Spring naar bijdragen

marijtje

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over marijtje

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 1. marijtje

  Paperless cachen

  Wat ik mij dan nog wel afvraag is: Voor welke programma's heb je geen mobiel internet nodig en voor welke juist wel?
 2. marijtje

  Paperless cachen

  Bedankt voor de heldere uitleg. Ik heb het even geprobeerd en ja hoor ik heb een cachebeschrijving op mijn smartphone gekregen. Het scherm is niet heel groot, maar het gaat om het idee dat het gelukt is. Maar je stuurt de waypoints dan naar je GPS en verandert de icoontjes naar multi, traditional enz.. Hoe doe je dit dan of kan dat niet bij een Garmin GPS 60?
 3. marijtje

  Paperless cachen

  In de zomervakantie gaan we op vakantie en dan willen we graag een aantal caches doen, maar we weten nog niet precies welke. Dus om nou heel veel caches uit te gaan printen, dat vind ik zonde. Nou heb ik hier op het forum wel het een en ander gelezen over paperless cachen, maar ik snap het nog niet helemaal. Kun je met een smartphone paperless cachen of moet het persé een PDA zijn? Moet de smartphone of PDA over een windows besturingsysteem beschikken? Welke software heb je nodig om caches inclusief coördinaten en beschrijving op je smartphone of PDA te krijgen? Ik heb wel iets gelezen over GSAK. Klopt het dat dit programma op je computer moet installeren? Maar moet je dan ook nog iets op je smartphone of PDA installeren? Ik weet het, het zijn veel vragen Marije
 4. De plaats was niet echt bijzonder, was meer handig, omdat ie dicht bij huis lag. De cache is nu verplaatst en ligt op een veel mooiere plek (aan de andere kant van ut dorp). De coordinaten moeten alleen nog veranderd worden door een reviewer.
 5. Jah oke, maar dat kan gewoon onder dezelfde naam? Dus als ik de coordinaten verander, zal deze weer worden gecontroleerd door een reviewer?
 6. Oke bedank voor de antwoorden, maar ik zet um nu dus eerst op disable listing. We willen een nieuwe cache plaatsen, maar deze komt op een heel andere plek. Moet ik dan een nieuwe aanmaken of kan dat op deze en hoe moet dat dan?
 7. Spijtig genoeg is onze cache geript. We kunnen hem namelijk niet meer vinden op de plaats waar deze zou moeten liggen. Ook in de buurt hebben we goed gezocht, maar waarschijnlijk is ie dus weg. Wat moet ik nou precies doen? Moet ik op archive listing klikken en wat gebeurt er dan precies? OF Disable listing? Groetjes,,..
 8. marijtje

  Needs maintenance

  Oke.. bedankt voor je reactie!!! Groetjes
 9. marijtje

  Needs maintenance

  Onze cache heeft een rood kruisje in een log staan en bij de iconen van de cache, nou gaan we morgen even kijken en de cache beter verstoppen. Als alles dan goed is wil ik het rode kruisje weg hebben, maar hoe moet dit. Moet je dit doen door als eigenaar een log te posten met Owner Maintenance? Groetjes
 10. Hoe doe je dat, logs van het ene account kopieren naar een andere? Je bedoelt toch dat de caches die je gevonden hebt met je oude account naar je nieuwe account gaan? Als dat kan, zou dat mooi zijn. Ik zou onze geocaching.com naam ook graag veranderen in rowans boxmeer. Ja, dat bedoel ik. Ik kopieer ze van me oude en zet ze even in word (je kan volgens mij niet onder 2 namen tegelijk in loggen). Dan plak ik ze weer onder mijn nieuwe account, met dezelfde datums. Ik heb er even bijgezet dat ik van naam heb veranderd en dat ze mijn oude logjes mochten verwijderen.
 11. Ja, dat kun je doen, bijv. via de Grab-functie. Alleen heb je daarvoor wel weer de tracking code nodig. En wat en waar is de Grab-functie?
 12. Bedankt voor de snelle reactie!! Ik heb trouwens wel een geocoin gevonden en gelogd op mijn oude account. Moet ik deze dan nog een keer loggen op mijn nieuwe account.
 13. Ik wil graag mijn username van www.geocaching.nl wijzigen, nou weet ik dat dat niet kan. Dus maak ik een nieuwe account. Maar nu weet ik niet wat ik met mijn cache aanmoet, hoe krijg ik die in mijn nieuwe account? Ik weet wel dat ik mijn logs van de ene account gewoon kan kopieren en onder mijn nieuwe account weer kan plaatsen. Maar over hoe je een cache overplaatst kan ik niets vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...