Spring naar bijdragen

Lighthouse777

Leden
 • Aantal bijdragen

  178
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Lighthouse777 geplaatst

 1. Peetee, inderdaad is het de cache, die jij aan hebt gegeven. Sorry dat ik zo laat reageer, maar ik was niet thuis. Ik zie dat de cache alleen een andere co heeft, maar het was een leuke wandeling in een prachtig gebied, met onverwachtse waypoints. Zelf heb ik het e-book niet, maar ik weet dat het op de facebookgroepen wel gedeeld is. Ik heb het boek wel gelezen.
 2. Dit is een heel bekend boek, ook verkrijgbaar als e-book. Ik weet niet of de cache 'Vijf' nog bij Nunspeet ligt, maar er was dus ook een nachtcache nav dit boek.
 3. Lighthouse777

  Poi In Sygic

  Dan zou ik eerst maar eens updaten, want we zitten met GSAK nu aan versie 8.7.1.28. Ik ken de Sygic navigatie niet, dus daar kan ik je niet mee helpen.
 4. Lighthouse777

  Hulp En Advies Gezocht

  Marjolein, welke garmin heb je? Ik woon in Flevoland en wil desnoods wel eens een dagje samen cachen, desnoods mede met mijn vriendin en haar zoontje, die ook nog niet zo lang met cachen bezig zijn. Want we merken dat juist samen cachen het beste werkt. Ik wil je dus wel helpen. PB me anders maar eens, wellicht kan ik je ook zo al wel op weg helpen, geen probleem. Samen cachen is altijd leuker! Er is trouwens ook wel ergens een lijst van mensen, die anderen willen helpen, maar ik weet ook niet meer precies waar die staat.
 5. Lighthouse777

  Place Spotting.

  Ik krijg die laatste ook niet met het 'trucje' en ook niet via die link. Er staat daar nog wel een programma vermeld, maar die wordt bij mij geblokkeerd door malware.
 6. Lighthouse777

  Place Spotting.

  Ik heb laatst toch nog een aantal van deze puzzels opgelost, wel via het 'trucje' en het werkte prima. Net even met deze puzzel geprobeerd, maar hierbij krijg ik geen goed coördinaat. 'Normaal' kreeg je dat ook niet, maar als je het dan in google earth plakte, kon je het er wel uit halen en zo weer in placespotting plakken. De puzzels waren zo opgelost .... raar dat het met deze dus niet werkt.
 7. Ook mijn nuvi komt niet in de reeks voor, maar ik gebruik de 'dichtsbijzijnde' nuvi en krijg op die manier gewoon alles in de nuvi. Geen probleem. Wellicht even uitproberen!
 8. Bedankt allemaal! Ik had het via een macro gedaan en zodoende is het, met filteren ook gelukt. Net geprobeerd op com en volgens mij doet die functie het weer. Ik ga zeker ook die andere tip eens uitproberen. Lighthouse777
 9. Heb je het 'trucje' dan al uitgeprobeerd? Ik nog niet zo lang geleden wel, maar volgens mij en anderen, die het ook geprobeerd hebben, werkt het niet meer. Kan ook zijn natuurlijk dat wij niet goed kijken .... (Een tijdje terug werkte het prima)
 10. Helaas, het werkt dus nog niet! Dan moet ikzelf maar verder stoeien. Ik hoop toch echt dat het weer in orde komt, want dit is zo omslachtig
 11. Oke, dan heb ik iets gemist. Wel te hopen dat het weer in orde komt. Ik heb al wel een alternatief, maar deze functie was toch handiger! Bedankt voor de reactie!
 12. Een vriendin van mij had laatst het zelfde probleem. Hoe maak ik op com caches along the route aan? Ik heb dit meerdere malen gedaan en had geen problemen, maar nu blijft hij hangen in Amerika. Toch doorgegaan, want ik had de plaatsnamen wel goed opgegeven, maar dan heb ik er geen enkele cache in. Kan iemand helpen hoe ik, zonder GSAK, caches along the route kan aanmaken? Nu heb ik het gedaan via een macro in GSAK, maar zelf vind ik dat niet zo handig en een echt goede macro heb ik ook nog niet gevonden. Alvast bedankt! Lighthouse777
 13. Lighthouse777

  Gebruik Geochecker

  Dit probleem ken ik, maar ga maar eens door. Meestal kun je gewoon doorgaan, pas als er die dag tien keer gecheckt is of een oplossing goed is, komt er een beveiligingscode te staan. Ik dacht ook eerst nooit door te kunnen, maar het kan gewoon hoor. Althans bij mij wel nu.
 14. Mijn ervaring is dus dat dan niet alles mee komt. Veel heb ik toch zelf moeten doen en nu dus zorgen dat ik het bijhoud.
 15. Ik ben er ook mee aan het stoeien geweest in het verleden. Heb het ook hier op het forum toen nog gevraagd en er is wel een macro voor. Geen flauw idee meer welke macro het was, maar dan kun je wel je notes importeren in GSAK, alleen ik kreeg ze lang niet van elke cache binnen. Dat betekende een hoop werk en soms toch op een verkeerde plek staan. Nu verander ik het in GSAK, zet het bij de notes en verander de coördinaten ook gelijk, maar ik doe het ook op com allebei. Nu gaat het zonder problemen en sta ik toch niet onverwachts op een verkeerde plaats, want dat heb ik echt wel gehad en dan baal je echt wel.
 16. Lighthouse777

  Hulp Gezocht!

