Spring naar bijdragen

elmo1979

Leden
 • Aantal bijdragen

  236
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door elmo1979 geplaatst

 1. elmo1979

  App Op Telefoon

  C:geo vind ik een prima app, die gebruik ik ook als ik een keer cache met me phone
 2. Hoe Gpx overzetten naar smartphone? 1) Maak via c:geo's hulpprogramma een PQ 2) Zet dit in een map die je kan terug vinden 3) Ga naar https://www.conrad.nl/nl/usb-20-adapter-1x-usb-20-stekker-micro-b-1x-usb-20-bus-a-zwart-met-otg-functie-ce-1013319.html en schaf eenmalig dit stekkertje aan 4) Doe dit stekkertje in u telefoon en pak uw kabel van uw gps en doe deze in de usb uitgang van dit stekkertje. let nu goed op u smartphone die zal nu een massa opslag herkennen. haal je overzicht naar beneden hier staat nu de massa opslag van je GPS bij. tik deze aan 5) als het goed is kan je nu via MIJN BESTANDEN naar je lokale opslag en zoek je je PQ op die je al in een map hebt zitten 6) houd je vinger op je PQ totdat je telefoon aangeeft om je PQ te kopieren. 7) ga nu naar je GPS opzoek en zet hem in de map GPX. En voilà je kan overal waar je wilt je PQ maken en aanpassen. Deze manier heeft mij al een paar keer gered ook met een corrupt GPX bestand wat niet werd herkent door me gps. Die kan je dan ook deleten. Dit stekkertje werkt ook als je van je telefoon iets wil overzetten naar je Tablet of naar andere apparaten zoals een mp3 speler ofzo
 3. Nee maar als je op de plaats van bestemming bent kan je met gcbuddy wel een gebied inladen en dat kan ook thuis door de plaatsnaam in te voeren alleen zal hij dan wel alle gevonden caches met de hand moeten toeveoegen aan de mainlist
 4. Hoi IoHpeiH Je kan in geocaching buddy gewoon vanuit het het internet de multie erin zetten die je wilt doen. De formules zijn te kopieren en de waardes vult hij zelf in. mocht je er niet uitkomen neem ff contact op Gr
 5. Als je gsak hebt die laadt wel de favorite points mee dan kun je vanuit gsak wel zo een selectie maken. Ik heb het zelf zo ingesteld dat ik voor de cachenaam de favoriet puntjes heb staan.
 6. elmo1979

  Langzame Verwerking Reacties

  Hallo, De laatste tijd merk ik dat dit forum veel meer tijd vraagt alvorens de reactie te plaatsen. Dus als ik reageer op een onderwerp dan duurt het erg lang voordat me reactie er staat en soms blijft de site daarop hangen. Herkent iemand dit probleem??
 7. http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=6157
 8. De code komt via email. heb zelf de verlenging vandaag ook gedaan en is ook gelukt
 9. Hoezo rompslomp met een cache tocht eigenlijk?? En ja als er geen regels zouden zijn wat betreft geocachen dan zouden er gevaarlijke situaties ontstaan dus ik vind het prima dat de regeltjes er zijn. Dan kan de EOD zijn borst natmaken, wat zonder regeltjes liggen de caches echt overal, dat is dan weer ook voor onze hobby niet goed. Verder hoop ik dat je geen spijt gaat krijgen van je beslissing want in het buitenland zul je nog wel een keer bedenken voordat je je phone je de weg laat wijzen, met alle kosten die dat met zich meebrengt. Nee geef mij maar me gps.
 10. Ik weet niet hoe oud je pup is? Hoe lang je met een pup mag wandelen zullen we je hieronder vertellen: Dat is 5 minuten naar de maand dat de hond oud is. Dus heb je een hond van 5 maanden, dan is het 5 x 5 = 25 minuten per keer wandelen. Het is heel erg verleidelijk om langer met een jonge pup te gaan lopen – hij vind het zo leuk – maar het beendergestel van een jonge hond kan dat echt nog niet aan. Dus let wel op wat je doet.
 11. Ik gebruik het meer voor opmerkingen dus logrol nat oid. maar verder vind ik het wel handig die functie
 12. Dat zou inderdaad een mooie manier zijn om te leren wat geocaching is en waar je tegenaan loopt eveneens kan je dmv het gesprek wat je dan hebt met die geocachers ter plaatse meer te weten komen over wat je zoal aan obstakels treft als je aan het geocachen bent. En door mee te gaan krijgt men een veel beter inzicht over wat geocaching zoal is. Verder ben ik wel geintresseerd om wat meer te weten wat voor app ze willen maken. Hebben jullie al nagedacht over hoe de meeste mensen geocachen we hebben niet allemaal een elektrische fiets, degene met een elektrische fiets die hebben als het goed is al een gps mee die toch al wel een aantal obstakels laat zien op het scherm. Dus kortom wat heeft volgens jullie de elektrische fiets met geocaching te maken?? Als ik zelf een app voor een elektrische fiets zou maken zou ik het op een fiets forum zetten denk. Maargoed ik heb zelf geen TU gedaan dus wellicht ontgaat mij iets in deze. Succes met het onderzoek zal vanavond op me gemak wel even de vragenlijst invullen
 13. TFTT (thnxs for the tips)
 14. ach blutch dan maak je toch zelf gewoon wat vrienden aan die je wel aardig vinden probleem opgelost.
 15. jawel hoor maar ook daar maak ik niet me eigen vrienden aan.
 16. Hmm kan je mij vertellen hoe je dat doet vrienden aanmaken, lijkt me wel handig zo nu en dan als me eigen vrienden geen zin hebben om te stappen dan maak ik er toch gewoon een stel aan.
 17. Of je koopt een android toestel dan zijn alle apps zoals c:geo wel gratis. De apple valt vast niet ver van de boom :-)
 18. elmo1979

