Spring naar bijdragen

hrng

Leden
 • Aantal bijdragen

  185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex, explorist 210, oregon 400t, smartphone
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2000

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Pijnacker

Recente profielbezoeken

1802 profielweergaven
 1. Zijn er nog geocachers op Night of the Park aan wie ik een TB kwijt kan?
 2. hrng

  Andozic

  Heeft iemand ervaring met de android app andozic. Zo ja dan graag delen en linkjes met open maps worden op prijs gesteld.
 3. Tussenstand: dode hond wie durft zonder een punt aan vast te knopen (Camping de Delflandhoeve in Delft; Pasen)
 4. Op vakantie: Een goeie cache maakt een lokale vvv overbodig Op de thuishonk: Een goede cache laat je plekken in je omgeving zien waar je normaal niet zou komen. Of het nu natuur, cultuur of geschiedenis is.
 5. Ik rijd zo'n twee keer per week langs de dode hond. En dat roept elke keer weer goede herinneringen op aan het 2e dode hond niet zo mini event waar ik aan mee heb gedaan. Volgens mij hebben de organisatoren het Kameraadschap der Veteranenclub DH-2004-1 na die goed georganiseerde revival hun estafette stokje aan de wilgen gehangen en heeft niemand hem er uit gehaald. Nu is de drempel ook wel groot, want er zitten best wel risico's aan zo'n massale overtocht en ongelukken wil je niet op je geweten hebben. Er zijn vast meer van dit soort geslaagde events op een speciale locatie die vanwege een of andere reden geen vervolg krijgen. Is het misschien een idee om landelijk op een bepaalde dag vlak voor of vroeg in de zomer gelijktijdig een 4 tal van die events zonder registratie, limieten of centrale organisatie te herhalen. Enkel een aanvangs- en eindtijd, de snacks en hulpmiddelen die je zelf meeneemt en de bestaande caches in de buurt. Zag maar een "doe het zelf" event. Komt er niemand dan is er geen mens overboord; komen er veel dan is het gezellig en regelt het zich vanzelf. Voor dit jaar dacht ik aan de volgende gelijk tijdig te houden locatie events. - dode hond - brienenoord eiland event (geen idee of die er ooit geweest is) - ? - ? NB. Dit ongeorganiseerde "multi-event" wordt dan niet geregistreerd op de website enkel gemeld op het forum.
 6. hrng

  Challenges

  Als er spelers zijn dan wordt dit ook een succes. Maar over challenges gesproken. Wat dachten jullie van een foto van een coordinaat met hoogte uitlezing op je gps: 1. Op het dieptepunt van je bungie jump vanaf de pier in Scheveningen of 2. Halverwege het abseilen vanaf de euromast in Rotterdam.
 7. Een ander voorstel: Pas na 20 caches van het betreffende type en na controle van een collega cacher die minimaal 100 caches van dat type heeft gelopen. De betreffende controleur mag zelf pas loggen als hij 3 keer door anderen is gelogd.
 8. hrng

  Nog Een Paar Garmin Oregons Over...

  Ik zie de 400T wel zitten afhankelijk of overcompleet met of zonder garantie is. alles met garantie! OK streep hem maar door.
 9. hrng

  Nog Een Paar Garmin Oregons Over...

  Ik zie de 400T wel zitten afhankelijk of overcompleet met of zonder garantie is.
 10. hrng

  Magellan 210 Explorist Us Versie

  Is dat Mapsend Directroute Europe? Want die is op zich al 125 euro waard.
 11. hrng

  Fotowedstrijd

  Zweden is een geocache land bij uitstek. Je hoeft eigenlijk niet naar de lokale vvv voor de leuke plekjes. Gewoon alle geocaches van Zweden voorbereiden en je bent de hele dag goed op pad. Zo ook deze spoorwegcache. Een terugblik na de gedane log.
 12. Waarom adopteren Tja ik heb net weer zo'n leuke teambuilding sessie achter de rug en wat blijkt je hebt verschillende soorten mensen . Ieder met zijn eigen >drijfveren<. Zo kan het dus zijn dat iemand het prachtig vind om een mooie cache uit te denken en neer te zetten en dat die er na de de eerste waarderende logs weer zo snel mogelijk van af wil en zo zijn er anderen die het prettig vinden om een mooie cache in de lucht te houden of zelfs verderuit te bouwen. De creatieve en de behoudende eigenschappen komen vaak niet samen voor dus tel uit je winst. Een goede reden om het adopteren in stand te houden. Want zo kunnen ook de handhavers onder ons aan het cache eigenaarschap de nodige waardering ervaren. Men zal trouwens alleen die caches adopteren die echt de moeite waard waard zijn. De 13 uit een slecht dozijn caches verdwijnen dus heus wel om ruimte te maken voor nieuwe caches in het gebied. NB. Wisten jullie trouwens dat je ook coins en tb's kunt adopteren.
 13. Een leuke geocache applicatie in 3 dagen op het nieuwe android mobile platform van google.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...