  Hoi, ik woon niet in Apeldoorn, maar heb daar ondertussen al heel wat opgelost en er liggen daar zoveel prachtige multi's, die ik heel graag eens zou willen lopen. Voor mij is Apeldoorn ongeveer drie kwartier rijden. Zelf zoek ik meestal eerst een leuke multi op en daarom heen zoek ik dan nog wat puzzels / traditionals of eventueel wat kortere multi's, die ik combineer. Ik wil dus best wel eens richting Apeldoorn, geen probleem hoor. Laat maar eens wat horen, ook als je zelf al wel iets op het oog hebt. Op zich ben ik niet gebonden aan alleen het weekeind, maar soms moet ik wel even wat regelen.
 17. Ik gebruik meestal Deet, omdat ik dat toch over heb uit Gambia, maar volgens mij kun je er net zo goed niks op doen. Ik heb niet direct het idee dat het goed helpt. Soms zelfs na een aantal dagen en paar keer douchen zie je toch ergens een teek zitten. Die tekenlepel verkopen ze ook bij het knaagdier. Ik vind het gemakkelijker werken dan de tekentang en heb hem al regelmatig nodig gehad. Ook ik heb het niet zo op teken, dus dan maar steeds controleren.
 18. Het nieuwe abbo moet ook verlengd worden en er staat ook duidelijk vermeld dat het aansluitend zal zijn, ook als het een gift is. Dit jaar is het dus anders gegaan, ik weet ook niet waarom.
 19. Vorig jaar en ook dit jaar lukte het bij mij ook niet. Via een medecacher een jaar als gift gekregen, maar dit betekent wel dat er voor een maand dubbel is betaald. Vorig jaar ging het wel goed. Nu een maand geleden een ticket aangemaakt, maar tot nu toe niets gehoord. Een maand is niet zo erg natuurlijk, maar het hoort niet zo. Je bent dus niet de enige met problemen.
 20. Lighthouse777

  Geen Mail

  Ook ik mis al langer mailtjes over nieuwe caches. Soms krijg ik iets binnen, maar regelmatig mis ik iets. Op zich ben ik geen puntjesjager, maar als een cache echt om de hoek ligt, is het toch niet echt leuk.
 21. Ik heb een Nuvi 765T en kan gewoon de caches in de nuvi zetten hoor. Het gaat op precies dezelfde manier als ik met mijn oregon doe. Dat gaat met easy-gps, vind ik het handigste. Het is alleen lastig dat ik op de Nuvi niet kan zien of het een traditional of multi is, maar hier schijnen ook wel weer trucjes voor te zijn. Maar ik krijg dus de caches zonder problemen op de nuvi en weet dat dat bij de 1490T ook zo is, want die heeft mijn vriendin.
 22. Ik heb gemaild naar Goldenhawk en moet zeggen dat ik supersnel antwoord had. Het blijkt dat hij een aantal weken geleden de instellingen voor die checker veranderd heeft. Veel mensen hebben problemen met de veiligheidscode en daarom heeft hij die eraf gehaald voor de eerste tien 'checkers' op een dag. Dus dan kun je het proberen zonder de code in te voeren en dan zou het moeten werken. Ik heb het net geprobeerd en jawel, gelukt dus. Zijn er veel controles of een cache goed is op een dag, dan verschijnt de code wel weer. Wellicht hebben meerderen iets aan dit antwoord, ik ben in ieder geval geholpen voor eerst. Allemaal bedankt voor de reacties, Lighthouse777
 23. Ook dit trucjes heb ik al geprobeerd, maar helaas. Vandaag ben ik weer één opgeloste mysterie met een checker rijker, de rest lukte weer niet. Ik heb al de geschiedenis gewist, cookies, tijdelijke internetbestanden etc., maar het wil nog niet echt lukken. Lastig en ik hoop nog steeds dat het gauw anders is, anders moet ik maar naar andere 'oplossingen' zoeken. In ieder geval weer bedankt voor het meedenken.
 24. Dan ligt het dus niet alleen aan mijn laptop / ipad en / of verbinding. Het is wel jammer, want met die checker heb je toch meer zekerheid. Nu maar hopen dat er een oplossing voor komt. Bedankt voor de reactie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...