  Wat Heb Je Nodig ?

  Ja je kunt het zo gek maken als je zelf wil, ik ben iemand die liever teveel dan te weinig mee sjouwt. De attributen die ik het meest gebruikt heb zijn - De prikstok - Staafmagneet - spiegeltje(gewoon zo een inklapbaar modelletje die alle Dames in hun handtas hebben, handig om onder bankjes te kijken etc) - Smartphone (voor C:geo (geweldig gratis progje) GCC (Een geweldige schat aan informatie), hintdecoder voor ff snel rot13, en als ik het helemaal niet meer weet dan heb ik ook nog CCC erin staan die in het uiterste geval een hintje kan bieden)) Camera die gebruik ik om mooie momenten vast te leggen Dit zijn de meest standaard dingen zelf neem ik ook vaak 1 a 2 liter water mee want ik kies een gebied uit en fiets dan langs de caches die ik ingeladen heb, en dan heb je soms water nodig, bovendien is het onverstandig om te weinig drinken mee te hebben.
 19. elmo1979

  Mobiele Versie Forum

  Is het niet een gevalletje van oefening baart kunst
 20. elmo1979

  Gevonden

  ik heb me email in het opstartscherm en me naam
 21. Je weet dat maar 1 iemand per groep een waadpak nodig heeft. aldus de listing.
 22. elmo1979

  Advies Aanschaf Garmin

  Ik heb ook een etrex30 en ik heb wel gemerkt dat de leessnelheid en de grote van het geheugenkaartje een enorm verschil kunnen maken ook maakt het nog uit welke map je gebruikt. Ook helpt de laatste firmware. En af en toe al je oude data verwijderen uit je gps helpt ook veel. En dat u geen earthcaches erop kan zetten lijkt me ook een beetje vreemd heb zelf nu al een jaar een etrex30 met een osm map en een geheugen kaartje van 16 gig met een grotere leessnelheid dan de standaard kaartjes heb ik geen enkel probleem. Ik gebruik gsak en laad daarmee dus ook me gps vol(met allerlei caches dus ook eartcaches) Dus ik vraag me af of het puur aan de etrex30 ligt of aan de gebruiker dat u problemen ervaard. Anders zien we binnen een bepaalde periode weer een nieuw topic over de oregon terug.
 23. Ik gebruik nu gewoon openstreetmaps en die kosten geen 140 euro, en zijn detailleerd genoeg. Dus waarom nog dit soort kaarten kopen???
 24. Misschien je browser geheugen een opschonen. wil nog wel eens helpen
 25. ook helpt het idd om oude gpx bestanden te verwijderen uit je garmin zodoende werkt hij hier zonder problemen. Ook het resetten wil nog wel eens helpen soms doet mijn etrex 30 hetzelfde dan doe ik een harde reset en dan laad hij alle caches opnieuw in en heb ik nergens porblemen mee
×
×
 • Nieuwe aanmaken...