Spring naar bijdragen

TheFamily

Leden
 • Aantal bijdragen

  607
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over TheFamily

 • Verjaardag 09-11-1974

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  gps map 60 csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds mei 2004

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heteren
 1. Inderdaad, ben het met Barny eens. Man man man wat een lol...NOT.
 2. Big brother is watching you. Het boek van George Orwell 1984 begint toch steeds meer waarheidsgehalte te krijgen. Overal waar je komt of gaat, wordt je gevolgd. Nu: pinpas, mobiele telefoon, ov chipkaart. Straks ook het rekeningrijden. Het is een enge ontwikkeling, die op een sneaky manier ingevoerd wordt. ( denk aan sms service waarbij je precies kunt bepalen waar iemand is). Mensen vinden dit nu nog grappig. Vreemd eigenlijk, toen de legitimatieplicht werd ingevoerd, was iedereen hier niet mee eens. Nu deze plicht er is, worden er steeds meer plannen die de privacy schaden erdoor gedrukt. Wel slim van Den Haag om nu te beslissen over rekeningrijden, omdat alle aandacht nu afgeleid wordt op de Mexicaanse griep en of de vaccinaties wel veilig zijn.
 3. Het verbaast mij ten zeerste dat er mensen zijn die echt geloven dat ze goedkoper uit zijn met rekeningrijden. De regering is al jaren het gewone volk aan het uitknijpen. Ze zorgen er echt wel voor dat ze niet minder geld binnen krijgen. Het kwartje van Kok was immers ook maar tijdelijk...... Ik ben ervan overtuigd dat iedereen meer gaat betalen dan nu. De invoering van het systeem zal klauwen met geld gaan kosten en dat moet Jan met de pet gewoon opbrengen. Oké BPM wordt afgeschaft, wat heb je eraan als je alleen maar een tweedehands auto kan betalen? Dat autorijden goedkoper wordt:
 4. Ik vind die provincie opdeling eerlijk gezegd helemaal niets. De provincies beslaan een klein gebied. We zijn toch allemaal Nederlanders? Laat ons maar lekker cachen in Nederland. En niet apart in Gelderland, Friesland, Overijssel etc. Ik vraag me af waarom wij mee willen doen met de andere landen.
 5. Het is geen wet van Meden en Perzen. Maar volgens mij als een cache niet meer gelogd wordt, verdwijnt hij vanzelf. Soms is negeren de beste oplossing.
 6. Daar kan ik me in vinden, maar dan moet men ook niet jammeren als de cache tegenvalt. Als je de cache de moeite niet waard vind, log hem dan niet op het internet, want het gaat ons allemaal natuurlijk niet om het aantal founds, maar om de kwaliteitscaches!!!! Kortom: flutcaches niet loggen op internet. Dan verdwijnen ze vanzelf. Of zouden de puntjes wel belangrijk zijn??????? p.s. niet persoonlijk bedoeld.
 7. Jij hebt hier de essentie verwoord. Als iedereen zelf bepaalde welke caches hij/ zij wil doen, dan had deze hele discussie hier niet gehoeven.
 8. ik weet zeker dat ik niet de enige ben, maar voor mij zijn de mysteries gewoon niet de caches waar ik warm van wordt. Er zijn maar weinig mysteries die door 'normale' mensen opgelost kunnen worden. Vaak is er sprake van enige kennis van programmeertaal. Als ik op de site van geocaching.nl lees, dan staat er het volgende: Iemand verstopt op een bijzondere plaats, meestal in de natuur, een waterdichte doos met daarin een logboek, en verder evt. een aantal leuke voorwerpen (om te ruilen) en soms ook een wegwerpcamera. Met zijn hand-GPS (al voor 100€ verkrijgbaar) bepaalt hij de precieze coördinaten van de schuilplaats, die hij vervolgens publiceert op de Geocache-website www.geocaching.com. Anderen lezen die coördinaten en kunnen op zoek gaan naar de cache ('schat'). Vervolgens loggen ze hun bezoek op de speciale cache-pagina om hun bezoek kenbaar te maken.
 9. Het is ook niet persoonlijk op jou bedoeld. En natuurlijk zijn er caches die verschrikkelijk, maar ook verschrikkelijk slecht zijn. We hebben wel eens proberen te zoeken bij een bushokje, langs een drukke weg. Hier hadden we dus geen zin in. Dus maar niet gedaan. Als iedereen dit deed, was het ook gauw afgelopen met dit soort caches.
 10. Wat is een slechte cache? Waarschijnlijk de opraper op een carpoolplaats etc. Maar dit is niet voor mij de grootste ergernis. Voor mij zijn de meeste mysteries gruwelijk slechte caches. Deze caches hebben niets, maar dan ook helemaal niets met geocaching te maken. Uren achter de computer naar een oplossing zoeken, daarna het coordinaat in Tomtom en gps en een oppikker erbij. Als ik wil puzzelen, koop ik wel een puzzelboekje. Geocaching doe je buiten en niet achter de pc. Dit soort caches zijn de grootste blunder ooit van Groundspeak.
 11. Ik had versie 0.5.5 op mijn pc staan. Nooit erbij nagedacht dat er een versie zou zijn zonder evb. Maar ik ben toch erg gelukkig dat alles weer werkt. En de tip evb opslaan heb ik ook onthouden. Het is mij al een paar keer gebeurd dat ik alles kwijt was op de pda.
 12. Of deze http://www.debruineberen.nl/download/msvbppc.armv4.cab Zie ook http://www.debruineberen.nl/faq.html vraag 2 Bruine beren en geebheart hartelijk dank voor de hulp. Ik ben weer een gelukkig mens.
 13. Deze link had ik ook gevonden, maar ik krijg hem niet geinstalleerd op de ppc
 14. Toen ik mijn HP IPAQ 2210 aanzette, is er waarschijnlijk een harde reset geweest, want ik moest alles opnieuw instellen en installeren zoals tomtom. Maar ook co-input. Helaas heb ik hiervoor microsoft embedded visual basic nodig. Ik kan dit programma nergens meer downloaden. Weten jullie een link, waar ik dit programma kan downloaden. Ik gebruikte co-input zeer regelmatig. Nu kan ik hem niet meer gebruiken
 15. We hebben erg veel bewondering voor het werk dat is verzet. Chapeau!!!.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...