Spring naar bijdragen

roderick_schmitz

Leden
 • Aantal bijdragen

  111
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over roderick_schmitz

 • Verjaardag 12-01-1984

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  MDA Vario III
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 maand
 • Lengtegraad
  4.19089
 • Breedtegraad
  52.04512

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Den Haag
 1. Als je ter plekke caches wilt importeren moet je die downloaden. of als je google maps wilt gebuiken moet je internet gebruiken. Dit kost dan geld per minuut. Je kan ook een internet abonnement nemen als je op internet wilt. Bij sommige providers kost niet niet zo veel meer. Ik kan voor 10 euro per maand ongelimiteerd online.
 2. hey, heb hem net geimporteerd, maar krijg er geen waypoints bij te zien helaas.
 3. Ow, dat is wel lastig. Ik geloof dat je kan klikken op wachtwoord vergeten en dan krijg je een wachtwoord doorgestuurd, of je nu een account hebt of niet. Lukt dat niet dan graag nog even hier reageren of een pm sturen, dan kan ik de bestanden op mijn eigen server zetten. Kun je me even de code van een cache geven dat ik die even erin zet zodat ik kan kijken of ik je vraag kan beantwoorden, snap niet helemaal wat je precies bedoeld.
 4. Er is blijkbaar alweer een update van het programma, versie 2.0.5. Bij mij werkt nu alles perfect. Alles terug te vinden op deze site Directe download met geoscout en benodigde SQL voor de pda is hier te vinden. Uitpakken en dubbelklikken op het installatie bestand. Via het windows mobile apparaat centrum wordt het vanzelf geïnstalleerd. Alvorens dit te installeren moet je wel .NET compact framework op je PDA hebben staan. Dit is weer hier te vinden. Dit is geen windows installatie bestand en moet dus eerst op de PDA geplaatst worden voor deze te installeren is. Met de verkennen openen en de installatie gaat dan vanzelf. LET OP: installeren op het apparaat en niet op een geheugenkaart. Als laatste nog de foutmelder installeren wat voor mij het downloaden van caches verhielp. Deze is hier te vinden en op dezelfde manier te installeren als het .NET compact framework onderdeel. Bovenstaande is overigens voor windows mobile 5 of 6 gebruikers, maak je nog gebruik van 2003 dan zijn er andere bestanden nodig, deze zijn allemaal op de pagina van de eerste link terug te vinden.
 5. Ondertussen mijn licentie ook binnen. Zit nu alleen met het volgende, alle caches zijn meer dan 360 km hier vandaan volgens de cachelijst. Ook als ik ze sorteer op afstand blijft de afstand zo groot, en ze worden ook weer niet juist gesorteerd, caches die verder weg liggen (in het echt dus, en niet volgens de lijst) staan hoger op de lijst (als ik ze van dichtbij naar verweg gesorteerd heb dus). maar, als ik dan op de cache klik en het compas open dan staat er rechts onder weer wel de juiste afstand. Iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen?
 6. Hey, dat afsluiten had ik ook bij de eerdere versie als ik via het internet van de telefoon wou importeren. Nu ook met de tweede. Als ik mijn telefoon aan de computer hang en het dus via de computer doe gaat het wel goed. Zo ook als ik het rechtstreeks via mijn router doe met WIFI Mja, ik moet dus weer een nieuw code aanvragen...
 7. Dat is mooi nieuws, wil het ook wel proberen, alleen, weten jullie of mijn serienummer gewoon gebruikt kan worden of moet je dan weer een nieuw serienummer weer aanschaffen?
 8. roderick_schmitz

  Opruiming ??

  Ieder doet het op zijn manier. De redenen die hier gemeld worden zouden voor mij geen reden zijn om het een of anders te stoppen. (en zo heb ik dat ook bij nog een aantal caches de "opgeruimd" zijn) Maar zo weer, ieder gaat er met zijn of haar manier mee om en voor ieder heeft een cache een andere waarde. Wat voor de een een overdreven reactie is is voor een ander heel begrijpelijk. Voel je je er niet meer goed bij dan moet je het doen wat je gevoel je zegt en dat vind ik goed. Het is heel jammer maar helaas niet anders. P.S. ik denk daar hier op het forum wel eens wat meer rekening mee gehouden mag worden.
 9. Ook ik steun sinds de 6 jaar dat ik in Nederland zit natuurmonumenten. Dit onder andere omdat op Curacao ook het een en ander gesubsidieerd is op. (Mijn vader was tot zijn pensioen manager van het natuurpark Christoffel Park en milieu educatie op het eiland)
 10. Alleen omdat de afstand er bij staat ,welke ook op de cache pagina staat? Meer extra info over je cache staat er toch niet? Mischien zal je cache ook wel op een persoonlijke pagina van iemand staan , die zijn stats publiceerd of alle logs. Dan zou die hier toch ook af moeten? Ik vind persoonlijk (en dat is dus wat ik vind en niet dat ik iets heb tegen 'buzzarsdseye') dat als de afstand op de cache pagina staat het geen probleem moet staan als het ook op een andere site staat. Als er cachers zijn die graag caches zoeken op afstand dan is de site van broekies wel zo handig. Kun je in een oogopslag zien welke cache je te doen lijkt. Anders moet je door al de caches op de officiele site gaan zoeken. Ik zou dit dus in dit geval juist als voordeel noemen.
 11. Hmm, Marit was me net voor. Vind het inderdaad ook niet slim om een "hoekje" te maken waar de regels van het forum niet gelden. In strijd met je eigen dan.
 12. Jah, in hoeverre is het schadelijk voor een boom. Hier in de stad worden verschillende bomen juist door metaal bij elkaar gehouden. (mischien dat het soort metaal dat gebruikt wordt nog van invloed is, maar ook dit roest als een gek) Maar snap aan de andere kan ook wel weer dat als elke cacher zomaar in elke boom een spijker slaat niet iedereen daar blij mee is. Ik zou niet weten wat te doen. Denk eerst kijken of er geen andere leuke/goede mogelijkheid is, en zo niet zou het best eenmalig wel kunnen denk ik zo.
 13. Mooi Kruimeldief! De juiste woorden en goed duidelijk. Wat ik dan niet snap is dat vervolgens de hele reutemeteut alsnog offtopic doorgaat hier terwijl er net een "donderpreek" daarover geweest is. Gaan we weer zeuren als ook dit draadje zo weer gesloten is omdat er offtopic gekletst wordt hier?
 14. Snap alleen niet waarom dit soort topics telkens weer aangemaakt worden. Ben het eens met de stelling, discussie prima gezanik nee. Maar 3 keer raden waar dit weer op uit gaat lopen. Gezanik...... En ik blijf het zeggen, ik vind de moderators hier mild.
 15. Ik heb het hele laatste geval waar het hier over gaat niet gevolgd. Maar, ik denk dat we niet mogen klagen met onze mods. En zeker niet omdat ze "te snel" en topic zouden sluiten. Ik ben topic tegengekomen waarvan ik dacht, ik had het 3 pagina's eerder al stopgezet. Maargoed, ik ben dan ook niet een mod
×
×
 • Nieuwe aanmaken...