Spring naar bijdragen

k2basher

Leden
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Htc desire

Profile Information

  • Woonplaats
    Rotterdam
  1. Dat is dus presies wat ik bedoel met leterlijk nemen van de richtlijnen maar naar mijn idee zijn er i.i.g 1: may require special skills or knowledge, or in-depth preparation .........en 2: Requires specialized knowledge, skills, or equipment ......... van toepassing om deze de kunnen loggen !! vandaar de midden weg in een 4.1/2 ster Dif raiting. Daar zit dus het dilemma.
  2. Een T4 is het en zal het ook blijven (vanwege de steep elevation. Hij is te doen met een auto i.c.m. een trap en een spanband) het gaat hier uitsluitend om de D raiting
  3. Ik heb een probleem met de difficulty raiting van mijn cache: Extreme Caching Overschie zie : http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=077cb8cd-bb12-40dd-b796-f80606c12db1 Het gaat vooral om de interpetatie van de raiting. Nu ben ik van mening dat de dif raiting word bepaald door de totale moeilijkheidsgraad om een cache te kunnen loggen en niet zoals de raiting letterlijk aangeeft hoe moeilijk het is de container behuizing te vinden (zien hangen in dit geval). Toch vielen meerdere cacher`s over de D van 4 1/2 ster als zijnde te zwaar beoordeeld voor mijn cache en heb deze na meerdere mail`s en negative logs nu dus verlaagt naar een D:2. En daar begon de ellende pas echt !!. Ik heb nu in 2 weken tijd al van 3 cacher`s mail`s en zeer (boze) lompe log`s mogen ontvangen over waarom de d raiting verlaagd is !! Blijkbaar was de raiting nogal een speciale combie waar cacher`s behoorlijke afstanden voor hadden afgelegt om deze aan hun 81 raster toe te voegen. Ik heb de D verlaagd om van de negative log`s af te komen en heb hiermee dus een nog grotere stroom aan negativiteid in werking gezet, niet echt de bedoeling dus !! Daarom dit draadje met in hoofdzaak de vraag: Moet ik de massa achterna gaan en deze boom cache (zoals de meeste andere als een 2 ster D max) of mijn eigen visie en die van sommige andere volgen en de cache beoordelen als een 4.1/2 ster zoals in het begin. Extra info: De container zit in een vogelhuisje precies gemaakt rond een medium ammo box en de container is dus niet direct te zien vanaf de grond. Deze is alleen met hulpmiddelen te bereiken door de hoogte van het huisje op +- 4.50 meter hoogte (hulpmiddelen, planning en kennis vereist) Wel kan een auto bijna onder de boom gezet worden waardoor er vele verschillende mogelijkheden zijn om op hoogte te komen. zie log`s op de pagina en de foto`s voor meer duidelijkheid. P.S. heb de zoekfunctie geprobeerd maar daar kom ik niet echt verder mee en dit is nogal een specifiek probleem vandaar dit nieuwe draadje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...