Spring naar bijdragen

Koen-Thirza

Leden
 • Aantal bijdragen

  153
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door Koen-Thirza geplaatst

 1. Koen-Thirza

  Magneet Invloed

  Bij ons zit ie gewoon in de tas, waar ook regelmatig de gps in zit, maar nog nooit problemen mee gehad.
 2. Als je er toestemming voor krijgt er misschien een nachtcache van maken? En anders zet je creatieve geest is aan, misschien kan je zelf wel een oplossing bedenken. Overigens is het niet heel vreemd dat je continu andere coords krijg, in een bos is het moeilijk meten. Wat ook kan helpen is op verschillende dagen een aantal metingen te doen.
 3. Koen-Thirza

  Etrex 30 Of Dakota 20

  Wij hadden een dokato 10, iets minder dan de 20, maar vonden het echt een butding. Volgens de beschrijving had de dokata 10 een meedraaiend kompas en een paar andere dingen extra, maar ook net als de 10 een uitstekend ontvangs. Dit viel vies tegen. Wij hebben er daarom maar 4 maanden mee gecached en toen een Oregon gekocht.
 4. Koen-Thirza

  Wie Jat Mijn Kokers?

  Ik denk dat er binnekort een nieuwe megatrail komt, en iemand daarvoor kokertjes tekort.
 5. Zal ie wel een DNF gelogd hebben?!
 6. De etrex is gewoon makkelijker in de omgang. Dakota is naast het irritante touchscreen wat het 5/10 keer niet doet, ook niet heel nauwkeurig met de coords. Etrex en dakota zijn dat wel! Enigste nadeel met een leuke starter Etrex is dat je geen paperless cachen heb!
 7. Om mee te starten is een eTrex leuk. Dakotaserie is echt vreselijk, en dakota is ook goed, maar wel weer iets ingewikkelder.
 8. Nee, al vinden sommige dat wel een eer
 9. Nou hieperdepiep hoera, 1 puntje erbij!
 10. Dat is een waardeoordeel en daar gaat het hier niet om (Overigens kunnen er allerlei redenen voor zijn, dus vind ik het wat ongenuanceerd. Je kunt alles op papier hebben gezet eerst...maar goed) Officieel mag je hem niet meer loggen? Dat is dus gewoonweg niet waar! Je kunt hem zeker nog loggen. (En binnen een redelijke termijn zal het ook zeker geen probleem zijn. Daar is het juist voor bedoeld) Waar hier naar gerefereerd wordt is een gearchiveerde cache loggen die al een jaar of zo gearchiveerd is en de log weggehaald door de CO neem ik aan. Hoe dan ook, de reviewer heeft hier notitie van gemaakt (waarschijnlijk klacht of zo) en heeft de cache gelockt. Dan pas is die officieel niet meer te loggen ;-) - Robert Een gearchiveerde cache is niet de bedoeling dat je die log, ongeacht of er nog iets ligt. Een CO mag dan dus ook gewoon je log verwijderen.
 11. Als je 2 weken later logt, is dat natuurlijk al verschrikkelijk omdat je niets meer weet van de cache, maar dan log je als het goed is met de datum waarop je hem gevonden heb. Ook al is een cache dus gearchiveerd, dan heb je hem gevonden voor archievering. Als een cache gearchiveerd is, is het in feite geen geocache meer ook al vind je nog wel iets op de plaats, kan je hem loggen, maar officieel mag je hem niet meer loggen op .com.
 12. Koen-Thirza

  Caches In Polen

  Daar gaan wij heen in december. Maar dan op doortocht naar Tsjechie!
 13. Koen-Thirza

  Garmin Oregon 300

  Das wel heel snel!
 14. Koen-Thirza

  Powertrails

  Ga naar Amerika
 15. We hebben hem gedaan, en de sterrenwaarde vond ik bij allebei gewoon goed. Er zijn altijd mensen die het ergens niet mee eens zijn, maar voor deze cache moet je toch wel enige klimervaring hebben of handige trucs.
 16. Met jou antwoord kwamen we er volledig uit! Superbedankt voor je hulp!
 17. Hallo, 2 vragen wat betreft invoeren van caches in de GPS. Wie kan ons helpen? 1. Als wij een PQ aanmaken op .com, hoe moeten we deze dan in de GPS zetten? Downloaden en dan gewoon in een map van de gps plakken of moet dit m.b.v. GSAK? 2. Als wij op GSAK een corrected coord naar de GPS willen sturen lukt dit niet, dan 'werkt' continu GPSbabel niet. Moet je dit naast GSAK downloaden of spoort GSAK gewoon niet? Alvast bedankt Koen-Thirza
 18. Koen-Thirza

  Dakota 20 Of Oregon 450?

  Wij zijn pas overgestapt vanaf een Dakota naar een Oregon 450. De Oregon bevalt ons vele malen beter dan de Dakota. Ook nog een voordeel van de Oregon is de chirp :-)
 19. Ik heb het gewonnen op de buren. Wij zijn eigelijk vrij snel gestopt omdat het gewoon niet duidelijk is. Rencensie staat op geocachingshop.nl
 20. Ik vind deze ook goed leesbaar. Cache werd gewoon gevonden, dus andere vonden het ook leesbaar!
 21. Ik heb ze wel, woon alleen in Vlaardingen, beetje ver dus! Heb ze via toolstation.nl, bezorgen ook thuis!
 22. Ik heb nog een bijna nieuwe dakota 10 liggen. Ook paperless cachen!
 23. Wij nemen mee: * Onze TB-tas met daarin: - GPSr Oregon 450 en Dakota 10 - Reserve batterijen - Pincet - Pen - Zakdoekjes - Coins/TB - EHBO kit - Eten - Drinken - Geocachingtools - Kladblokje - De rest wat ik nog vergeet
×
×
 • Nieuwe aanmaken...