Spring naar bijdragen

marmisaro

Leden
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60CSx en Garmin Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. marmisaro

  Garmin Oregon 300

  Hij is verkocht er mag een slotje op
 2. marmisaro

  Garmin Oregon 300

  Hierbij bied ik mijn Garmin Oregon 300 te koop (de GPS met touchscreen). Wat er allemaal mee kan zal een geinteresseerde vast wel weten en anders stuur maar een mailtje. De GPS is voorzien van een 4Gb MicroSd, kaartmateriaal (wandereit karte Europa)laat ik erop staan. GPS is in goede staat, 2 1/2 jaar oud. Vraagprijs 200,00 Marcel (marmisaro)
 3. Gecondoleerd,heel veel sterkte toegewenst voor nu en later....
 4. Gezellig zo met zijn allen was een fijne vlucht!
 5. Rechtsboven zie je een mogelijkheid "Options". Waarschijnlijk staat die op "uitgelijnd". Als je die optie veranderd in "standaard" gaat het goed (bij mij).
 6. marmisaro

  Logrol Ineens weg??

  Nou Silco(Saatjes) aardige logrol Bij ons gebeuren ook vreemde dingen zie http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...34-a80a1b67cc9e
 7. marmisaro

  foutmelding

  Bedankt!! dit was inderdaad het probleem
 8. marmisaro

  foutmelding

  Telkens als ik nieuwste berichten wil bekijken op de laatste pagina van een onderwerp krijg ik deze melding: Board Bericht Sorry, er is een fout opgetreden. Als je niet weet wat de fout is, kijk dan in onze help documentatie. De fout is: Sorry, sommige velden missen, als je een onderwerp toch wilt zien, kijk dan of het onderwerp verplaatst is Terwijl er dan toch gereageerd is of door mezelf of een ander.Meestal bestaat het draadje uit meerdere pagina's de eerste kan ik dan wel bekijken maar de volgende pagina's weer niet. Wat doe ik fout want dat kan ik niet terug vinden Ik kom op meerdere forums maar dit maak daar echt niet mee daar zie nl alle beantwoorde draadjes.
 9. Het is een combinatie van onze voornamen en van de kinderen,helaas vinden die het geocachen niet leuk Dus zouden we eigenlijk Marmi moeten heten ipv Marmisaro. Marcel-Mia-Sander-Romy
×
×
 • Nieuwe aanmaken...