Spring naar bijdragen

Klompengatters

Leden
 • Aantal bijdragen

  78
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Klompengatters geplaatst

 1. Kom net op dit item.... Leuk zal zeker een paar paddestoelen hier in de buurt aan de lijst toe voegen.
 2. Veel sterkte. Ook wij hebben van de puzzels genoten en ze met plezier gelopen. We zullen zeker puzzel 12 nogmaals doen en een kaars opsteken.
 3. Leuk dit radiostukje. Bedankt voor het linkje er naar toe.
 4. Je kan ook in elke goede wandelsport winkel opvouwbare wandelstokken kopen. Die zijn prima te gebruiken als prikstok. Wij hebben er 1 gekocht toen we andere er ook mee zagen prikken
 5. Waarom kopen we niet gewoon TB's bij de prof en allerlei andere goedies in zijn shop. Zo houden we voor ons alle deze hobby kostenloos. Wees redelijk er moet toch minstens geld binnen komen bij geocaching.com om alles zo te laten als het nu is, namelijk kosteloos gebruik maken van hun systemen en servers. Wij hebben nog geen TB's gekocht, maar we hebben al wel andere goodies via de prof zijn winkel besteld. Zo proberen wij De Klompengatters het systeem lekker kosteloos te houden. Je betaald iets meer maar dan heb je ook wat. Als we geen TB in een cache vinden maar andere log producten dan laten we die op de plaatst waar we hem vinden rusten. We vinden het leuk om een TB te loggen en als het ff mogelijk is ook de opdracht die erbij soms bijstaat uit te voeren.
 6. Wij plaatsen een note als we een cache niet kunnen vinden. Dan mailen we de eigenaar en vragen of de cache nog actief is. Zo ja, dan zoeken we hem een andere keer nogmaals op en vinden het dan meestal wel. Soms maken we ook gebruik als we thuis komen na een not found van een hulplijntje... Dan hebben we geen not found geplaatst en hopen erop dat het alsnog een found wordt. Lukt het dan nog niet met een hulplijntje dan wordt het een NOT FOUND. Wij schamen ons niet om een not found te melden. Als we dat allemaal doen adn is het voor een ieder duidelijk dat je niet hoeft et zoeken naar iets dat er niet meer is.
 7. Klompengatters

  Cache goodies

  Wij vinden het ook leuk om te ruilen. Alleen valt soms of eigenlijk steeds vaker de inhoud van de stache een beetje tegen. Wij kopen ook goedies uit aanbiedingen en op braderie's. Zo kom je voor weinig geld aan hele leuke hebbedingetjes. We hopen dat een ieder ruilt met vergelijkbare waardes en natuuerlijk waarderen wij soms ook een cache op om het voor jongere kinderen leuk te houden om het deksel op te lichten.
 8. Ook wij hebben een Legend met nederlandse gebruiksaanwijzing. Maar ik moet zeggen dat de bijgeleverde engelse versie op vele punten duidelijker is dan de Nederlandse. Ook tijdens het cachen komen we soms mede cachers tegen met een elgend, die proberen we dan ook om soms vragen te stellen over het gebruik... en zij aan ons natuurlijk ook. Al spelende wordt je steeds wijzer en kan je er steeds meer dingen mee uitvoeren.
 9. Er is een makkelijke manier om op de lokationless-caches te komen. Ga op het hoofdmenu van geocaching.nl staan Klik links op nieuwste caches Op de overzichtstaat die dan komt klik je op new search wat bovenin staat. Dan kom je op een scherm waar je kan klikken op view all locationles-caches. Je komt dan op deze site : http://www.geocaching.com/seek/nearest.asp...2E-225A0D2ADF9D Hoop dat je er uit komt en dat het bij jouw net als bij ons goed werkt.
 10. Als je caches doet met een leuke forse eind stache wie weet vind je dan wel de kaboutertjes daarin. Wij zijn ook cachende om weer nieuwe kaboutertjes te vinden.
 11. Klompengatters

  watchlist

  Wij hebben ook problemen om op de gc.com site komen op dit moment. Soms lukt het prima dan weer werkt het niet.... Denk dat ze ff een probleempje hebben met de server, of hun programmatuur. Probeer het morgen nogmaals om je watch caches te verwijderen, ik heb wel 4 TB watchings weg kunnen halen.
 12. Klompengatters

