Spring naar bijdragen

Klompengatters

Leden
 • Aantal bijdragen

  78
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  11 januari 2004

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Best
 1. Kom net op dit item.... Leuk zal zeker een paar paddestoelen hier in de buurt aan de lijst toe voegen.
 2. Veel sterkte. Ook wij hebben van de puzzels genoten en ze met plezier gelopen. We zullen zeker puzzel 12 nogmaals doen en een kaars opsteken.
 3. Leuk dit radiostukje. Bedankt voor het linkje er naar toe.
 4. Je kan ook in elke goede wandelsport winkel opvouwbare wandelstokken kopen. Die zijn prima te gebruiken als prikstok. Wij hebben er 1 gekocht toen we andere er ook mee zagen prikken
 5. Waarom kopen we niet gewoon TB's bij de prof en allerlei andere goedies in zijn shop. Zo houden we voor ons alle deze hobby kostenloos. Wees redelijk er moet toch minstens geld binnen komen bij geocaching.com om alles zo te laten als het nu is, namelijk kosteloos gebruik maken van hun systemen en servers. Wij hebben nog geen TB's gekocht, maar we hebben al wel andere goodies via de prof zijn winkel besteld. Zo proberen wij De Klompengatters het systeem lekker kosteloos te houden. Je betaald iets meer maar dan heb je ook wat. Als we geen TB in een cache vinden maar andere log producten dan laten we die op de plaatst waar we hem vinden rusten. We vinden het leuk om een TB te loggen en als het ff mogelijk is ook de opdracht die erbij soms bijstaat uit te voeren.
 6. Wij plaatsen een note als we een cache niet kunnen vinden. Dan mailen we de eigenaar en vragen of de cache nog actief is. Zo ja, dan zoeken we hem een andere keer nogmaals op en vinden het dan meestal wel. Soms maken we ook gebruik als we thuis komen na een not found van een hulplijntje... Dan hebben we geen not found geplaatst en hopen erop dat het alsnog een found wordt. Lukt het dan nog niet met een hulplijntje dan wordt het een NOT FOUND. Wij schamen ons niet om een not found te melden. Als we dat allemaal doen adn is het voor een ieder duidelijk dat je niet hoeft et zoeken naar iets dat er niet meer is.
 7. Klompengatters

  Cache goodies

  Wij vinden het ook leuk om te ruilen. Alleen valt soms of eigenlijk steeds vaker de inhoud van de stache een beetje tegen. Wij kopen ook goedies uit aanbiedingen en op braderie's. Zo kom je voor weinig geld aan hele leuke hebbedingetjes. We hopen dat een ieder ruilt met vergelijkbare waardes en natuuerlijk waarderen wij soms ook een cache op om het voor jongere kinderen leuk te houden om het deksel op te lichten.
 8. Ook wij hebben een Legend met nederlandse gebruiksaanwijzing. Maar ik moet zeggen dat de bijgeleverde engelse versie op vele punten duidelijker is dan de Nederlandse. Ook tijdens het cachen komen we soms mede cachers tegen met een elgend, die proberen we dan ook om soms vragen te stellen over het gebruik... en zij aan ons natuurlijk ook. Al spelende wordt je steeds wijzer en kan je er steeds meer dingen mee uitvoeren.
 9. Er is een makkelijke manier om op de lokationless-caches te komen. Ga op het hoofdmenu van geocaching.nl staan Klik links op nieuwste caches Op de overzichtstaat die dan komt klik je op new search wat bovenin staat. Dan kom je op een scherm waar je kan klikken op view all locationles-caches. Je komt dan op deze site : http://www.geocaching.com/seek/nearest.asp...2E-225A0D2ADF9D Hoop dat je er uit komt en dat het bij jouw net als bij ons goed werkt.
 10. Als je caches doet met een leuke forse eind stache wie weet vind je dan wel de kaboutertjes daarin. Wij zijn ook cachende om weer nieuwe kaboutertjes te vinden.
 11. Klompengatters

  watchlist

  Wij hebben ook problemen om op de gc.com site komen op dit moment. Soms lukt het prima dan weer werkt het niet.... Denk dat ze ff een probleempje hebben met de server, of hun programmatuur. Probeer het morgen nogmaals om je watch caches te verwijderen, ik heb wel 4 TB watchings weg kunnen halen.
 12. Klompengatters

  Cache overname

  Je zou de eigenaar via email kunnen vragen of je de cache over mag nemen. Misschien dat de eigenaar een redelijke reden heeft waarom hij zo lang niet op gc.com is geweest. En waar maak je uit op dat de cache niet goed is onderhouden....... Wij komen al geocachend ook wel eens caches tegen waar we twijfelen aan het onderhoud. Maar ik hoop dat je de eigenaar te pakken krijgt en zijn cache mag overnemen, niets is leuker dan een mooi verzorgde cache te doen en te vinden.
 13. Klompengatters

  waarborg

  Zoals bij alle internet aankopen moet je terug naar de aanbieder bij eventuele problemen. Dit geldt voor GPS toestellen maar ook voor foto en video apparatuur, die is namelijk ook op internet vaak stukken goedkoper te krijgen. Echter dan betreft het meestal grijze import uit Duitsland en moet het toestel ook naar de importeur in Duitsland retour bij eventuele problemen. De importeur in Nederland waar het serienummer niet door verkocht is kan dan HEEL moeilijk doen. Soms met de smoes dat ervoor Nederland een speciale aanpassing op het toestel zit. Echter dit is zelden tot nooit het geval, wij zijn namelijk een veel te kleine afzet markt om een toestel speciaal voor ons landje te modifiseren. Maar proberen kan je het altijd..... soms lukt het je om het onder de garantie te laten herstellen/vervangen door de nederlandse importeur.
 14. Wij zitten in de buurt van Eindhoven. Samen een keer cachen is altijd mogelijk... Mail maar als je zin hebt een keer in de omgeving met ons een cache te doen.
 15. Van verleden naar Heden is zeker een hele leuke cache. Toen wij hem liepen was er nog een behoorlijke afwijking in de cache coordinaten, maar die heeft de eigenaar nu keurig aangepast. Je kan het beste in het centrum van Geertruidenberg je auto parkeren. Dan zit je gelijk in een super mooie omgeving
×
×
 • Nieuwe aanmaken...