Spring naar bijdragen

ML1

Leden
 • Aantal bijdragen

  70
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door ML1 geplaatst

 1. ML1

  Spoilers Downloaden

  Maar als je GSAK al gebruikt, kijk dan ook eens naar de macro "SendImagestoGarmin".
 2. ML1

  Wherigo Op Android

  Ik gebruik op mijn Samsung Note het programma WhereYouGo. Cartridges staan bij mij op het SD kaartje in de map WhereYouGo. En dat werkt naar behoren (overzetten van de catridges doe ik inderdaad ook door ze eerst naar de PC te downloaden en dan pas te copieren naar het SD kaartje van mijn Note).
 3. Hoi Doofie, Kijk even naar de eerste reactie van Bandiet. De GSAK macro's die hij noemt doen volgens mij precies wat je wilt (voor foto-caches moet je wel aangeven dat de foto's gedownload moeten worden). Als je vanuit GSAK de caches overzet naar je Montana moet je dan 2 macro's draaien en heb je vervolgens de info die je wilt. Volledige draadje op GSAK: http://gsak.net/board/index.php?showtopic=21156&st=420entry163286 gr, Martin
 4. Voor het "foto deel" sluit ik me helemaal aan bij Bandiet. Voor wat betreft de Hint (en eventuele Logs) die gedownload is: Ik gebruik het Geocache profiel. Als je eenmaal een cache hebt uitgekozen, krijg je door in het dashboard van het geocache profiel (bovenaan op het scherm waar oa. het kompas staat) te drukken een menu met: Logpoging, Toon beschrijving, Toon Logs, Toon Hint, etc.. Kies voor Toon Hint en .... inderdaad Overigens maak ik de GPX bestanden voor mijn Montana via GSAK aan met de macro GarminExport.gsk (ik weet niet of dat een verschil maakt).
 5. Sluit ik me helemaal bij aan! Maak er wat van ... Op een geweldig 2012
 6. Onder het mom beter laat dan nooit: HEEL ERG BEDANKT en .... geniet van je "vrije tijd"!
 7. 10.000 caches gepubliceerd, daar worden wij wel even stil van! Kruimeldief, bedankt voor tomeloze inzet en op naar de volgende mijlpaal!
 8. Vanuit een nog steeds prachtig wit Noord-Holland wenst ML1 iedereen fantastische feestdagen en een geweldig 2010.
 9. ML1

  Geocache Logo Stickers

  Transparante stickers waren (tijdelijk) op bij de shop. Inmiddels ontvangen, draadje mag gesloten worden.
 10. ML1

  Paperless cachen

  Bert, Als je bekend met GSAK zou je ook even naar Pocket PC Geocaching Tools kunnen kijken: http://www.andreasgreifeneder.com/?=downloads Je kunt dan een GSAK database op je geheugenkaart van je PDA zetten (bv een selectie vanuit je volledige database). Je krijgt dan "GSAK functionaliteit" op je PDA, denk daarbij aan het raadplegen van de cache beschrijving, maar je kan ook een cache als centre point definieren en dan de dichtbijzijnde caches zien. Help: http://www.andreasgreifeneder.com/download...mme/info-en.htm gr, Martin
 11. ML1

  Geocache Logo Stickers

  Geo-Hoppers, Bedankt voor je reactie maar dat is nu juist de sticker die thans aan de binnenkant van het raam geplakt is. Alleen is die door de donkere ramen aan de buitenkant niet te lezen. Ik zoek dus een sticker die ik er aan de buitenkant op kan plakken. Ik heb inmiddels al mail uitstaan bij de goodiesshop.
 12. ML1

  Geocache Logo Stickers

  Helder, ga ik even navraag doen bij de Goodiesshop. Bedankt voor de reacties. gr, Martin
 13. ML1

  Geocache Logo Stickers

  Martin, op de shop van geocaching.nl een set van 4 stickers kopen voor 3,50. Een sticker daarvan is transparant, de overige wit. Die heb ik hier liggen maar daar is er geen bij die transparant is
 14. ML1

  Geocache Logo Stickers

  Aangezien ik sinds enige tijd beschik over een auto met donkere ramen valt de Geocache sticker die aan de binnenkant geplakt zit (http://www.gpsnet.nl/product_details.php?ID=21) niet echt op. Tijdens het laatste MZLE zag ik (volgens mij) verschillende auto's met een gekleurde logo sticker aan de buitenkant. Echter, NIET met de witte achtergrond (zoals deze: http://www.gpsnet.nl/product_details.php?ID=19) maar met een achtergrond die transparant was. Ik heb echter geen idee waar ik die kan bestellen. Mocht een van jullie dat weten dan hoor ik dat graag. bvd, gr, Martin
 15. ML1

  Mijn eerste !!

  Dan weet ik al wat je dit weekend gaat doen Welkom en veel plezier met je nieuwe hobby
 16. ML1

  Inlezen nieuwe caches

  Hoi Xaa, Ik heb sinds kort 4 verschillen. Zoals hierboven beschreven, het resultaat van de My Founds query is inmiddels aan je verzonden. Mocht je de verschillen eruit kunnen halen, dan hou ik me aanbevolen. Alvast bedankt, groeten Martin
 17. ML1

  Nieuwe Look Geocaching.com

  Fout wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de instellingen van de laptop (van de baas). Op mijn eigen PC ziet het er namelijk wel naar behoren uit Nogmaals, ziet er goed uit !!!
 18. ML1

  Nieuwe Look Geocaching.com

  Ziet er strak uit Ik mis alleen bij mijn profile (gemaakt met de stat-macro van GSAK) aan de linkerkant een stukje Kinderziekte(n), of moet ik op zoek naar een nieuwe versie van de macro?
 19. ML1

  Gered door een geocache

  Inderdaad, mooi verhaal. Weer eens wat anders dan Schipluiden
 20. Jaren terug ben ik gestart met het gebruik van mijn initialen in userid's, e-mail accounts, etc. Voornaamste reden: onnodig typen (en daarmee fouten) voorkomen. Aangezien er in het verleden veelal gold dat er ook een cijfer gebruikt moest worden is het ML1 geworden. Mocht ML1 als userid te kort zijn omdat men minstens 4 tekens vraagt (vroeger bij hotmail) dan verleng ik het meestal tot MLML1.
 21. ML1

  Zaklamp met groot vermogen

  Ik krijg net de aanbiedingen van Conrad binnen: MagLite LED 2d - 34,95 MagLite LED 3d - 39,95 MagLite LED 4d - 44,95 en ... bij alle bestellingen die u betaalt met iDeal zijn er geen verzendkosten. Oeps, ik zie zojuist dat Sjohimi daar ook al melding van gemaakt had.
 22. Hoogwoud. Maar we cachen meer dan dat we schrijven op het forum
×
×
 • Nieuwe aanmaken...