Spring naar bijdragen

nelson45

Leden
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Etrex vista
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    3/4 jaar

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  1. Mapsource (via bovenstaande link) draait al wel bij mij onder Windows Vista. Nu de topo kaarten nog.
  2. Ik heb een nieuw notebook met Windows Vista aangeschaft. Wil er de Topo kaarten van Nederland, Duitsland en Belgie van Garmin op installeren, maar dat lukt niet. Wie heeft hier ook ervaring mee? Wie weet een oplossing?
  3. Zijn de nieuwe kaarten selectief in de te weergeven caches? Al mijn eigen caches worden niet weergegeven.
  4. nelson45

    Kogel TB

    Wat een geleuter.
  5. Werkt, bedankt. <{POST_SNAPBACK}> Echter het laden van hetzelfde waypoint in Oziexplorer en OziexplorerCE geeft verschillende waarden voor "Northing" en "Easting". <{POST_SNAPBACK}> OziexplorerCE werkt correct, overeenkomstig mijn Garmin gps. Probleem zit in Oziexplorer, het rijksdriehoeksmeting grid wordt juist weergegeven, maar de waypoint pointer geeft het verkeerde northing coordinaat. Wie kan me helpen?
  6. Werkt, bedankt. <{POST_SNAPBACK}> Echter het laden van hetzelfde waypoint in Oziexplorer en OziexplorerCE geeft verschillende waarden voor "Northing" en "Easting".
  7. Klopt, maar hoe verander ik dit in de "waypoint list". Ik blijf de coordinaten daar in graden en minuten houden, wat ik ook verander.
  8. In Oziexplorer CE kun je je waypoints als rd coordinaten invoeren door onder general settings "Position Format" op "User " te zetten en de "Display Datum" op "Rijksdriehoekmeting". Kan iemand me vertellen of dit ook in Oziexplorer zelf kan en met welke instellingen dit dan dient te moeten gebeuren.
  9. Dit is precies wat ik zocht, bedankt.
  10. Zijn er ook waypoint conversie programma's (zoals gartrax en GSAK), welke draaien op een pocket pc.
  11. Wie heeft ervaring met Tomtom Go 300. Kun je hier op een of andere manier waypoints invoeren als POI's. Zo ja, hebben deze dan hetzelfde format als in de GO Classic. Kan dat en hoe werkt dat dan.
  12. Ik ben in bezit van HP5550 pocket PC met OziCE, die d.m.v. Bluetooth communiceert met mijn Garmin EtrexVista. Wil nu in de vakantie door heel Europa trekken en geocachen. Ben daarom op zoek naar een navigatie systeem met kaarten voor geheel Europa. Twijfel tussen Tomtom Navigator 5 op mijn HP5550 of een stand alone Tomtom Go700. Wie kan me adviseren?
  13. nelson45

    Cachen in Tjechie

    Rondom het lipnomeer hebben we vorig jaar een paar caches gedaan. Deze hadden naast een Tsjechische ook een Engelse beschrijving. Bovendien ligt het Lipnomeer vlak biij de Oosterijkse grens, waar je caches in het duits kunt vinden.
  14. nelson45

    kranten bericht

    Ik ben het geheel met Jut en Jul eens. In dit overgereguleerd landje moet men zich vooral houden aan het oud Hollands spreekwoord: "Men zult geen slapende honden wakker maken".
×
×
  • Nieuwe aanmaken...