Spring naar bijdragen

chokotoff

Leden
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door chokotoff geplaatst

  1. Alhoewel ik Coen nooit heb ontmoet, zie ik hem regelmatig op mijn scherm als Reintje de Vos voorbij komen. Zijn inzet in Geocacheland is en was zo te zien groot. Wens de familie en naasten alle kracht toe om dit grote verlies te dragen. Chokotoff
  2. Er zijn zelfs Cache Repair sets te verkrijgen????? http://www.cache-advance.com/kit_regular.html Snuffelen op internet wordt steeds leuker.
  3. Nou Thex, ik heb er gisteren een aantal besteld, dus als mijn been weer een beetje genezen is, en wat kilometertjes kan lopen, ga ik hem uitzetten!
  4. chokotoff

    Aanvaring met wild zwijn!

    Dus als ik in die buurt kom dan maar zwaar bewapend. Wat het "opruimen" bertreft, ken genoeg jagers!
  5. Als je bij de instellingen van je account kijkt, heb je in de linkerkolom onder opties betaalde abonnement. Hiermee kun je een donateurspakket kopen m.b.v. div. betaalmiddelen.
  6. Ik wil ook best donateur worden en het pakket van 10 euro nemen. Alleen als ik via PayPal wil betalen krijg je een foutmelding Error Detected -------------------------------------------------------------------------------- We cannot process this transaction because there is a problem with the PayPal email address supplied by the seller. Please contact the seller to resolve the problem. If this payment is for an eBay listing, you can contact the seller via the "Ask Seller a Question" link on the listing page. When you have the correct email address, payment can be made at www.paypal.com. We cannot process this transaction because there is a problem with the PayPal email address supplied by the seller. Please contact the seller to resolve the problem. If this payment is for an eBay listing, you can contact the seller via the "Ask Seller a Question" link on the listing page. When you have the correct email address, payment can be made at www.paypal.com.
  7. chokotoff

    Sateliet 49?

    Kan het zijn dat galileo hierin mee speelt. Ik las dit zojuist in ons bedrijfsblad profiel van de rijkswaterstaat. Ik heb twee scan's gemaakt die wat groot zijn i.v.m. de leesbaarheid. Hier te vinden: Galileo-1 Galileo-2
  8. chokotoff

    top 10 nachtcaches

    En op de terugweg nog een cache gepakt, althans ik ben gepakt. Een flits , en oeps was dat nu een rood licht of ging ik te snel er door?
  9. Ik heb op dit moment de geko 201 en de Etrex camo. Bijden doen het goed alleen de geko 201 vreet baterijen. Voorkeur gaat naar de legend, goede prijs kwaliteit verhouding en heb er mee mogen spelen via het werk. Chokotoff
  10. Dan moet je hier maar eens kijken, het werkt. HTML coderen
  11. Leuk om al die reacties te zien, maar het gaat niet om de plaatjes, die mag je van me hebben. Het gaat om informatie omtrent de cache it self, ik wil niet dat er iemand via de achterdeur de cachecode kraakt. Ab "Chokotoff"
  12. Ik heb intussen een goed werkend alternatief gevonden die de broncode (html document) coderen. Hiermee is ook niet te achterhalen wat de originele broncode is. Na uitvoerig testen is dit volgens mij, voor het doel waarvoor ik het wil gebruiken, de beste oplossing. Bedankt voor de info, Ab "Chokotoff"
  13. Voor een nieuwe cache is het van belang dat de pagina die ik aan meld afgeschermd word. Hiermee had ik het plan om d.m.v. een script de functie van de rechter muisknop af te vangen zodat er geen links of bestanden cq. Plaatjes gedoawnload kunnen worden. Op een bestaande cache pagina van mij heb ik het uitgeprobeerd, echter het lukt niet om deze functie uit te zetten. <script language="JavaScript"><!-- //- function click() { if (event.button==2) alert(Jammer, maar je mag de rechter muisknop hier niet gebruiken!\n'); } document.onmousedown = click // - // --></script> Is er misschien iemand die weet hoe ik dit kan afschermen???? Groetjes, Ab “Chokotoff”
  14. Doe ik vandaag een cache van williii lees ik dit in het forum. Williii veel sterkte toegewenst en wordt snel beter, ik hoop je ooit nog eens te mogen ontmoeten. By The Way, wanneer komt de Hospital Cache by Williii Groetjes, Chokotoff
×
×
  • Nieuwe aanmaken...