Spring naar bijdragen

Lemon

Leden
 • Aantal bijdragen

  33
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Lemon geplaatst

 1. Lemon

  Bogus-Logjes

  Bogus logs zijn "valse" logs, of neplogs. Iemand logt bijvoorbeeld op geocaching.com een cache als gevonden, terwijl hij in werkelijkheid de cache helemaal niet heeft gevonden en zijn naam dus ook niet in het logboekje staat. Zie voor een voorbeeld http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=278884 .
 2. Lemon

  Foutmelding

  Al wachtend meld ik nog even dat het probleem vandaag (1 november) nog bestaat (Windows 7 + Firefox). Foutmelding luidt: Fatal error: Call to a member function topicPostSearchResultAsForum() on a non-object in /home/geocaching/domains/geocaching.nl/public_html/forum-7nUT6/admin-21zxc/applications/forums/extensions/search/format.php on line 229
 3. Lemon

  Het Gebruik Van De Hint

  Met de voorgestelde richtlijn 1 (Altijd een hint) ben ik het niet eens. Dat lokt juist uit dat men onnodige hints gaat plaatsen, zoals "Leg de cache voorzichtig terug" of "Kijk goed om je heen" e.d. Maar met de voorstellen 2 t'm 4 gaarne eens!
 4. Lemon

  Foto's In Firefox

  Dit verschijnsel (ook op andere webpagina's) kan liggen aan de cache (jawel) van Firefox. Het helpt dan om te doen Extra -> Opties -> Netwerk -> Nu wissen, en dan Huidige pagina vernieuwen (blauwe ronde pijl op de werkbalk). De Add on Clear Cache doet met één klik hetzelfde (op het Huidige pagina vernieuwen na, dat moet daarna nog wel). Met de Add on Better cache kun je instellen dat Geocaching.com niet meer gecachet wordt. Verder: Greasemonkey-scripts (GCVote, GCTidy enz.) zo mogelijk updaten. De Greasemonkey-scripts vertragen overigens het volledig laden van de pagina altijd wel, daar is niet veel aan te doen (behalve dan geen of zo weinig mogelijk scripts gebruiken). Je kunt controleren of het aan deze scripts ligt door Greasemonkey even helemaal uit te zetten en dan een pagina te laden.
 5. Dit lijkt me geenszins 'volkomen onnodig', maar juist precies volgens de richtlijnen van Groundspeak, zoals enkele postings eerder geciteerd: If you find a geocache that is in need of some help (e.g. container is cracked, logbook is full or wet), please post a "Needs Maintenance" log on the cache page so the cache owner and the community is notified. (...) Needs Maintenance logs are not forwarded to reviewers. Ik zie ook niet in waarom dat een smetje zou zijn, vooral niet als op die cachepagina ook nog te zien is dat direct actie is ondernomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...