Spring naar bijdragen

Goedweerloper

Leden
 • Aantal bijdragen

  1101
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Goedweerloper

 • Verjaardag 10-09-1978

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Colorado 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  7 juni 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Halle (Gelderland)
 • Interesse
  Geocachen, geocachen, geocachen, en nog eens geocachen. Hoezo verslaafd?

Recente profielbezoeken

4980 profielweergaven
 1. Als het lukt om helemaal naar Anloo te rijden, is de Achterhoek ook te doen. Dit zijn zoekcaches waar ik zo snel op kan komen: De Schat van Schinderhannes (GC1JPNR) dit is de eerste die bij mij op komt, ook de leukste cache van deze omgeving Het bos van Jonker Joost (GC35MPG) heb ik nog niet gedaan maar schijnt leuk te zijn, wel goed zoeken. Slangenburg (GC2C5HM) coordinaten zoeken Tandem (GC1RDBH) goed zoeken! ROSES ARE RED (GC1PC3H) en andere Flowerpowers caches Sprakelcache (GC3FJF4) als de cache wordt hersteld en WP 3 niet weer verdwijnt, even afwachten Suske en Wiske en de drijvende dichter (GC1B3WV) na de puzzel komt maar een korte multi, wel bijzonder!
 2. Dat ben ik met je eens en speedcachen doe ik zelf ook wel regelmatig, zie mijn profiel. Ik heb er pas wat op tegen als het aangemoedigd wordt om niet meer zelf te loggen. Daar draagt zo'n lijstje in mijn ogen wel toe bij. Tja, als mensen van alles verzinnen om vals te kunnen spelen dan schiet dat zeker het doel van dit spelletje voorbij. Als een ranglijst daar blijkbaar verantwoordelijk voor is, dan kan ik mij voorstellen dat je kritiek hebt op die lijst. Ik vind het leuk om te zien waar ik sta tussen andere cachers, en daarom volg ik die lijst. Maar als die wordt afgeschaft dan cache ik gewoon door hoor, misschien heeft het wel een beetje invloed op mijn verhouding multi's/tradi's. Erg veel zal dat niet zijn, dat ligt meer aan welke caches op mijn pad liggen. Maar meteen weer "puntjesjagers " zoals een van de andere reacties, dat schiet mij wel in het verkeerde keelgat. ... EDIT: zoals je ziet aan deze edit ga ik hier verder geen nieuw bericht neerzetten. Anders gaat het uitlopen op waar hier onder al voor wordt gewaarschuwd. Ik heb mijn laatste ei gelegd hierover.
 3. Pfff. Daar zal je de puntjeshaters weer hebben. Op geocaching.nl kan je daar de laatste tijd de klok op gelijk zetten en het begint mij steeds meer tegen te staan hier. Dit is dan ook de allerlaatste keer dat ik een reactie ga plaatsen van... het kan ook LEUK zijn om veel caches te vinden. Het gaat toch om het vinden? Een paar tips: - combineer een paar multi's met een aantal kortere caches - doe oppikker rondjes op de fiets - zoek het buiten de bebouwde kom, daar liggen de multi's EN de oppikkers in betere omgeving O ja, en vergeet niet: "het is maar een spelletje". Een not found is balen, maar niet het einde van de wereld. Geen valse log zetten maar gewoon door naar de volgende cache. Er liggen nog meer dan een miljoen te wachten. ... Maar ik ben het met BFM eens dat het geen wedstrijd is. Of beter gezegd iedereen loopt zijn eigen race. Er is altijd iemand met meer tijd of meer geld of beide. Of die verder kan lopen, harder kan fietsen, beter kan zoeken, wel in bomen durft te klimmen, enz. En vooral iedereen die wel mysterieuze mysteries kan oplossen. Die ranglijst is geen doel voor mij. Je doet wat je zelf leuk vind, toch? En dat ik dan door mijn manier van cachen redelijk hoog op dat lijstje sta (ook al zak ik langzaam) is mooi meegenomen. Meer niet.
 4. Zullen we dan ook maar een icoontje maken voor "pas op je kan modder op je broek krijgen"? Of "o jee nu komt er water in mijn aai foon".
 5. Waarom is die van jou beter dan de anderen? Ik heb in het verleden met veel plezier een aantal voortuincaches gedaan waar niks mis mee was. Je laat het attribuut dus weg uit schaamte? Beter dan de anderen? Nou je hoeft er in ieder geval niet de woonwijk voor in en de cache is relaxter te loggen dan de meeste voortuincaches. Over kwaliteit ga ik zelf geen oordeel geven, maar deze minpunten zitten er bij mijn cache niet bij. Ik laat het attribuut weg omdat "de voortuincache" bij veel cachers een slechte naam heeft, en ja dan plak ik dat etiket niet op mijn cache. Ik schaam mij niet voor mijn cache, maar wel voor het hokje waar die dan in wordt geplaatst.
 6. @ de-fam en Twentse mug Het is waar dat jullie er geen waardeoordeel aan hangen. Maar anderen wel en dat hebben ze al in dit draadje laten weten. Dan worden alle voortuincaches meteen over 1 kam geschoren. Daar zit ik dus niet op te wachten. Het is een mystery, dus om die te kunnen loggen moet de cache beschrijving worden doorgelezen. Dan is het meteen duidelijk dat het om een cache op eigen terrein gaat. De cache is aan de straat, maar toch. Dan zien ze ook meteen de foto van het uitzicht en kan iedereen voor zichzelf uitmaken of ze daar naartoe willen of niet. En ik wil dus niet dat mijn cache al vooraf wordt uitgefilterd in een pocket query en daardoor geen eerlijke kans krijgt.
 7. En wat nou als mijn voortuin in het buitengebied ligt? Zodat je eerder bekeken wordt door koeien dan door muggles Is het dan nog steeds "vervelend" genoeg om dat icoontje er op te moeten zetten?
 8. Goedweerloper

