Spring naar bijdragen

Lighthouse777

Leden
 • Aantal bijdragen

  178
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 300

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  The bottom of the sea

Recente profielbezoeken

3595 profielweergaven
 1. Peetee, inderdaad is het de cache, die jij aan hebt gegeven. Sorry dat ik zo laat reageer, maar ik was niet thuis. Ik zie dat de cache alleen een andere co heeft, maar het was een leuke wandeling in een prachtig gebied, met onverwachtse waypoints. Zelf heb ik het e-book niet, maar ik weet dat het op de facebookgroepen wel gedeeld is. Ik heb het boek wel gelezen.
 2. Dit is een heel bekend boek, ook verkrijgbaar als e-book. Ik weet niet of de cache 'Vijf' nog bij Nunspeet ligt, maar er was dus ook een nachtcache nav dit boek.
 3. Lighthouse777

  Poi In Sygic

  Dan zou ik eerst maar eens updaten, want we zitten met GSAK nu aan versie 8.7.1.28. Ik ken de Sygic navigatie niet, dus daar kan ik je niet mee helpen.
 4. Lighthouse777

  Hulp En Advies Gezocht

  Marjolein, welke garmin heb je? Ik woon in Flevoland en wil desnoods wel eens een dagje samen cachen, desnoods mede met mijn vriendin en haar zoontje, die ook nog niet zo lang met cachen bezig zijn. Want we merken dat juist samen cachen het beste werkt. Ik wil je dus wel helpen. PB me anders maar eens, wellicht kan ik je ook zo al wel op weg helpen, geen probleem. Samen cachen is altijd leuker! Er is trouwens ook wel ergens een lijst van mensen, die anderen willen helpen, maar ik weet ook niet meer precies waar die staat.
 5. Lighthouse777

  Place Spotting.

  Ik krijg die laatste ook niet met het 'trucje' en ook niet via die link. Er staat daar nog wel een programma vermeld, maar die wordt bij mij geblokkeerd door malware.
 6. Lighthouse777

  Place Spotting.

  Ik heb laatst toch nog een aantal van deze puzzels opgelost, wel via het 'trucje' en het werkte prima. Net even met deze puzzel geprobeerd, maar hierbij krijg ik geen goed coördinaat. 'Normaal' kreeg je dat ook niet, maar als je het dan in google earth plakte, kon je het er wel uit halen en zo weer in placespotting plakken. De puzzels waren zo opgelost .... raar dat het met deze dus niet werkt.
 7. Ook mijn nuvi komt niet in de reeks voor, maar ik gebruik de 'dichtsbijzijnde' nuvi en krijg op die manier gewoon alles in de nuvi. Geen probleem. Wellicht even uitproberen!
 8. Bedankt allemaal! Ik had het via een macro gedaan en zodoende is het, met filteren ook gelukt. Net geprobeerd op com en volgens mij doet die functie het weer. Ik ga zeker ook die andere tip eens uitproberen. Lighthouse777
 9. Heb je het 'trucje' dan al uitgeprobeerd? Ik nog niet zo lang geleden wel, maar volgens mij en anderen, die het ook geprobeerd hebben, werkt het niet meer. Kan ook zijn natuurlijk dat wij niet goed kijken .... (Een tijdje terug werkte het prima)
 10. Helaas, het werkt dus nog niet! Dan moet ikzelf maar verder stoeien. Ik hoop toch echt dat het weer in orde komt, want dit is zo omslachtig
 11. Oke, dan heb ik iets gemist. Wel te hopen dat het weer in orde komt. Ik heb al wel een alternatief, maar deze functie was toch handiger! Bedankt voor de reactie!
 12. Een vriendin van mij had laatst het zelfde probleem. Hoe maak ik op com caches along the route aan? Ik heb dit meerdere malen gedaan en had geen problemen, maar nu blijft hij hangen in Amerika. Toch doorgegaan, want ik had de plaatsnamen wel goed opgegeven, maar dan heb ik er geen enkele cache in. Kan iemand helpen hoe ik, zonder GSAK, caches along the route kan aanmaken? Nu heb ik het gedaan via een macro in GSAK, maar zelf vind ik dat niet zo handig en een echt goede macro heb ik ook nog niet gevonden. Alvast bedankt! Lighthouse777
 13. Lighthouse777

  Gebruik Geochecker

  Dit probleem ken ik, maar ga maar eens door. Meestal kun je gewoon doorgaan, pas als er die dag tien keer gecheckt is of een oplossing goed is, komt er een beveiligingscode te staan. Ik dacht ook eerst nooit door te kunnen, maar het kan gewoon hoor. Althans bij mij wel nu.
 14. Mijn ervaring is dus dat dan niet alles mee komt. Veel heb ik toch zelf moeten doen en nu dus zorgen dat ik het bijhoud.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...