Spring naar bijdragen

Oemoemenoe

Leden
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Oemoemenoe

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 31-01-1970

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  oktober 2005
 • Twitter
  TeamOemoemenoe

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Interesse
  Tentkamperen, bergwandelen, fietsen en hardlopen

Recente profielbezoeken

1626 profielweergaven
 1. Om de collectie iets in te perken ter overname aangeboden: Geactiveerde, maar niet gecirculeerde geocoins €7,50: 1. Luxemburg geocoin 2006 2. Finland 2006 3. Belgie 2006 zilveren editie 4. Portugal geocoin 2006 5. Poffertjes Event 2006 geocoin Nog te activeren geocoins: a. Which one today? (tol, zilveren editie) €12,50 b. Navstar €7,50 c. Dutch microcoin 2006 tulp €5 d. Not another micro! 2006 €5 e. Dutch Geocoin 2007 Michiel de Ruyter €10 f. Serie van 3 Dutch micro coins 2006 tulp, hievan zijn er 2 uit een gelimiteerde serie! BIEDEN! Bieden kan op marktplaats! Daar zijn ook de foto’s te bekijken.
 2. Ook wij zijn in 2005 lid geworden! Na een bedrijfsuitje, welke werd verzorgd door JaTi, zijn wij ons er in gaan verdiepen en de geocachingpagina gaan opzoeken op internet. Is dit een winkel, een vereniging ?
 3. Wij zijn een van de gelukkigen die deze cache nog net op tijd hebben gedaan. Maar ook wij wachten met spanning op de nieuwe, want het gebied zien ontwikkelen is toch een extra dimensie.
 4. Soms sta je met een mond vol tanden ...... Eigenlijk dacht ik dat het beter ging, nu je weer bezig was met de google-maps/kaarten. Dan is het toch erg schrikken. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt. Wij wensen nabestaanden en vrienden heel veel sterkte met het verlies.
 5. Oemoemenoe

  Invalid column name 'UserID'

  Heb ik net een leuke log geschreven, krijg je een foutmelding. Eerst denk je dat het aan jezelf of je computer ligt. Dus je schrijft je tekst nog een keer. Weer een foutmelding. Ik denk dat het uiteindelijke logje erg kort wordt . Hopelijk lukt het snel wel weer, want het weekend komt eraan!
 6. het probleem hierbij is dat je spoilerfoto s krijgt. en dat willen veel cacheleggers niet. het is toch niet zo moeilijk om een pen bij je te hebben. Helemaal mee eens! Je neemt als je gaat cachen toch ook je GPS mee, dan kan je ook wel een werkende pen meenemen. Ik neem naast reservebatterijen ook één of meer reservepennen mee . Bij een nat logboekje blijft het loggen gewoon beperkt tot de datum en de teamnaam. Loggen zonder bij de cache geweest te zijn? Wie hou je dan voor de gek? Jezelf toch!
 7. Onze camping heb ik gevonden (Embrun Frankrijk) ! De caches kon net niet zien liggen. Bedankt voor de tip!
 8. Oemoemenoe

  micro cache

  Dan zou dat ook in de cachbeschrijving erbij moeten staan: ook te loggen in memorystick <{POST_SNAPBACK}> Nee , alleen te loggen met memorystick . Wel een leuk idee voor een cache!
 9. Mijn complimenten. Hier ga ik zeker gebruik van maken!
 10. Tja, dat is helemaal makkelijk!!!
 11. Zelf heb ik ook een Geko 201 met nederlandstalige handleiding . Ook een kabeltje gekocht voor zowel gebruik in de auto als connectie naar de computer voor ik dacht ongeveer 17,50. De handleiding verkoop ik niet helaas. Mail me als je een oplossing weet. Het adres van het kabeltje kan ik je wel geven per mail. Overigens vandaag betaald, dan heb je de kabel morgen in huis! Succes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...