Jump to content

siepel

Leden
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

siepel last won the day on June 25 2018

siepel had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutraal

About siepel

 • Rank
  Forum Newby
 • Birthday 03/30/1961

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMap60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sept 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld
 1. Het is zóóóóóó traag dat ook http://support.groundspeak.com/index.php?pg=request geen respons geeft. Zo kan ik toch nooit m'n tracert output opsturen? Wordt het niet gewoon eens tijd om Groundspeak ervan te overtuigen dat een (aantal) mirror(s) in Europa van de site veel tevreden cachers in Europa gaat opleveren? Als betalende leden (premium) mogen we toch wel iets verwachten? En wie weet moeten we het als UPC/Ziggo klanten deels bij Ziggo leggen; ook daar betalende klant en deels beroerde service. Laat Ziggo die mirror hosten!
 2. Die wifi-analyzer op mijn samsung vond dat ik op de bank best wel kanaal 3 kon gebruiken.....Meteen ook de range-extender van kanaal veranderd :-) Hoe dan ook heb ik toch te vroeg gejuicht; snelheid is niet beter geworden.
 3. Heb vanmiddag op de Ziggo site een bericht achtergelaten over mijn problemen met trage verbinding met de www.geocaching.com site (paginas die traag laden) en de Google Earth plugin die niet werkt. Ben voormalig UPC klant en ondervind nu problemen sinds overgang naar Ziggo. Ben gebeld door een medewerker die erg begaan was met mijn probleem HIj heeft mij zelfs teruggebeld na op de geocaching fora verder over dit probleem gelezen te hebben. Hij raadde mij ook aan eens naar mijn wifi settings te kijken, vooral het wifikanaal eens kritisch te bekijken. Nu heb ik geconstateerd dat ik op het default kanaal 6 zat en dat nu veranderd. Dat scheelt nu toch al een hele hoop! Ik durf het bijna niet te zeggen, maar mijn probleem met de verbinding naar geocaching.com lijkt opgelost. Juist op dit tijdstip zou het druk moeten zijn in de VS, maar alles loopt op rolletjes. Ach, misschien juich ik te vroeg, maar vooralsnog is de verbinding weer zoals in de UPC tijd. Hoewel ping en tracert nog geen verbetering laten zien (?!)
 4. Deze is mooi gedaan: http://www.viralnova.com/hidden-log-geocache/
 5. Die is leuk! Maar ik denk toch meer aan: "I'll bite your head off" (uit: Monty Python and The Holy Grail)
 6. Voorheen kon je inderdaad de caches in de buurt zien als je op het kaartje klikte. Die functionaliteit zit nu onder de link naast het kaartje: Geocaching.com Google Map. Firefox 2.0.0.14 onder Vista.
 7. BroeHaHAHAHAHAHAHAHA :lol1: ER GAAT ECHT NIKS BOVEN GRONINGEN, IK KRIJG HEIMWEE!!!!! Lig bienoa onder mien stoul van 't lach'n
 8. Kijk even naar het derde postje in dit draadje, daar staat je oplossing al beschreven. Link naar derde postje in draadje. Groeten Jan-Willem. De cachebeschrijving via de DHZ op .nl tevoorschijn toveren is natuurlijk een optie, maar je krijgt dan echt de meest minimale essentiele info. Is niet helemaal wat ik bedoelde. Ik snap uiteraard best wel dat een complete mirror (van alle caches in nl) aardig wat resources kost, en niet alleen financieel. Ach, het was maar een idee.......als ieder forumlid nu ook donateur zou worden, zou er toch een leuk serverparkje kunnen worden gefinancierd?
 9. Volgens mij is .com er weer..... Kunnen we niet niet een soort mirror van .com ergens in nl hosten en dan met z'n allen een proxy instellen naar die mirror? Of een link op .nl, is misschien eenvoudiger. Het loggen zou dan natuurlijk nog wel via de .com site moeten, da's misschien nog verwarrend.
 10. Zo! Dat ziet er gelikt uit. Allereerst valt op de uitleg van de soort cache van de betreffende pagina, natuurlijk ook de aantallen founds/not founds/notes. Maar vooral de presentatie van de foto's op de hoofdpagina van de cache, mooi, mooi, mooi. En nu maar hopen dat de performance van de .com site er niet nog meer onder te lijden heeft. Dat is tenslotte belangrijker dan de esthetiek van de site. En dan nog dit: ik wilde hier opmerken dat de imode pagina's van geocaching.nl, die ik met mijn pocketpc benaderde, niet meer functioneerden. Maar HET WERKT WEER, waarvoor mijn GROTE DANK. Het leuke is, dat ik mijn geocaching carrière ben begonnen met pocket pc+gps muis, vervolgens een etrex vista cx heb aangeschaft, maar sinds een paar weken de pocket pc weer gebruik voor een soort paperless caching. Ik laat de pocketqueries ook als ebook mailen en laad ze in mijn pocket pc, zodat ik veel minder hoef te printen. Handig! Maar ik miste de functionaliteit van de imode site en die werkt nu ook weer. Yes! Keep up the good work! Ik ben erg blij met de geocaching.nl site en zie dat mijn donateurschap goed besteed is. THNX, Siepel
 11. Lijkt me erg leuk en zinvol! Wacht in spanning af.
 12. Heb zojuist via de Instellingen mij aan willen melden als donateur. Ik kreeg alleen niet de gegevens gepresenteerd waarmee ik mijn betaling kon regelen. Via dit topic op het forum ben ik daar vervolgens wel weer achter gekomen. Als het goed is, ben ik naast Premium member op .com nu ook donateur op .nl. Nu ik de betaling geregeld heb, zet ik ook maar eens een berichtje op het forum.......
×
×
 • Create New...