Spring naar bijdragen

Shovanny

Leden
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Shovanny

 • Rang
  Forum Newby

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Sneek
 1. Je zou ze gewoon moeten kunnen zien als ze op je sd-card staan.
 2. Shovanny

  Ideale Cachetas?

  Kijk eens aan wat een informatie, thanks
 3. Shovanny

  Ideale Cachetas?

  Bedankt voor jullie antwoorden, dan ga ik het eens proberen. Ik mag zeker niet stiekem vragen wat voor smartphone's en waar
 4. Shovanny

  Ideale Cachetas?

  Ik weet dat je bij sommige site's (buitenland) boven een bepaald bedrag invoerrechten betaald moeten worden. Misschien bij deze site niet voor 1 tas/rugzak, maar als ik nu meerdere leuke dingen bestel Ik kan dit niet vinden op deze site, heeft iemand hier ervaring mee? Of weet hoe dit zit.
 5. Ik ga het eens proberen, thanks.
 6. Sinds de logmeldingen veranderd zijn is er nog iets anders veranderd bij mij. Als wij een multi lopen printen we nog wel eens wat uit, maar de letters zijn zo klein geworden, sinds die logmeldingen ook veranderd zijn. Hebben anderen dat ook? En is zoiets eventueel te veranderen? ( ben niet zo heel thuis in die dingen)
 7. @Team Gelaen...Het is mij bekend dat ik de fieldnotes niet op mijn gps kan lezen. Ik ga het niet gebruiken om logjes te schrijven, dat doe ik liever op de pc. Omdat ik vind dat je daar even voor moet gaan zitten.
 8. Het is helemaal niet zo moeilijk, als je maar weet hoe :-) Ik had alles al geprobeerd maar als je daarvoor "navigeren naar" moest gebruiken daar had ik geen idee van. Als ik nu eens wat wil noteren weet ik in ieder geval hoe. Gluppie en de anderen natuurlijk, bedankt voor jullie reacties/hulp.
 9. Hiervan ben ik op de hoogte en anders had ik het nu geweten met je laatste log :-) Ik kan dus nergens het begin vinden wat je hier noemt "logpoging" Hoe kom ik daar eigenlijk terecht??
 10. Ik ben daar ook nog niet zo thuis in, maar volgens mij kun je beter "nee" kiezen. Anders denk ik dat je hem zo kwijt bent als je hem de wereld instuurt. Als ik mis zit dan lees ik dat vanzelf....
 11. Ik kan er maar niet achter komen hoe ik field notes moet noteren in onze dakota 20 In de gebruiksaanwijzing kan ik ook niks bruikbaars vinden. We wouden het gaan gebruiken voor eventueel wat korte notities, maar ja dan moet je wel weten hoe Kan iemand mij dat misschien uitleggen?
 12. Shovanny

  Dakota 20 Hapert

  Garmin Express kun je voor kiezen dat deze niet mee opstart, Ik gebruik hem hoofdzakelijk voor de update van het wegennet voor mijn 660
 13. Shovanny

  Dakota 20 Hapert

  Daar snap ik nou helemaal niks van Je zit waarschijnlijk wel achter een computer als je op dit forum zit, je start garmin express op, hangt je gps er aan en 2 min later is het klaar. Je hoeft er bijna niks extra voor te doen
 14. Shovanny

  Dakota 20 Hapert

  Bij mij staat er, bij instellingen systeem gewoon Nederlands tussen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...