  Cache overname

  Je zou de eigenaar via email kunnen vragen of je de cache over mag nemen. Misschien dat de eigenaar een redelijke reden heeft waarom hij zo lang niet op gc.com is geweest. En waar maak je uit op dat de cache niet goed is onderhouden....... Wij komen al geocachend ook wel eens caches tegen waar we twijfelen aan het onderhoud. Maar ik hoop dat je de eigenaar te pakken krijgt en zijn cache mag overnemen, niets is leuker dan een mooi verzorgde cache te doen en te vinden.
 13. Klompengatters

  waarborg

  Zoals bij alle internet aankopen moet je terug naar de aanbieder bij eventuele problemen. Dit geldt voor GPS toestellen maar ook voor foto en video apparatuur, die is namelijk ook op internet vaak stukken goedkoper te krijgen. Echter dan betreft het meestal grijze import uit Duitsland en moet het toestel ook naar de importeur in Duitsland retour bij eventuele problemen. De importeur in Nederland waar het serienummer niet door verkocht is kan dan HEEL moeilijk doen. Soms met de smoes dat ervoor Nederland een speciale aanpassing op het toestel zit. Echter dit is zelden tot nooit het geval, wij zijn namelijk een veel te kleine afzet markt om een toestel speciaal voor ons landje te modifiseren. Maar proberen kan je het altijd..... soms lukt het je om het onder de garantie te laten herstellen/vervangen door de nederlandse importeur.
 14. Wij zitten in de buurt van Eindhoven. Samen een keer cachen is altijd mogelijk... Mail maar als je zin hebt een keer in de omgeving met ons een cache te doen.
 15. Van verleden naar Heden is zeker een hele leuke cache. Toen wij hem liepen was er nog een behoorlijke afwijking in de cache coordinaten, maar die heeft de eigenaar nu keurig aangepast. Je kan het beste in het centrum van Geertruidenberg je auto parkeren. Dan zit je gelijk in een super mooie omgeving
 16. Dit is zeker leuk deze promotie van de cache. Ik hoop dat er vele en vele kaarten en TB's in de kist komen. Wij proberen de cache te doen en anders sturen we zeker een kaartje.
 17. Wij hebben ouders wonen in de buurt van Oosterhout. We hebben dan ook al aardig wat caches in de buurt gedaan en gevonden. Natuurlijk de 1 wat moeilijker dan de ander...... Welke caches ben je misgelopen ??
 18. Een afwijking is normaal. Je komt nooit tot op de cm. op de plaats van bestemming. Jullie afwijking is wel erg groot, zou het kunnen zijn dat jullie de GPS niet ingesteld is op de juiste instelling. Als je wilt kunnen we een keer afspreken om samen een cache te doen met beide GPS toestellen. Wij hebben een Garmin Legend en de afwijking is gemiddeld 7 meter.
 19. euke dingen om als goodie in een cache te doen zijn de dingen die je zelf ook leuk vind om in een cache tegen te komen. Wij doen er alerlei dingen in van waxinelichtjes tot golfballen. Als we in een winkel komen en we zien iets leuks dat als goodie kan dienen nemen we het mee. Zodoende hebben we altijd een mooi gevulde tas met goodies als we gaan cachen.
 20. Klompengatters

  Weblinks

  Misschien niet de bedoeling, maar heb de link ff bezocht. Is zeker een mooie tuin om met een cache te combineren. Alleen 1 vraagje, zijn honden toegestaan in de tuin ???
 21. Als je de waypoints wil downloaden kan je gebruik maken van het programma easyGPS die is gratis te downloaden. Wij maken nu gebruik van EasyGPS en moet zeggen het werkt makkelijk en duidelijk.
 22. Wij vinden het altijd leuk de inhoud van een stache te bekijken. Afhankelijk van de dan aangetroffen inhoud wordt er geruild als we iets leuks zien. We ruilen altijd voor de zelfde waarde terug en zo veel mogelijk iets wat een ander in onze ogen leuk vind. Zo proberen we voor de volgende weer een leuke stache achter te laten.
 23. Wel leuk om op deze manier te kunnen volgen hoe het in Irak eraan toe gaat. Is toch anders dan dat je in uit de journaals op televisie opmaakt. Wij wensen zuurtje ook het aller beste en een Zeer leuke tijd in Irak zonder problemen en ellende.
 24. Klompengatters

  Micro caches?!

  Waarom altijd zo moeilijk over wel of geen Micro cache. Als de cache eigenaar DUIDELIJK in de tekst vermeld dat het een simpele microcache is, dan is het aan de bezoeker of deze de moeite van een bezoekje waard vind of niet. Wij hebben zeker genoten van enkele micro caches van welke eigenaar dan ook. Maar soms was er natuurlijk ook een teleurstelling bij. Dit is ook van toepassing op de traditionele caches, soms is hij SUPER zoals OERS die is echt supermooi door ALADIN in elkaar gezet en zeker met veel liefde gedaan. Zo waren we er nog niet eerder 1 tegen gekomen. Soms valt een traditionele ook tegen. Maar nogmaals waarom altijd dat gehakketak over een MICRO CACHE. Gewoon lekker met ze alle cachen en dankbaar zijn dat er mensen bereid zijn om een cache te plaatsen, hoe groot of klein dan ook.
 25. De Hema heeft geen etiketten op A4 print vellen hier in Best. Maar onze kantoor boekwinkel heeft die zelfde vellen per 100 in een doos zitten, alleen die zijn bereid ze ook per stuk te verkopen. Zodoende hebben wij 5 vellen gekocht met 40 stickers per vel. Denk dat je dan gewoon ff de juiste winkel moet zoeken, of zou het komen dat ik in een dorp woon dat hier de winkelier nog klantvriendelijk is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...