Spring naar bijdragen

Camelion

Leden
 • Aantal bijdragen

  749
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Camelion geplaatst

 1. Nee, dank je. Wat moet ik in godsnaam met een bril als ik de modder in mijn ogen heb... Hoewel, doe me die bril ook maar, want dan zie ik het volgende keer WEL aankomen zodat ook ik kan bukken
 2. Ik zie het probleem even niet. Waar wordt er met modder gegooid?! je wilt het aantal "found caches" in je profiel van dit forum aanpassen? Maar helaas, de forum-software laat dat niet toe. Alleen moderators en admins kunnen dat wel, maar zoals al gezegd, dat gaan we toch echt niet doen voor alle 5700 mensen op dit forum. Daarna wordt gemeld dat het ook geautomatiseerd kan (en ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat het nagenoeg al klaar is ); dan heb je dus wat je hebben wilt? Dus het BEDANKT snap ik wel, maar die modder niet
 3. Ik denk dat we 2 maanden na dato deze poll wel sluiten kunnen. We hebben als geocaching.nl wel een idee wat er leeft. Nu kijken wat de mogelijkheden zijn, en met een beetje geluk komt er uitbreiding in de goodieshop.
 4. 800 Kronen mag ik hopen. Is nog 2x zo hoog als hier... <{POST_SNAPBACK}> Nee, want als ik 800 Kronen had bedoeld, had ik dat ook geschreven. De bekeuringen in Nederland zijn echt gewoon lachertjes vwb hoogte van de bedragen. Zal het onthouden Camelion en er scherp op letten. Gr Twinlife <{POST_SNAPBACK}> Hou ik je aan Wat dacht je van je achteruitkijkspiegel?! Ook maar weghalen <{POST_SNAPBACK}> Dat mag, mits je maar een rechterspiegel hebt. Als jij denkt dat je de weg niet goed kan zien, zou ik dat doen. En verder: Mooi geweest zo, denk ik. Van mij mag het nu wel weer echt ontopic. En we hadden het over het feit dat iemand een bekeuring had gekregen voor een Navsys aan zijn voorruit.
 5. Na enig heen en weer berichten van deze en gene vind ik dat ik iedereen mag oproepen enig respect te tonen naar de politie en marechaussee. Deze mensen, waar ik er ook een van ben geweest, doe hun werk naar eer en geweten. Soms doen ze een K.T-klus net zoals jij en ik dat ook wel eens moeten doen. Soms heb je leuk werk. En hun humeur is navenant; en als een leukert zich dan denkt te moeten gaan bemoeien met jouw werk, werkt dat niet in het voordeel. De agent op straat heeft ook een meerdere die leuke en minder leuke opdrachten weet te verzinnen. Mensen in de (semi)publieke sector staan in de kijkert. Dat geldt voor politie, maar ook voor het koningshuis, ambtenaren, BN-ers, voetbaltrainers etc. En wat is het dan ook makkelijk om er je ongezouten mening over te kunnen geven. Dit land kent wel 16.000.000 voetbaltrainers, premiers, politieagenten, ministers van financien en doktoren. De forumregels zijn helder en voor een enkele uitleg vatbaar: start geen flamebait en respecteer elkaar. Succes! Door rood rijden in Noorwegen kost 800EUR. Fout is fout en de bestuurder is fout, niet de agent.
 6. Nounounou, lekker hoor, zo'n discusnie Laten we eerst maar eens beginnen dat er verschillende 'heksendingen' zijn. Lees Harry Potter maar. Maar verder niks. Dus ik wens hier geen enkele relatie te zien tussen een heksending en een IRC-channel. Punt. Verder zijn er bij mijn beste weten een paar IRC-kanalen voor geocachers: #geocaching, veel gebuikt door een redelijk vaste kring van mensen. Volgens mij heeft geocaching.com ooit dit kanaal geclaimed voor internationaal gebruik, maar daar ken ik de details niet van. Er zitten doorgaans alleen Dutchies, maar ik ben er ook wel eens een 'verdwaalde' Italiaan en Hongaar tegengekomen. #geocaching_nl, wat ooit is gebruikt als nederlands alternatief. Geen bezoekers, behalve die vreemde die verdwaald is zeker. O ja, en GeoTheo, het botje #geolambal, geen idee, maar volgens mij nog slapper ge-ouwe-hoer dan op de andere kanalen #geohacking (oid) waar een paar diehards de puzzels van caches proberen te kraken #geocaching.nl, een nieuw alternatief van worldwidebug Het is net als in de kroeg, de ene bevalt je, de andere niet. Bepaal voor je zelf welke 'kroeg' je het beste past. Maar ga niet hier op het forum de boel lopen afzeiken. Niemand niet. Zeikberichten worden verdwijnseld
 7. Even uitloggen en weer inloggen.
 8. Geocaching.nl deelt deze mening. Er wordt aan gewerkt, maar er wordt aan veel meer gewerkt. Kwestie van prioriteiten
 9. Volgens mij is #geocaching een internationaal kanaal. Dat er voornamelijk Ollanders zitten is een tweede. Als ik het goed begrepen heb, gaat het hier om een puur Nederlands kanaal.
 10. Ik zou er wel blij mee zijn al was het maar om veel gechat, wat hier toch plaats vind, uit te kunnen bannen. Of beter en netter gezegd, om daar een behoorlijk alternatief voor te kunnen bieden. Wel vind ik duidelijke regels en een beheerder van noodzakelijk belang.
 11. Camelion

