leuke cache-tips op deze route. Of is het gewoon afzien en mag je blij zijn als je het eindpunt uberhaupt haalt? Ook dan zijn tips welkom.... Ik ga de C2C (coast-to-coast) in augustus lopen.
 8. Seapie

  Planning Vakantie 2010

  In april weekje cachen in Andalusie, mei/juni 3 weken Engeland en juli/augustus 3 weken zeilen/wandelen/cachen in de Lofoten (noord-Noorwegen), en tussendoor waarschijnlijk nog een weekje vliegvissen/cachen in Ierland. En in de tijd die over is, moet er nog gewerkt worden ook, haha.
 9. Heeft iemand in Wales toevallig al cachend een long distance walk gelopen (bijv. Offa's Dyke path)? Wij zijn op zoek naar tips.
 10. Seapie

  Teken!

  Als je ff zoekt vind je een ander (lang, lang) draadje over teken, waarin letterlijk alles staat wat je (wel en vooral niet) wilt weten over deze lieve diertjes en hun eetgewoonten.....
 11. Seapie

  Te Koop: Etrex Legend

  Hij is verkocht!!! Graag sluiten.
 12. Seapie

  Te Koop: Etrex Legend

  Wegens aanschaf ander type GPS, te koop aangeboden: eTrex Legend H + beschermhoes + fietssteun + kabels etc. (Alles in perfecte staat) Vraagprijs: € 100,00
 13. Eigenlijk alle caches van Dalamot, maar Van Gevelsteen naar Edelsteen stond bovenaan.
 14. Als wij gewoon de optie simple (no logs) kiezen, wordt het bovenste deel wel afgedrukt; maar als ik de hint er ge-decrypt bij uit wil laten printen, wordt het bovenste deel niet afgedrukt. Begrijpen we ook niets van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...