Spring naar bijdragen

Wammus

Leden
 • Aantal bijdragen

  497
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Wammus geplaatst

 1. (en ondertussen ben ik dan toch maar m'n broncode aan het doorspitten, misschien moet ik zelfs de plaatjes gaan aanpassen. Ochja, wat anders kun je doen op een zondag? )
 2. Blijkt dat een van de grote changes met de laatste site update de oorzaak is van dit probleem. Groundspeak heeft bedacht dat het een goed idee zou zijn om alle paginas op een vastgestelde breedte te fixeren. Tabellen en plaatjes die daar niet in passen worden aangepast zodat het wel past. Lang niet iedereen op het forum van Groundspeak is daar blij mee. Er is ook een feedback topic geopend met het verzoek deze change ongedaan te maken, mijn vote hebben ze!
 3. Nope... De plaatjes bij Anthonispoort en tNimweegse staan niet op de servers van GC.com, ik host die op een server van m'n werk. De beslissing wel of geen vergrootglas moet in de broncode zitten... Het probleem wordt nog groter; ik gebruik nooit InternetExplorer maar heb het gisteren toch even getest, in internet explorer worden de animaties in de gifjes niet meer weergegeven Ben bang dat ik een supportticket moet gaan aanmaken of zelfs de genoemde caches archiveer (zonder de animated gifs geen puzzel) Edit: probleem met internet explorer lijkt beperkt, op m'n werk worden de animated gifs wel weergegeven!
 4. Sinds de upgrade van GC.com (tenminste ik neem dat het daarmee mee te maken heeft, het viel me vanavond pas op) staat er in de cachebeschrijvingen bij sommige plaatjes een vergrootglas. Door erop te klikken verschijnt het bijbehorende plaatje midden in beeld. Op zich is het een leuke functie voor veel plaatjes maar niet voor alle. De opmaak van bijvoorbeeld Anthonispoort is totaal geruineerd Toch lijkt het mogelijk om bij sommige plaatjes het vergrootglas uit te schakelen maar mij is niet duidelijk hoe dat moet. Als ik naar 'tNimweegse , een andere cache van mijzelf kijk, dan staat er bij sommige plaatjes wel en bij andere niet zo'n vergrootglas. Ik zie niet wat ervoor zorgt dat er wel/niet een vergrootglas bij komt te staan. Iemand enig idee?
 5. Wammus

  Iplunder Hd

  Niet hier. Wel heb ik een html export vanuit gsak meegenomen op de ipad (zip file uitgepakt en daarna de html bekeken via goodreader) dat werkte op zich aardig in de auto maar voor onderweg tijdens een cachewandeling is de ipad gewoonweg te groot, onhandig. Zo'n app op de ipad zie ik om die reden niet zitten. Gewoon op papier afdrukken of desnoods de cachebeschrijvingen meenemen op een kleiner device als een smartphone/iphone. Mocht je straks met iPlunder of de echte app van Geocaching.com anders ervaren dan laat dat aub hier weten?
 6. Ik woon in Nijmegen, niet in Nymegen. Het is nooit voorgekomen maar als ik het woord zou moeten spellen zou ik de losse letters opnoemen: "En Ie Jee Em Ee Ge Ee En" Dus voor Nijmegen zou ik zeggen, woordwaarde = 77 (8 letters) En over de waarde van Nijmegen gesproken: 'tNimweegse
 7. Nee helaas, de wandeling is eenmalig (misschien over 10 jaar weer?)
 8. Hu? ff voor alle duidelijkheid: het event IS de wandeling van 28km.
 9. Oh? Ik dacht dat deelname aan het event ook de 28 km lopen inhield? Anders wordt het ernstig afgezwakt. Natuurlijk! Maar dat wil niet zeggen dat er in de omgeving verder niets te doen is Leuk Bas! Dat brengt het aantal inschrijvingen nu al op 14! Gezien de route denken we dat deze op de fiets een nog grotere uitdaging zal zijn dan te voet (en ja, ik weet op wat voor fiets jij rijd ) Het is echt de bedoeling dat er gelopen wordt!
 10. Wat leuk; al 9 inschrijvingen en de eventpagina is nog niet eens online Hier alvast een linkje : 10 years! (Nijmegen, the Netherlands) Enne; voor al die mensen die niet de 28km willen lopen (zou ik ook nooit doen); ga gewoon cachen! (natuurlijk wel in de omgeving van Nijmegen ) Maak er een leuk weekend van en reserveer nu al een plekkie op de camping "in de buurt" van het eventterrein: camping Nederrijkswald. edit: al 9 inschrijvingen
 11. Kruimel gestemd, gewoon "omdat het kan"
 12. Wat een mooie trofee! Gefeliciteerd! Ik hoop toch echt dit jaar een keer die cache te kunnen doen!
 13. Wammus

