Spring naar bijdragen

Kamelig

Leden
  • Aantal bijdragen

    86
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Etrex H
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    nooit

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  1. Kamelig

    Paperless cachen

    Ik stel het programma SmartGPX voor (google even) deze vind ik uitermate geschikt voor mijn Symbian telefoon. Daarnaast -> zie Davince voor de windows mobile variant. Het voordeel hier van vind ik dat je geen internet op je telefoon nodig hebt. Succes
  2. Kamelig

    banner/logo maken

    Mag je zomaar elk plaatje gebruiken dan? Als je het voor eigen gebruik doet wel lijkt me maar als je het weer op internet gaat gebruiken?
  3. Was dat goddelijk uitzicht? Dan begrijp ik namelijk waarom ik er niet bij kan Nog wel net kunnen loggen.
  4. Kamelig

    Te Koop Etrex H

    50 euro amper gebruikt altijd binnen gestaan en van een oud vrouwtje geweest? Nah dat niet maar het apparaat is nog geen jaar oud en prima voor de startende cacher. Ik ben nu over naar een 60csx. Nieuwwaarde was 150 euro bij de winkel met het knaagdier (nu 99) Afhalen in Almere of via de post
  5. Als ik meerdere caches op een dag doe wil ik ook nog wel eens een stuk van het verhaal standaard bij alle caches plakken. Toch rollen er meestal nog wel een zin of 4 uit die specifiek op die cache betrekking hebben. Ik ben ook opgehouden met de snel gevonden bij "flutcaches" neer te zetten. Ik fakkel ze tegenwoordig af in mijn log.
  6. Kamelig

    corrigeren van logs

    HOe is dat nou toch mogelijk? We hebben ze echt allemaal gehad en opgelost!!! (en dat is al een hele tijd geleden) Kan ik dit nog ergens laten aanpassen of is het een kwestie van wachten? Als je goed leest zegt Xaa dat je ze inderdaad allemaal hebt gehad en dat het dus klopt. Dus daar ligt de fout niet.
  7. Is het nog nodig om de pq's door te sturen? Dan zet ik de forward even aan namelijk
  8. Kamelig

    Afgesloten

    Terecht verhaal van Kruimel. Zonder de reviewers zouden we helemaal nergens zijn. En Kruimel; Beterschap
  9. Kamelig

    Is dit de bedoeling?

    Niet moeilijk hoor. Ik heb het van jou geleerd en indien nodig pas ik het tegenwoordig ook toe.
  10. Je kan de multi's wel verbieden dan weet je zeker dat er een hoop flutcaches bij komen. Achter het station. Onder een vuilnisbak etc.... uiteraard vergezeld van een onaangename urinelucht anders is de ervaring niet compleet. (Uiteraard wil ik niet alle traditionals over 1 kam scheren. De eigenaren van traditionals kunnen in deze thread lezen wat er over het algemeen verwacht wordt of de logs bij hun cache lezen)
  11. Het was mij ook opgevallen. Was vanmiddag heel even zo en toen weer normaal. De wijzigingen die ik zo snel zag was dat de naam rechtsboven in het grijs werd weergegeven en dat de hele pagina opnieuw geladen werd bij het decrypten van de hint. Verder niets kunnen ontdekken.
  12. Kamelig

    Verschil in grid???

    Probeer de nul er eens voor. 10 is geen 100 maar wel 010
  13. Een mooie tool voor barny? T-shirt detecteert Wifi netwerken
  14. Dat vind ik toch flinke kosten. Ik heb dus niet het verkeerde abo maar ik vind 9,95 per maand toch best veel.
  15. Je kan met de huidige mobiele telefoons inderdaad op internet. Ik vind dat vanwege de kosten niet echt te doen maar er zijn natuurlijk mensen die daar anders over denken. Het nadeel dat je schetst is dat je nooit weet waar je van te voren heen gaat. Laatst was er hier een topic over telefoon software waar je GPXen mee op je kon mobiel zetten (Zie hier). Dit werkt volgens mij prima aangezien je geen internet verbinding nodig hebt. Het nadeel is weer dat niet alle telefoons geschikt zijn voor deze tool. Alleen telefoons met S60, Series 80 en UIQ3. Welke dat zijn is volgens mij prima te googlen. Een ander nadeel daarvan is dat de caches thuis geladen moeten worden. Een andere optie is geocachenavigator geen ervaringen mee en volgens mij kost het wel een aardige duit en heb je internet nodig. Wat volgens mij het makkelijkst is; even de zoekfunctie van het forum gebruiken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...