  Nederlands GC logo

  Ik mis de optie "doe mij het officiele geocaching.com logo uit de VS maar".
 12. Camelion

  Wanneer inloggen verplicht?

  Yep, dat is de oorzaak. Geodating moet nog van de voorpagina af.
 13. Camelion

  Nederlands GC logo

  Complimenten! Ziet er mooi uit. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan sans-serif fonts boven serif fonts, maar dat mag de pret niet drukken Hoe leesbaar blijft het logo als je 'm heel ver verkleint? En om nog wat te zeiken te hebben: er is geen nederlandse vereniging van geocachers maar de boodschap is duidelijk.
 14. Camelion

  Gebruikerslijst opschonen?

  Discussie gaat m.i. volledig offtopic en verzand in welles/niets. Topic closed.
 15. Camelion

  Gebruikerslijst opschonen?

  Ja en nee. Opschonen heeft wel voordelen zoals jij noemt, maar het zal je nog verbazen wat er nog aan gebruikers inlogd, soms na maanden of zelfs meer dan een jaar of nog langer. Gezien de koppeling van forum-gebruikers met cachers, is verwijderen van gebruikers bepaald geen sinecure. En eerlijk gezegd, die hele lijst van gebruikers zit mij niet in de weg. Wie wel? Maar die lange lijst heeft wel de aandacht en opschonen staat wel ergens op een lijstje van te ontplooien activiteiten. Voor een actuele stand van geocachers is dit forum absoluut niet maatgevend. In mijn directe omgeving zitten 10 tot 12 actieve cachers die nooit op dit forum komen (en zo'n forum ook maar dom gezwets vinden). O ja, en bovendien, wie zijn wij om een account van iemand anders te verwijderen, ook al is iemand al maanden of jaren niet op het forum geweest? Als iemand expliciet aangeeft zijn account te verwijderen, dan wordt dat gedaan.
 16. Voor een beetje buut'nlander is het toch al gauw "cachedorado Nederland" gezien de beperkte grootte van ons immense land Ik zou er geen ruzie om maken. Overigens, ik vind Engeland mooier om te geocachen
 17. Gerard, van harte gefeliciteerd met je nieuwste versie van de widget. Het zal ongetwijfeld een enorme aanwinst zijn voor de cacher. Hopelijk volgen er nog vele versies van dit geweldige tool. Bij deze sluit ik nu wel het draadje, en wel om de volgende redenen: Als je elke week een nieuwe versie maakt en dat hier aankondigd, denk ik dat je dat beter kan doen via een speciaal daarvoor ingerichte website zoals je die zelf al in beheer hebt. De widget toont met koeienletters het woord Freecaching en uitsluitend Freecaching. Dat is op zich prima, maar ik vraag me af waarom dan telkens aandacht vragen voor je widget op een geocaching site. Jouw handtekening toont 4 websites (Freecaching.nl | Opencaching.de | Terracaching.com | Navicache.com) die geen van alle van geocaching-signatuur zijn. Je zult begrijpen dat wij, geocaching.nl