  Wat Is Een Trackable

  Zoals je zelf al zegt in je geocaching statbar: zoekt niet en gij vindt niet check : http://tinyurl.com/yz3qte7
 14. Lost Polyomino is prima op te lossen zonder computer. Logica, doorzichtig papier (21velletjes) en een potlood is alles dat nodig is. (maar het kan natuurlijk ook op de computer, bijvoorbeeld met Excel) (enne; er is nog "eremetaal" te scoren )
 15. Je zou de bestaande cache met het nieuwe account kunnen adopteren.
 16. (beetje raar om reclame te maken voor twee van m'n eigen caches, maarja....: ) VerBijsterend Doolhof (GCZBPA) - vergeet niet ook even op START te drukken! 't Nimweegse (GCXR2H)
 17. Helemaal voor, lijkt me een prima systeem! Als zo iets zou bestaan zou ik waarschijnlijk ook eerder op dat ignore knopje drukken (nu laat ik ze, mits niet te dicht bij huis, gewoon staan). Op dit moment heb ik slechts twee caches op ignore staan waarvan er een reeds gearchiveerd is. Ik hoop dat Groundspeak ook iets in dit idee ziet, het kan niet moeilijk zijn om de functionaliteit aan de site toe te voegen
 18. Dit draadje deed me denken aan de wet van Willxii Carrotte:
 19. Nee klopt, volgens mij wordt het gewoon een overzicht van allerlei extreme caches:
 20. Deze site gevonden via LinkedIn: http://www.extreme-caching.com/ Ik citeer: Ziet er leuk uit, of er caches gelist zullen worden uit Nederland vraag ik me af maar och..
 21. Het is onzin dat ze een zoekmachine hebben gemaakt die gc.com doorzoekt. Genereer op de buren.nl maar eens zo'n GPX, wacht vervolgens tot de e-mail binnen is en bekijk dan de GPX eens in notepad: <name>de buren Pocket Query</name> <desc>Geocache file generated by Groundspeak</desc> <author>Groundspeak</author> <email>contact@groundspeak.com</email> <time>2009-04-09T21:27:08.0880713-07:00</time> <keywords>cache, geocache, groundspeak</keywords> Toch raar dat daar eea over groundspeak staat?
 22. Maar Ruud, stel, in het zuiver hypothetische geval , dat een van jouw caches een absolute favoriet van mij is dan mag ik toch ook wel een linkje daarnaar op mijn homepage plaatsen? Waar ligt de grens, wat kan wel en wat kan niet? Ik heb net een GPX gedownload van de buren.nl maar kan 'm niet in GSAK importeren. Ik was wel nieuwsgierig naar de inhoud. Als er meer instaat dan in de LOC files van GC.com dan vermoed ik dat er hier een van de GC.com regels geschonden wordt. Als ik de GPX in notepad bekijk lijkt er inderdaad wat meer in te staan dan in een .LOC..... Oo oo!! Overigens ben ik erg onder de indruk van de zoekmogelijkheden op de site! Toppie!
 23. Ik denk zelfs dat er wel iets mee wordt bereikt; het imago van de geocaching community wordt er alleen maar slechter door.
 24. In plaats van het plaatje verkleinen met een programma kun je ook de code in de handtekening aanpassen om 'm er kleiner uit te laten zien. In dit voorbeeld wordt het plaatje met 160 pixels breed weergegeven: <img src="http://img.geocaching.com/user/1847de56-1d37-4def-b22b- 97b71bd2f1fd.jpg" class="linked-sig-image" border="2" width="160"> (ik heb er ook nog een randje omheen gezet, dat vind ikzelf mooier )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...