  Challenges

  Al dan niet bedoelde typo Ik vind "challende" een betere, challenge + ellende. --- Maar zoals het nu is aangepast heb ik er vrede mee. De irritante melding van 0 challenges is weg en het wordt niet meer bij de founds opgeteld. En daardoor is die onzin nu buiten beeld, dus komen we op het punt van: wil je het niet, dan hoeft het ook niet. Ik kan gewoon via de normale kanalen zoals "hide and seek a geocache" en de geocache kaart en pocket queries blijven zoeken naar caches en dat is dan ook het enige wat in beeld komt. Toch netjes van Groundspeak dat ze geluisterd hebben.
 9. Zaterdag eindelijk weekend dag met goed weer dus geocachen (vergeet die domme challenges)

  1. de-fam
  2. Sivota

   Sivota

   Zo is dat Wouter. Ik heb al een paar mooie caches uitgezocht. Goed weekend...

  3. Sivota

   Sivota

   Was leuk hoor. Lekker naar buiten, doosjes vinden en elkaar tegenkomen en wat bijkletsen op het Heideweek event...

 10. Goedweerloper

  Challenges

  Tegenstemmen werkt blijkbaar niet. Dan maar negeren die tjap. Geen challenges maken. Geen challenges accepteren. Geen challenges loggen. Haha dit is wel toevallig, komt net in mijn winamp Jeremy voorbij. King Jeremy the wicked. ;o) /
 11. Goedweerloper

  Challenges

  Het wordt wel erg off-topic zo. Zal ik er maar een PM van maken? Anders ga ik ook tegen mijn banner in.
 12. Goedweerloper

  Challenges

  Dit gaat zo een welles-nietes worden en daarom zal ik het maar bij laten dat ik "wie wil pronken met cijfers" toch een negatieve klank vind hebben. Als dat niet zo op mij was overgekomen, dan had ik niet gezegd dat het wel wat minder negatief gesteld mag worden. Het "of dat belangrijk vindt" is al neutraler, maar wordt toch ook vaak bedoeld als "lekker belangrijk dan". Misschien alle subjectieve woorden maar laten vallen en gewoon kiezen voor wie dit wel of niet wil. En dan een voorstel als: "Ik wil niet dat anderen mij beoordelen op het aantal founds, daarom zou ik graag zien dat het aantal founds op de cache pagina niet meer standaard bij elk logje staat. Iedereen kan er dan voor kiezen om het aantal founds zichtbaar te maken of niet." Zou ik nog een goed idee vinden ook
 13. Goedweerloper

  Challenges

  Stel het maar voor bij GC! Mijn stemmen heb je Dit mag van mij wel wat neutraler, niet meteen zo negatief over iedereen die het wel wil. Een voorstel over een simpele keuze: ja/nee, aanvinken in je profiel.
 14. Goedweerloper

  Challenges

  Ik mag mijzelf (vooral de laatste tijd) tot de "eerlijke puntjesjagers" rekenen. Dat betekent: cache gevonden = puntje erbij, cache niet gevonden = geen puntje erbij. En op die manier vind ik dit erg jammer, dit zijn helemaal geen caches en dus moeten ze niet tellen als geocache founds. Ja en de earthcaches dan? Ook daar vind ik de laatste tijd de lol wel van af en doe ik nog maar heel zeldzaam. EDIT: had even het postje van rhr_nl gemist. Dat bedoel ik dus... ongeveer. Ik zou liever ook geen totaal zien. Geocache founds en challenges helemaal apart geteld.
 15. Goedweerloper

  Virtuele Log?

  Geen found... Hoe belangrijk ik het principe gelogd is gevonden ook vind, is dit toch een beetje een paarse krokodil. Een beetje flauw om mensen een found logje van een duidelijk gevonden cache af te nemen simpelweg omdat de krabbel niet kon worden gezet. En dan is het wachten op de cacher die dan op alle manieren de cache probeert open te krijgen, nadat die logt zijn alle bureaucraten tevreden want dan is aan hun regel voldaan. Cache gesloopt? Boeiend dan. Het wordt wel een heel ander verhaal als cachers iets proberen te loggen waar ze niet bij kunnen. De bedoeling van zo'n cache is ook dat je er niet zomaar bij kan. Toen ik zo'n cache tegen kwam, had ik de volgende keer een Ikea opstapje bij me.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...