Spring naar bijdragen

worldwidebug

Leden
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over worldwidebug

  • Verjaardag 31-08-1974

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Etrex Vista
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    3 jaar

Contact Methods

  • MSN
    d.jansen@skydsl.de
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Amsterdam, NH.
  • Interesse
    Geocaching, computers/internet, Honda 4-stroke.
  1. Ik las het bericht gisterenavond al, maar ik was zo met stomheid geslagen, dat ik even niet wist wat ik hier neerzetten moest. Ik hoorde hier en daar wel dat hij ziek was, maar dat het zo ernstig was had ik echt niet verwacht. Degene die GC.NL het wereldwijd geroemde eigen gezicht gaf is er niet meer bij... Beste Coen, vaarwel en veel steun en sterkte aan de familie toegewenst bij het verwerken van dit verlies, we zullen je niet vergeten! Het beste, Dennis.
  2. Heb het serienummer kunnen vinden : 77761803 , inmiddels ook gemeld bij Garmin.
  3. Even voor alle duidelijkheid, tijdens de wandeling is hij meegegaan met een van de verkenners van Junglebat, die hem daarna ook weer hebben ingeleverd ik heb hem in mijn jaszak gestopt en ben in die periode alleen nog in het scoutinggebouwtje geweest, dus daar moet het gebeurd zijn, kan niet missen. Dus of ik ben gerold, of hij is uit mijn jaszak gevallen en zwerft nog ergens. Tussen het moment van inleveren en constatering heeft maximaal 1 uur gezeten....
  4. Kansloos, lijken al die navigatie systemen niet een beetje op elkaar?
  5. De nieuwe avonturen van Barny en Adriaan
  6. Is er nog een makkelijke manier om alle logs per hunter te lezen? Of moet je iedere keer naar de cache op .com dan alle logs weergeven en dan zoeken naar de log ? Bij je eigen account heb je zoiets als visit log namelijk.
  7. Ik sluit me aan bij Snag, vind de kaart zoals ie is lekker overzichtelijk. Waarom iets veranderen dat goed werkt... Begrijp me niet verkeerd, ik snap heus wel dat je vernieuwend wilt zijn enzo, maar ik vind deze kaart gewoon al top. Gr, wwb.
  8. worldwidebug

    MUNITIEKISTJES

    Heb net 4 stuks besteld in Zutphen, thnx prof.
  9. Is al sinds ik met internet begon (1996) mijn nick waar dan ook. Gewoon omdat ik het wel een grappige naam vind en stom toevallig is het nog wel een toepasselijke voor geocaching ook.
  10. worldwidebug

    Schoenentip

    Toen ik net begon met cachen had ik een paar Bata werkschoenen, die eigenlijk al tot op de draad waren (na 1,5 jaar dienst), maar mijn vermoeden van toen bevestigt nu weer dat dit wel erg fijne wandelschoenen zijn. Ben een paar nieuwe tegen gekomen en vandaag voor het eerst gedragen. Perfecte pasvorm en steun, stalen neuzen, gedragen met sportsokken absoluut blarenvrij en stukken goedkoper dan de gemiddelde (echte) wandelschoen. Voor dit paar heb ik (weliswaar op de markt) 30 euro betaald. Ze heten Bata Tracks en zijn te herkennen aan een schildpadje en onderop de zool staat tunnelsystem. Toppertje dus. Gr, wwb.
  11. worldwidebug

    Slow Chat

    DUH! Thnx...
  12. worldwidebug

    Slow Chat

    Zie boven...
  13. Hoi hoi, Wij zijn dus Dennis. Dennis: Is warehouse medewerker bij een hele grote, wereldwijde pakjesbezorger. Is in aanraking gekomen met geocaching door het lezen van een persoonlijk weblog. Na eerst een cache zonder gps geprobeerd te hebben om te kijken wat het was, waren we verkocht. Dennis 31 jaar en ik heb zelf 1 dochter (Sashira , www.sashira.nl ) Sashira wordt 2 jaar in januari, dus die is nog iets te klein om mee te gaan op de hunt. Dennis heeft interesse in: navigatie, communicatie, puzzelen, wandelen, geografie, geschiedenis, overleg, besluitvorming, creativiteit, leiderschap, elektronische speeltjes, computers, internet, scouting, reizen, andere culturen, zoeken, ruzie, ruilen, dieren (we hebben toevallig een labrador die net zo van wandelen houdt als wij), militairisme, luchtvaart, scheepvaart, natuur, milieu, politiek, landschap, fotografie (even diep adem halen dan komt de laatste) en nieuwe techniek..... Het kon dan ook niet uitblijven dat ik alles moest gaan combineren en te concluderen dat geocaching voor mij de nieuwe sport moest zijn. We hebben er nog niet zoveel gedaan, maar onze ambities zijn groot, we zijn helemaal besmet met het virus. Leuke topic! Ik heb er met veel plezier aan bijgedragen. Groetjes, Worldwidebug
  14. Ik zal es ff kijken of die applet te verbeteren is, volgens mij moet het ook kunnen om zonder dat schermpje met Yes/No erin te komen.
  15. Vanaf nu is de chat te bereiken via de website. We zoeken nog enthousiaste mensen die van zowel geocaching als chatten houden, die wellicht ook operator van het kanaal kunnen worden. Ook iemand die zijn of haar computer 24 uur aan heeft staan een een botje kan hosten voor dit kanaal zou zeer welkom zijn. Ik hoop dat het een gezellig kanaal gaat worden en dat we een toegevoegde waarde kunnen zijn voor de website. Alvast tot ziens en spreek gerust Germaan aan voor meer info. Ik ben er niet altijd (behoor ook weer tot het leger der werkenden), maar zal er zeker meer dan voldoende aandacht aan besteden. Groetjes, worldwidebug
×
×
  • Nieuwe aanmaken...