Spring naar bijdragen

myrlot

Leden
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  13-04-2009
 1. Je kunt in GSAK je logs schrijven en die gooit ze in 1x bij de juiste cachepagina's online? Misschien wil je mij daar in een PM meer uitleg over geven hoe we dat kunnen doen? We hebben wel eens in Word alle logs geschreven, ergens een open wifi gevonden (in een zijstraat in een stad) en dan cache voor cache de log plaatsen. Dus als het via GSAK sneller kan, horen we het graag.
 2. En hoe kom je daar achter? Of krijg je die erbij als je de dongel bij hofer koopt?
 3. Tenzij er in de buurt van je camping geen GSM mast is met 3G ontvangst... Dan heb je toch gewoon geen bereik? Komt in ons geval vast goed, we zitten dicht in de buurt van een grote stad.
 4. Hoe bedoel je dat? We zitten in Oostenrijk en we kopen een oostenrijks simkaartje, dan kan er toch niks fout gaan?
 5. Hallo, Komende zomer gaan we naar Oostenrijk. Nu is er op de camping wel internet, maar daar moet voor betaald worden. Nu zag ik dat ze bij de Hofer een starterspakket verkopen van een dongel met simkaart en datalimiet van 3Gb (3 maanden geldig) Ik heb geen flauw idee hoeveel Mb je verbruikt als je naar GC.com gaat om de cache te zoeken en te loggen. Daarnaast willen we dagelijks even de mail binnen halen (ivm mogelijk meldingen voor onderhoud aan eigen caches) en misschien wat nieuws/weer berichten bekijken. Heb je dan genoeg aan 3Gb? Het is dus de bedoeling dat dit via de laptop gebruikt gaat worden. Mobiel internet op de telefoon hebben we uit staan in het buitenland. Myrlot
 6. myrlot

  Teken!

  http://www.tekenradar.nl/ Kun je tekenbeten melden en meedoen aan onderzoek van RIVM.
 7. Het ging niet om een cache: http://www.nbclosangeles.com/news/local/Disneyland-Shut-Down-For-Suspicious-Item-141295473.html http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=14904&pid=310103&st=600entry310103
 8. myrlot

  Caches In Meer Talen Posten

  Wij wonen vlakbij de Duitse grens en voor onze Drentse Fiets Puzzel Cache hebben we in het begin wel eens het verzoek gehad van Duitse cachers om een beetje hulp. Ik heb toen samen met hun 2 puzzels in het Duits vertaald. Voor een nieuwe cache die in de maak is, houden we nu dus rekening met Duitse bezoekers. Engelstalige bezoekers hebben we hier, bij mijn weten, nog niet gehad. Dus het nut van perse een vertaling in Engels zie ik dan ook niet.
 9. myrlot

  Handige Logboekjes

  Sinds wij ergens in het buitenland ook zo'n boekje zijn tegen gekomen hebben wij zoiets nagemaakt voor onze fiets-serie met micro's. Gewoon strookjes papier van ongeveer 2,5cm breed, daar 14 van op elkaar, nietje in het midden, dubbelvouwen en het past in een micro!! Ook wij waren flauw van al die rolletjes waar je niet kunt vinden waar ze gebleven zijn met loggen.
 10. Ik kan juist niet die googlekaartjes onderaan de cachepagina openen!! Eerder opende dat kaartje zich in een nieuw tabblad/venster, maar nu kan ik alleen maar inzoomen en uitzoomen op de cachepagina zelf.
 11. Wij hebben afgelopen najaar een kindercache gemaakt voor het kinderfeestje van onze dochter. We hebben een bestaande route in het bos genomen en onderweg foto's geschoten. Deze op papier wat gemixt zodat ze per punt moeten kiezen welke foto erbij hoort. Elke foto had een letter+cijfer en a.d.h. daarvan kreeg je een eindcoordinaat. Die hebben we tussen huis en bos ergens verstopt. De route is kort daarna echt online gekomen met een eindcache die wel op de route ligt. (GC1ZR0F) We hebben de kinderen met 2 gps-en laten rondlopen en om de beurt mochten 2 kids het ding vasthouden tot hij weer piep zei. Ze waren erg enthousiast. Niks geen kans op rippen, want de echte cache lag er toen nog niet eens en ligt nu ook op een geheel andere locatie. Succes!!
 12. myrlot

  Zelf Cache Online Zetten

  slotje? slotje? ik zie geen slotje, waar zit die instelling dan? Ik krijg namelijk ook nooit een rea op mijn tweets naar hem toe. Myrlot Jij hebt wel degelijk een slotje achter je naam staan (dat betekent dat niet iedereen die het wil jou zomaar kan volgen, daar moet je toestemming voor geven). Kijk hier maar: link (wel even inloggen) Pal achter je naam staat een slotje ooo, ok, dat slotje. dan weet ik dat, thanx!
 13. myrlot

  Zelf Cache Online Zetten

  slotje? slotje? ik zie geen slotje, waar zit die instelling dan? Ik krijg namelijk ook nooit een rea op mijn tweets naar hem toe. Myrlot
×
×
 • Nieuwe aanmaken...