Spring naar bijdragen

Raoul

Leden
 • Aantal bijdragen

  115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Raoul geplaatst

 1. Raoul

  Reviewer stemlijst

  Kruimeldief, ook ik wil je feliciteren en ben blij dat jij "onze" reviewer gaat worden. Ik hoop dat je het met veel plezier doet en dat je niet teveel te maken gaat krijgen met al dat nutteloze gezeur waar sommigen zo goed in zijn!! (Hoewel jij daar op één of andere manier altijd heel creatief mee om weet te gaan!!!! Succes man!!!) O ja.....en alvast bedankt dat jij je vrije tijd belangeloos investeerd om "onze" sport nog leuker te maken....(laten we dat niet vergeten!!! ) LANG LEVE KRUIMELDIEF!!!!!
 2. Raoul

  Grote maten

  En het adres van die winkel in Roermond??? (wie weet ga ik daar eens kijken!!)
 3. Hee Kapitein......ze kennen je al joh,bij SBB!!
 4. Raoul

  Grote maten

  Als je weet welk model en welke kleur je wilt hebben dan kan je misschien via een buitensport-zaak het één en ander bestellen bij de importeur/fabrikant. Fjällräven maakt SUPER broeken!!
 5. Galileo wijst ons de weg nog beter. We wijzen ons anders te pletter. Ik hoop het niet. Om die gasten op gang te krijgen moest er eerst een ster exploderen. Hee, niet onze buurlanders discrimineren, hé? Nu weer ff on-topic. Voorlopig hangt er nog niet zoveel galileo in de lucht, dus het zal nog wel even duren. Maar mocht je geld te veel hebben, dan kun je je inschrijven voor het testen. <{POST_SNAPBACK}> Dat zijn wijze woorden!
 6. Dat zijn de stations die in de buurt liggen.
 7. Raoul

  Kaarten Spanje

  Bekijk deze site eens. Daar staat ook het adres van een winkel in Haarlem in (onder andere) waar ik regelmatig wandelkaarten 1:25000 koop. Succes...
 8. Ik heb niet de moeite genomen om de hele lijst door te nemen, dus als mijn toevoeging aan de lijst al gegeven is....MIJN EXCUSES!! Maar goed.....,wat dacht je van een "mini-serie" dan??? (een beschrijving zou kunnen zijn: een groep caches bestaande uit minder dan 5 stuks.)
 9. Mijn eerste GPS (een Magellan Meridian color) gekocht bij George Kniest in Almere (een watersport-zaak). Ik had eerst uitvoerig het internet geraadpleegd om te kijken waar dat soort dingen het goedkoopst te krijgen waren,daar ben je immers Nederlander voor,tóch! Van de naam "waypoint Notter" had ik toen nog nooit gehoord,en ook al zijn veel artikelen een stuk goedkoper als je ze via het internet/post besteld....,voor een apparaat waar zo'n prijskaartje aan hangt neem ik persoonlijk liever geen risico's! Mijn tweede GPS (een Garmin map76c) heb ik gekocht bij Notter......,een naam waar je bijna niet omheen kunt als je via het internet zoekt naar een GPS. Notter is niet naast de deur als je in Zandvoort woont,maar aangezien ik gratis met de trein kan reizen en alles erop wees dat het gewoon een zeer goede zaak is,heb ik mijn geluk toen beproefd in Notter en dat is me totaal niet tegengevallen. Daar ik precies wist waar ik naar op zoek was,stond ik 10 minuten later weer buiten.......,maar als je er totaal geen kaas van hebt gegeten dan gaan ze net zo lang met jou om de tafel zitten totdat alles duidelijk is en er totaal geen vragen meer zijn (en je evt. alle GPSr's in je handen hebt gehad en er uitvoerig mee hebt gespeeld). Al heb ik met allebei dezer bedrijven goede ervaringen,mocht ik binnenkort weer een apparaatje willen kopen dan kies ik voor Notter. Da's dus mijn verhaaltje....
 10. Het is eigenlijk allebei precies hetzelfde,maar op de terra-cache site hebben ze weer andere caches.... Dus....heb je alle "geo-caches" gehad,dan kan je kijken of er nog een paar "terra-caches" in de buurt zijn... Je moet ze wel allebei apart op hun eigen website loggen.... (Hmm......het komt er,volgens mij,eigenlijk op neer dat iemand een graantje mee probeert te pikken van het enorme succes van GeoCachen....maar goed,als dat betekend dat er voor ons meer te cachen is,is het misschien niet heel erg slecht!)
 11. Indien ze worden goedgekeurd,laat hier dan even weten wat de namen van de caches zijn a.u.b. Alvast bedankt....... (ps.onder welke naam staan jullie te boek bij dat clubje????Ik heb inmiddels wel wat "bekenden" voorbij zien komen)
 12. Raoul

