Spring naar bijdragen

kipchen

Leden
 • Aantal bijdragen

  348
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over kipchen

 • Verjaardag 06-12-1964

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Emmen

Recente profielbezoeken

1996 profielweergaven
 1. Ik heb de cache Valtherbos , die in 2003 door team Dauwtrappers ( Kruimeldief en Kralenfee) werd gelegd, opgedragen aan Kruimeldief. Bedankt voor het vele werk wat je voor alle cachers hebt verzet. En Frouke en andere naasten veel sterkte.
 2. En hier sluit ik me bij aan!
 3. kipchen

  Find Your Nearest Cacher???

  Ik gedraag me soms net als een cache!! Soms laat ik me vinden, soms niet! Maar meestal heb je toch al heel snel door wie er caches bij jou in de buurt plaatsen. Dat kun je toch zien op "nearest caches from your homecoordinates. En wil je dan contact stuur je ze ff een pb-tje. Tuurlijk heb je de nietplaatsers dan niet, maar die zijn meestal via de logjes (regionaal) ook wel op te sporen.
 4. Nou succes met het oplossen dan maar he?
 5. kipchen

  handleiding explorist 100

  Bij het opruimen van mijn kast kwam ik de handleidingen van de explorist 100 tegen. Compleet met informatie cd. Handleidingen zijn deels in engels, nederlands en frans. Wie kan ik hier blij mee maken? Stuur maar een pb.
 6. Bedankt Marmisaro, het probleem is door jouw tip verholpen.
 7. Wanneer ik berichtjes lees die op het forum geplaatst zijn dan kan ik alleen maar de 1e bladzijde met reacties lezen. De 2e en volgende bladzijden krijg ik steeds de melding dat de link doodlopend is. Hoe los ik dit op?
 8. hoi keeskater, Gewoon prutsen met je etrex en uitproberen te vinden hoe het wel lukt. Natuurlijk doe je dit dan wel thuis. Dus eerst het dingetje goed onder controle zien te krijgen ( hopelijk lukt het je met de handleiding) en dan de nieuwe coordinaten proberen in te voeren. En je kunt ook vragen of er een geocacher die bij jou in de buurt woont die eens een tocht met je wil meewandelen. Daar leer je heel veel van. Ik heb het helemaal zelf uit weten te vogelen, maar dat kostte wel wat tijd. Zet door en succes.
 9. kipchen

  Geodrift

  Ik zie op die site van Geodrift de GPS12 van Garmin nog tussen de nieuwere spullen liggen. Mooi man. Eh dit is ff heel erg offtopic, maar ik wilde het gewoon eem kwiet.
 10. Kapitein Haak veel succes met het uitgeven van je boek. Dat ie maar flink gekocht gaat worden! En bedankt dat we zolang vrij gebruik van al je verzamelde gegevens konden maken.
 11. Kan dat liedje van Wilxlii in de hitparade komen? Zelf probeer ik zo min mogelijk van hulplijntjes gebruik te maken. Maar wanneer een cacher op zijn eigen cachepagina aangeeft dat ie gebeld mag worden gaat het telefoonnummer wel mee. Bij de vuilnisbelt in Emmen hadden we eerst wel zo'n 3 tot 4 keer gezocht naar de schat van Kruimel en Fee ( de oude cache, hij is inmiddels veranderd) en daarna maar eens het hulplijntje geprobeerd. Maar nogmaals, voor ons is de voldoening het grootst om de cache zonder al te veel hulp zelf te vinden.
 12. kipchen

  Batterijen testen

  Misschien even kijken onder kopje polariteit van deze site? gebruik digitale multimeter Succes!
 13. Nooit gehoord van April Fool? Wikipedia: April Fools' Day or All Fools' Day, though not a holiday in its own right, is a notable day celebrated in many countries on April 1. The day is marked by the commission of hoaxes and other practical jokes of varying sophistication on friends, enemies and neighbors, or sending them on fools' errands, the aim of which is to embarrass the gullible. In some countries, April Fools' jokes (also called "April Fools") are only made before noon on 1 April.[1]
 14. Zeker een grap. Wat dacht je van de datum? Kijk dan: Release date is set for April 1, 2008.
 15. Hondenuitlaatservice Harry heeft een hele grote in het bos liggen. Zo'n joekel had ik in het noorden nog niet gezien. Ik heb er nu nog rugpijn van!!!! Rondje Meeuwenplas
×
×
 • Nieuwe aanmaken...