Spring naar bijdragen

EEG

Leden
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  eTrex
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  mei 2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://home.tiscali.nl/zeele
 • ICQ
  0
 1. EEG

  Geo d'Or

  Volgens mij doen we te moeilijk. De Louis D'or is een prijs die 1x per jaar wordt uitgereikt voor de beste acteerprestatie. De Geo D'or zou volgens mij moeten zijn een lijstje waarin iedereen kan aangeven wat de beste cache was het afgelopen jaar, en die vervolgens uitreiken. En dan daarna weer beginnen met een nieuwe lijst. Want wat heb ik aan een lijst die doorloopt en waarop telkens dezelfde caches staan zoals Het gele Bussie en Het mysterie van drie XXXXXzusjes (hoe leuk deze caches ook zijn)? Vernieuwing loont, is interessant voor alle cachers en houdt het interessant om naar te kijken! ***** Bericht gewijzigd door Moderator ***** Het is onnodig om titels van caches te veranderen in recente schrijnende gebeurtenissen
 2. EEG

  Geo d'Or

  Leuk initiatief. Ik ga ervan uit dat de lijst maar voor een jaar (of zo) geldt, en dat dan de Geo d'or wordt uitgereikt op een leuk event? Dan kunnen we na een jaar weer een nieuwe lijst maken, en wordt het weer interessant om de lijst te volgen. Want voor elk lijstje geldt: er moeten niet telkens de zelfde caches opstaan (hoe goed of leuk ze ook zijn), want dan verliezen mensen (lees: ik) hun interesse. Leuk die Geo D'or, maar wel elk jaar uitreiken en afsluiten en een nieuwe lijst beginnen!
 3. Het is me al vaker opgevallen, maar nu wil ik de vraag weleens in het forum stellen. Ik heb als startpagina in Internet Explorer de geocaching.nl site. Is leuk; je ziet direct de laatste berichten in het forum. Maar hoe kan het dat ik om het ene bericht te bekijken direct kan doorklikken, terwijl ik bij het andere bericht mij eerst moet inloggen bij het forum? Vanavond om 16.50 overkwam mij dit weer; bij de "honderdste"" kon ik gelijk doorklikken, terwijl ik bij "surprise event" eerst moest inloggen. Wie weet hoe dit komt?
 4. EEG

  Bookmarklists

  Heel leuk; ik heb zelf bij mijn profile een lijst met caches staan die ik nog wil doen. Als ik dan bv. doorklik op Knight's move, dan staat er bij de beschrijving: aanbevolen door Pentagram; nog te doen door EEG. Grappig, want dan kan iemand die bv. Knight move wil doen, zien dat ik hem ook nog wil doen!
 5. EEG

  IP-ban

  Ik denk inderdaad dat je huisgenoten de .com site hebben geblokkeerd!
 6. EEG

  Pas op!

  En wat te denken van de monniksgier die het in haar eentje zo naar haar zin had bij de Oostvaardersplassen. Gisteren is ze bovenop een rijdende trein gebotst. De trein is gelukkig niet uit de rails gevlogen!
 7. EEG

  Pas op!

  Ik herinner me er ineens nog eentje, van een paar weken geleden: Er was een aap ontsnapt uit de Apenheul (is iemand hem tegengekomen?). Later hebben ze hem teruggevonden; hij zat hoog in een boom vlak bij de prinses Julianatoren; ze hebben hem eruit geschoten (verdoofd); hij kon niet terug naar de troep in de Apenheul, want hij was verstoten. Ze zouden een ander plekje voor hem gaan vinden....... Sindsdien, heb ik hier niks meer over gehoord; zouden ze al ergens een plekje voor hem hebben gevonden? Is toch wel een leuk onderwerp voor wat emotie-tv op Talpa, lijkt mij.
 8. EEG