die toch sterk gelieerd zijn aan geocaching.com, deze advertenties voor geocaching-alternatieven niet vanuit ons hart kunnen waarderen en steunen. Reclame maken voor een Magellan GPS op de site van Garmin, denk je dat zij dat kunnen waarderen? Ik denk het niet. Freecaching et al hoeven niet doodgezwegen te worden hier, maar bovenmaats reclame maken voor de alternatieven? Ik vind dat iets te veel van het goede.
 18. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van. Verder is het "Het geheim van de smid", denk ik.
 19. Over WAT??! Maak je zinnen eens af want zo schep je een onzuiver beeld. Bovendien, berichten in deze sfeer roep je nu al 2 jaar. Mijn verzoeken zijn de volgende: Doe dit soort oproepen voortaan per PM. Zoals je het nu brengt komt het op mij over als een aanval op geocaching.com en geocaching.nl Voeg nu eens de daad bij het woord in plaats van maanden/jaren rond te brallen dat je met een uitstekend alternatief komt. Voor alle duidelijkheid; mijn persoonlijke zege heb je. Ik ben voor elk goed alternatief al was het maar alleen om er voor te zorgen dat monopolisten geen arrogante grondhouding krijgen. Maar vooralsnog betwijfel ik ten zeerste of de doorsnee Nederlandse Geocacher zit te wachten op een alternatief.
 20. Hoewel offtopic, toch even: Als je kijkt op deze website, zie je "Supported by Stichting Geocaching. Voor diegenen die dat (nog) niet weten, dat is dus niet hetzelfde als Stichting Geocaching Nederland. Stichting Geocaching Nederland (wij dus) zijn geen voorstander van opencaching, freecaching etc. Dit om de huh? en he? voor (proberen) te zijn.
 21. Camelion

  Nederlands GC logo

  Niks mis mee, alleen voor mij (persoonlijk!) hoeft het niet. Het logo van geocaching.com volstaat. Het logo van Philips, Unilever, Ford etc is in alle landen gelijk, dus waarom voor geocaching niet? Als elk land zijn eigen logo gaat voeren is de saamhorigheid en herkenbaarheid al snel weg. My 2 cts.
 22. Camelion

  Nederlands GC logo

  Klopt, dat was mijn avatar. Eerlijk gejat van gc.com en eerlijk zelf ingekleurd Maar ik ben 'm kwijt, want toevallig zocht ik 'm vanmorgen. Staat ergens op 1 van mijn 5 PC's die ik weleens gebruik Straks ff verder zoeken. Overigens, om die als logo te gaan gebruiken, ik weet het niet. Voor mij persoonlijk is het gc.com logo wel voldoende, evt met geocaching.nl ip geocaching.com.
 23. Camelion

  Nederlands GC logo

  Het is me niet helemaal duidelijk, maar er lijkt een nieuwe strijd aangebonden te zijn wie het mooiste logo kan maken. Heel bewonderenswaardig; ik wou dat ik die capaciteiten had. Alleen vraag ik me af, voor wie is dit logo straks bedoeld? Gewoon als badge "voor de leut"?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...