Spring naar bijdragen

Lighthouse777

Leden
 • Aantal bijdragen

  175
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Lighthouse777

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 300

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  The bottom of the sea

Recente profielbezoeken

2,880 profielweergaven
 1. Lighthouse777

  Poi In Sygic

  Dan zou ik eerst maar eens updaten, want we zitten met GSAK nu aan versie 8.7.1.28. Ik ken de Sygic navigatie niet, dus daar kan ik je niet mee helpen.
 2. Lighthouse777

  Hulp En Advies Gezocht

  Marjolein, welke garmin heb je? Ik woon in Flevoland en wil desnoods wel eens een dagje samen cachen, desnoods mede met mijn vriendin en haar zoontje, die ook nog niet zo lang met cachen bezig zijn. Want we merken dat juist samen cachen het beste werkt. Ik wil je dus wel helpen. PB me anders maar eens, wellicht kan ik je ook zo al wel op weg helpen, geen probleem. Samen cachen is altijd leuker! Er is trouwens ook wel ergens een lijst van mensen, die anderen willen helpen, maar ik weet ook niet meer precies waar die staat.
 3. Lighthouse777

  Place Spotting.

  Ik krijg die laatste ook niet met het 'trucje' en ook niet via die link. Er staat daar nog wel een programma vermeld, maar die wordt bij mij geblokkeerd door malware.
 4. Lighthouse777

  Place Spotting.

  Ik heb laatst toch nog een aantal van deze puzzels opgelost, wel via het 'trucje' en het werkte prima. Net even met deze puzzel geprobeerd, maar hierbij krijg ik geen goed coördinaat. 'Normaal' kreeg je dat ook niet, maar als je het dan in google earth plakte, kon je het er wel uit halen en zo weer in placespotting plakken. De puzzels waren zo opgelost .... raar dat het met deze dus niet werkt.
 5. Lighthouse777

  Waypoints Sturen Van Gsak Naar Nuvi

  Ook mijn nuvi komt niet in de reeks voor, maar ik gebruik de 'dichtsbijzijnde' nuvi en krijg op die manier gewoon alles in de nuvi. Geen probleem. Wellicht even uitproberen!
 6. Lighthouse777

  Magellan Explorist 110

  Volgens mij klopt dat laatste wel, want ik heb vandaag met een member caches gezocht en die had dit dus ook. Zij heeft wel een ander apparaat, maar kreeg ook geen beschrijvingen meegestuurd.
 7. Lighthouse777

  Caches Along The Route

  Bedankt allemaal! Ik had het via een macro gedaan en zodoende is het, met filteren ook gelukt. Net geprobeerd op com en volgens mij doet die functie het weer. Ik ga zeker ook die andere tip eens uitproberen. Lighthouse777
 8. Lighthouse777

  Place Spotting

  Heb je het 'trucje' dan al uitgeprobeerd? Ik nog niet zo lang geleden wel, maar volgens mij en anderen, die het ook geprobeerd hebben, werkt het niet meer. Kan ook zijn natuurlijk dat wij niet goed kijken .... (Een tijdje terug werkte het prima)
 9. Lighthouse777

  Caches Along The Route

  Helaas, het werkt dus nog niet! Dan moet ikzelf maar verder stoeien. Ik hoop toch echt dat het weer in orde komt, want dit is zo omslachtig
 10. Lighthouse777

  Caches Along The Route

  Oke, dan heb ik iets gemist. Wel te hopen dat het weer in orde komt. Ik heb al wel een alternatief, maar deze functie was toch handiger! Bedankt voor de reactie!
 11. Lighthouse777

  Caches Along The Route

  Een vriendin van mij had laatst het zelfde probleem. Hoe maak ik op com caches along the route aan? Ik heb dit meerdere malen gedaan en had geen problemen, maar nu blijft hij hangen in Amerika. Toch doorgegaan, want ik had de plaatsnamen wel goed opgegeven, maar dan heb ik er geen enkele cache in. Kan iemand helpen hoe ik, zonder GSAK, caches along the route kan aanmaken? Nu heb ik het gedaan via een macro in GSAK, maar zelf vind ik dat niet zo handig en een echt goede macro heb ik ook nog niet gevonden. Alvast bedankt! Lighthouse777
 12. Lighthouse777

  Gebruik Geochecker

  Dit probleem ken ik, maar ga maar eens door. Meestal kun je gewoon doorgaan, pas als er die dag tien keer gecheckt is of een oplossing goed is, komt er een beveiligingscode te staan. Ik dacht ook eerst nooit door te kunnen, maar het kan gewoon hoor. Althans bij mij wel nu.
 13. Lighthouse777

  Hulp Gezocht!

  Hoi, ik woon niet in Apeldoorn, maar heb daar ondertussen al heel wat opgelost en er liggen daar zoveel prachtige multi's, die ik heel graag eens zou willen lopen. Voor mij is Apeldoorn ongeveer drie kwartier rijden. Zelf zoek ik meestal eerst een leuke multi op en daarom heen zoek ik dan nog wat puzzels / traditionals of eventueel wat kortere multi's, die ik combineer. Ik wil dus best wel eens richting Apeldoorn, geen probleem hoor. Laat maar eens wat horen, ook als je zelf al wel iets op het oog hebt. Op zich ben ik niet gebonden aan alleen het weekeind, maar soms moet ik wel even wat regelen.
 14. Lighthouse777

  Wat Doen Jullie Tegen Teken En Hoe Kan Ik Ze Veilig Verwijderen?

  Ik gebruik meestal Deet, omdat ik dat toch over heb uit Gambia, maar volgens mij kun je er net zo goed niks op doen. Ik heb niet direct het idee dat het goed helpt. Soms zelfs na een aantal dagen en paar keer douchen zie je toch ergens een teek zitten. Die tekenlepel verkopen ze ook bij het knaagdier. Ik vind het gemakkelijker werken dan de tekentang en heb hem al regelmatig nodig gehad. Ook ik heb het niet zo op teken, dus dan maar steeds controleren.
 15. Lighthouse777

  Premium Membership Lukt Niet Om Te Verlengen

  Het nieuwe abbo moet ook verlengd worden en er staat ook duidelijk vermeld dat het aansluitend zal zijn, ook als het een gift is. Dit jaar is het dus anders gegaan, ik weet ook niet waarom.
×