  Weblogs

  Een leuke die ik zelf net ontdekt heb is die van Haak. Groet!
 9. Maar een pda heb ik niet (wel een laptop), en dan trekt het kaartgeheugen van de Legend toch wel aan! Tegelijkertijd zijn de nieuwste technische snufjes toch wel leuk en heb ik voor mijn laptop een usb kabel nodig, dus dan wordt het een GPS 72. Maar die is weer wat duurder. Let wel mijn Etrex Euro voldoet al ruim 3 jaar en heeft een redelijke ontvangst (de oude GPS12 is wat dit betreft natuurlijk beter), maar je wilt ook weleens wat anders. Ik zit me alleen af te vragen wat de GPSmap76 meer kan dan de 72?
 10. EEG

  Weblogs

  Dat zijn er dus niet veel. Alleen deze is een echte, maar daar staan ook honkbalverhalen tussen. En eigenlijk is het dus ook geen 'echte' omdat er niet meer opstaat dan de logs van Team Oosterom op de geocaching site. Ik vind dat een geocaching weblog wat meer moet bieden dan een overzicht van de logjes op Geocaching.nl.
 11. EEG

  Weblogs

  Gister las ik in de krant dat er per dag 80.000 nieuwe digitale logboeken op internet bijkomen. Nu zijn de geocaching sites zelf natuurlijk ook logboeken, maar toch zat ik me eigenlijk af te vragen of er in Nederland geocachers zijn die een eigen weblog hebben? Zelf kan ik leuk geschreven logs op cachepagina's ontzettend waarderen; de logs van Williii Carotti toveren bij mij altijd een glimlach op mijn gezicht. Welke geocacher schrijft volgens jou leuke logs, en waarom?
 12. EEG

  top 10 nachtcaches

  Die is inderdaad erg goed! Zet mij maar op de lijst. tot cache, team Wij Drie <{POST_SNAPBACK}> Ik denk dat het voor mij voorjaar 2006 word. Eerst in september nog 2 weken op vakantie en dan een maand hard werken; dan is het al weer november, en om dan te gaan camperen in Noord Frankrijk of op de Hunsruck? Er zijn er trouwens meer; kijk opBuxley in Noord Frankrijk/Zuid Duitsland. Er zitten trouwens mooie verhalen vast aan die bunkers die onderdeel waren van de Magintolinie; deze linie hadden de Fransen in de jaren 30 gebouwd om de Duitsers tegentehouden. De Duitsers kwamen echter via Belgie binnen!
 13. EEG

  top 10 nachtcaches

  Een fantastische nachtcache is deze: Der Bunker Het is er zo donker als de nacht maar je kunt hem ook overdags doen; mobiele verlichting is noodzakelijk. Ik heb hem gedaan op de terugweg van het Elzas event in mei. We hebben de box uiteindelijk niet kunnen vinden, want we waren te bang om de weg kwijt te raken (hadden geen krijt of ander markeringsmateriaal bij ons). Kijk vooral naar de fotogallery. Ik ga hem zeker nog een keer doen maar dan met meer hulpmiddelen en meer man (we waren slechts met zijn 2-en).
 14. Van mij mag er ook zo'n Nederlands tijdschrift komen! Heb laatst toch wel zitten smullen bij de eerste hard-copy versie van Todayscacher! En als andere positivo's uit dit draadje meedoen, wil ik dat ook wel. Eerst natuurlijk e-zine, en als het aanslaat in druk. Loven we 50 euro uit voor het mooiste geocachingverhaal, en ik weet het zeker dan krijgen we een heleboel reacties binnen! Ik wil 25euro bijdragen. Wie volgt?
 15. EEG

  i-mode

  Donderdag kreeg ik van een KPN-promotie-team een demonstratie i-mode. Ik natuurlijk gelijk geocaching.nl en -.com intikken, maar de pagina's waren te groot en hij deed het dus niet! Hoe kan dit, terwijl op de site van .nl staat dat het wel kan en de simulatie inderdaad werkt? De i-mode toestellen waren heel nieuw, dus daar kan het niet aan liggen! Groet, EEG
×
×
 • Nieuwe aanmaken...