  repo over geocaching

  Leuk!!!..... Heb net de uitzending bekeken en vroeg mij af...:"zaten hier nog mensen van het forum tussen??"
 13. Raoul

  WAAS

  Ik ben benieuwd hoe het is om met je GPS naar de coördinaten van een cache te lopen en bij aankomst slechts onder je voeten te hoeven kijken!!
 14. Raoul

  WAAS

  Kwam net op de .com site het laatste nieuws tegen aangaande EGNOS... (Het lijkt er op dat EGNOS rond Juni operationeel wordt....) link van GeoCaching.com En dit is de link naar de ESA.
 15. Maar je wilde wel heel graag weten hoe het nu zat. Een paar regels uit de log file van een van je bezoekjes: 04/01/05 09:22:58: dutch-locutus /bonus/DisplayLottery.php 04/01/05 09:23:09: dutch-locutus /bonus/DisplayLottery.php 04/01/05 09:23:16: dutch-locutus /bonus/DisplayLottery.php 04/01/05 09:23:25: dutch-locutus /bonus/DisplayLottery.php 04/01/05 09:23:31: dutch-locutus /bonus/DisplayLottery.php 04/01/05 09:23:32: dutch-locutus /bonus/DisplayLottery.php 04/01/05 09:23:38: dutch-locutus /bonus/DisplayLottery.php 04/01/05 09:23:45: dutch-locutus /bonus/DisplayLottery.php Je leek wel een hacker <{POST_SNAPBACK}> HèHèHè.........ontkennen heeft geen zin meer!!!! (De computer verraadt alles).
 16. Dat komt omdat UTM geen kaartdatum is,maar een positie-formaat...(volgens mij) Hmm...Randa_v was me nèt voor....
 17. Ze komen er niet alleen.......ze zijn er al!!!!!
 18. Gespannen wachten wij allen!!!!
 19. Raoul

  Kaartje maken van coordinaten

  Gaaf Bigbird!!! Ik heb pas geleden GSAK aangeschaft en,ondanks dat dit programma bol staat van de mogelijkheden,lijkt het me wel geinig als je bij elke cache die je gevonden hebt ook een kaartje kan plaatsen... (tenminste.....als dit is wat jij bedoeld??) Tof om te weten dat er mensen tijd steken in het ontwikkelen van dingen voor GeoCachers!!
 20. Raoul

  Kaartje maken van coordinaten

  Okee dan.......werkt als een zonnetje!!!! Bedankt Haak!! (en BigBird natuurlijk)
 21. Raoul

  Kaartje maken van coordinaten

  Hmmm......ik heb die links gekopieërd...(rechtermuisknop,add to favorites)..maar verder gebeurd er niet veel...(en snap ik er ook niet zo veel van) Ben een beetje een digibeet.....
 22. Ik ben een keertje bij een lagere school geweest waar ze inderdaad,in de klas van 4/5 jarigen,een hele lading pc's hadden staan!!! Waar gaat dat heen,waar gaat dat heen.....
 23. Had je je bijl niet bij je?? (in je rugzak....tussen de boterhammetjes met pindakaas en het flesje ranja....)
 24. Hmm....je had het net over een gefrustreerd gevoel bij een "no found",maar dit lijkt mij "de moeder der frustraties"..... Na veel moeite en zoeken een cache vinden,en er dan achter komen dat je een snijbrander nodig hebt om hem open te krijgen!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...