Spring naar bijdragen

Shovanny

Leden
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Shovanny geplaatst

  1. Je zou ze gewoon moeten kunnen zien als ze op je sd-card staan.
  2. Shovanny

    Ideale Cachetas?

    Kijk eens aan wat een informatie, thanks
  3. Shovanny

    Ideale Cachetas?

    Bedankt voor jullie antwoorden, dan ga ik het eens proberen. Ik mag zeker niet stiekem vragen wat voor smartphone's en waar
  4. Shovanny

    Ideale Cachetas?

    Ik weet dat je bij sommige site's (buitenland) boven een bepaald bedrag invoerrechten betaald moeten worden. Misschien bij deze site niet voor 1 tas/rugzak, maar als ik nu meerdere leuke dingen bestel Ik kan dit niet vinden op deze site, heeft iemand hier ervaring mee? Of weet hoe dit zit.
  5. Ik ga het eens proberen, thanks.
  6. Sinds de logmeldingen veranderd zijn is er nog iets anders veranderd bij mij. Als wij een multi lopen printen we nog wel eens wat uit, maar de letters zijn zo klein geworden, sinds die logmeldingen ook veranderd zijn. Hebben anderen dat ook? En is zoiets eventueel te veranderen? ( ben niet zo heel thuis in die dingen)
  7. @Team Gelaen...Het is mij bekend dat ik de fieldnotes niet op mijn gps kan lezen. Ik ga het niet gebruiken om logjes te schrijven, dat doe ik liever op de pc. Omdat ik vind dat je daar even voor moet gaan zitten.
  8. Het is helemaal niet zo moeilijk, als je maar weet hoe :-) Ik had alles al geprobeerd maar als je daarvoor "navigeren naar" moest gebruiken daar had ik geen idee van. Als ik nu eens wat wil noteren weet ik in ieder geval hoe. Gluppie en de anderen natuurlijk, bedankt voor jullie reacties/hulp.
  9. Hiervan ben ik op de hoogte en anders had ik het nu geweten met je laatste log :-) Ik kan dus nergens het begin vinden wat je hier noemt "logpoging" Hoe kom ik daar eigenlijk terecht??
  10. Ik ben daar ook nog niet zo thuis in, maar volgens mij kun je beter "nee" kiezen. Anders denk ik dat je hem zo kwijt bent als je hem de wereld instuurt. Als ik mis zit dan lees ik dat vanzelf....
  11. Ik kan er maar niet achter komen hoe ik field notes moet noteren in onze dakota 20 In de gebruiksaanwijzing kan ik ook niks bruikbaars vinden. We wouden het gaan gebruiken voor eventueel wat korte notities, maar ja dan moet je wel weten hoe Kan iemand mij dat misschien uitleggen?
  12. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    Garmin Express kun je voor kiezen dat deze niet mee opstart, Ik gebruik hem hoofdzakelijk voor de update van het wegennet voor mijn 660
  13. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    Daar snap ik nou helemaal niks van Je zit waarschijnlijk wel achter een computer als je op dit forum zit, je start garmin express op, hangt je gps er aan en 2 min later is het klaar. Je hoeft er bijna niks extra voor te doen
  14. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    Bij mij staat er, bij instellingen systeem gewoon Nederlands tussen.
  15. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    Ik heb niet gezegd dat het de laatste was, maar daarom heb ik wel het vermoeden dat 5.8 ook problemen geeft. Omdat wel gezegd is dat de laatste problemen geeft. Ik wacht nog even de antwoorden af op de vragen die ik heb gesteld voor ik die update doe.
  16. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    Dat gedoe met de satellieten dat heb ik nog niet meegemaakt. Maar ik heb dus ook al 2 maanden 5.7 erop staan en pas 1 week die haperingen, dat kan ik ook niet verklaren. Of juist niet...nog even afwachten want ik ben benieuwd welke FW (MacDD) op zijn toestel heeft staan.
  17. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    @MacDD... bedankt voor de informatie over de reactie van garmin en kun jij er ook achter komen welke FW je erop hebt staan. En ik zou het zeer op prijs stellen als je ons hier op de hoogte wil houden van het verdere verloop hierover. @antartica Ik heb FW 5.7 erop staan de update 5.8 doe ik eerst niet. Want ik had bv vandaag helemaal geen last met haperingen, maar dat wil natuurlijk niks zeggen. Maar het blijft wel raar van Garmin, dat zoiets gebeuren kan met een update. Shovanny
  18. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    Dus ik ben niet de enige met dit probleem lees ik wel. En voor dat je hem eventueel weg kan brengen moet je eerst van alles proberen zoals "Team Professor X" beschrijft. Maar dat zal dan ook geen resultaat boeken waarschijnlijk. @ MacDD.... heb jij of 1 van die anderen als iets ondernomen? Al met al ben je er mooi klaar mee, misschien een volgende update want het is nu toch ook al mis.
  19. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    Toen ik hem net nieuw had heb ik gelijk een update gedaan, daarna de eerste 4 weken niks aan de hand. Maar ja wie zal het zeggen. @Djoekster Het vervelende is inderdaad dat je hem dan een poos kwijt bent. Maar misschien hebben sommigen nog een andere theorie :-)
  20. Shovanny

    Dakota 20 Hapert

    Hallo allemaal, Ik heb een Dakota 20 en deze is 2 maand oud. Als ik de gps gebruik met zoeken naar een cache of gewoon een wandeling maak, blijft soms het punt waar ik mij op dat moment bevind staan op dezelfde plek. Deze blijft staan ook al loop ik door, enigste optie is dan uitschakelen en weer inschakelen. Daarna is het weer goed maar een poosje later kan het zo weer voorkomen. Als het weer eens zover is het een keer gebeurd dat ik met de fiets,na een redelijke afgelegde afstand de pijl ineens weer op de plek springt waar ik me daadwerkelijk bevind. Iemand een idee wat dit kan zijn? Het was in het begin niet het geval allen de laatste week. Dus een satelliet probleem lijkt het mij niet te zijn. Alvast dank.
  21. Shovanny

    Log Of Geen Log?

    Wij zijn pas begonnen met geocaching, iedereen doet het op zijn of haar manier en neemt de cache welke ze leuk vinden. Als wij een cache niet kunnen vinden dan log ik dat rustig online, zodat ook de CO weet dat ie het bv goed verstopt heeft. Als ik het in de buurt is kan ik het later nog eens proberen, want soms zoek je er gewoon overheen en dan log ik deze alsnog als gevonden. Het is een leuk spel, maar het blijft wel een spel (ook al ben ik fanatiek)
  22. Shovanny

    Username Wijzigen

    Hallo allemaal, Ik ben hier nieuw op het forum. Ook ik heb mijn gebruikersnaam veranderd. Nu gaat het mij erom dat ik graag mijn nieuwe naam ook hier op het forum wil gebruiken. Is dat mogelijk door zoals boven beschreven een mail te sturen of iets dergelijks? Opnieuw aanmelden kan denk ik niet, ivm hetzelfde email adres. Alvast bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...