Jump to content

Lighthouse777

Leden
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Lighthouse777

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 300

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  The bottom of the sea

Recent Profile Visitors

3,042 profile views
 1. Dan zou ik eerst maar eens updaten, want we zitten met GSAK nu aan versie 8.7.1.28. Ik ken de Sygic navigatie niet, dus daar kan ik je niet mee helpen.
 2. Marjolein, welke garmin heb je? Ik woon in Flevoland en wil desnoods wel eens een dagje samen cachen, desnoods mede met mijn vriendin en haar zoontje, die ook nog niet zo lang met cachen bezig zijn. Want we merken dat juist samen cachen het beste werkt. Ik wil je dus wel helpen. PB me anders maar eens, wellicht kan ik je ook zo al wel op weg helpen, geen probleem. Samen cachen is altijd leuker! Er is trouwens ook wel ergens een lijst van mensen, die anderen willen helpen, maar ik weet ook niet meer precies waar die staat.
 3. Ik krijg die laatste ook niet met het 'trucje' en ook niet via die link. Er staat daar nog wel een programma vermeld, maar die wordt bij mij geblokkeerd door malware.
 4. Ik heb laatst toch nog een aantal van deze puzzels opgelost, wel via het 'trucje' en het werkte prima. Net even met deze puzzel geprobeerd, maar hierbij krijg ik geen goed coördinaat. 'Normaal' kreeg je dat ook niet, maar als je het dan in google earth plakte, kon je het er wel uit halen en zo weer in placespotting plakken. De puzzels waren zo opgelost .... raar dat het met deze dus niet werkt.
 5. Ook mijn nuvi komt niet in de reeks voor, maar ik gebruik de 'dichtsbijzijnde' nuvi en krijg op die manier gewoon alles in de nuvi. Geen probleem. Wellicht even uitproberen!
 6. Bedankt allemaal! Ik had het via een macro gedaan en zodoende is het, met filteren ook gelukt. Net geprobeerd op com en volgens mij doet die functie het weer. Ik ga zeker ook die andere tip eens uitproberen. Lighthouse777
 7. Heb je het 'trucje' dan al uitgeprobeerd? Ik nog niet zo lang geleden wel, maar volgens mij en anderen, die het ook geprobeerd hebben, werkt het niet meer. Kan ook zijn natuurlijk dat wij niet goed kijken .... (Een tijdje terug werkte het prima)
 8. Helaas, het werkt dus nog niet! Dan moet ikzelf maar verder stoeien. Ik hoop toch echt dat het weer in orde komt, want dit is zo omslachtig
 9. Oke, dan heb ik iets gemist. Wel te hopen dat het weer in orde komt. Ik heb al wel een alternatief, maar deze functie was toch handiger! Bedankt voor de reactie!
 10. Een vriendin van mij had laatst het zelfde probleem. Hoe maak ik op com caches along the route aan? Ik heb dit meerdere malen gedaan en had geen problemen, maar nu blijft hij hangen in Amerika. Toch doorgegaan, want ik had de plaatsnamen wel goed opgegeven, maar dan heb ik er geen enkele cache in. Kan iemand helpen hoe ik, zonder GSAK, caches along the route kan aanmaken? Nu heb ik het gedaan via een macro in GSAK, maar zelf vind ik dat niet zo handig en een echt goede macro heb ik ook nog niet gevonden. Alvast bedankt! Lighthouse777
 11. Dit probleem ken ik, maar ga maar eens door. Meestal kun je gewoon doorgaan, pas als er die dag tien keer gecheckt is of een oplossing goed is, komt er een beveiligingscode te staan. Ik dacht ook eerst nooit door te kunnen, maar het kan gewoon hoor. Althans bij mij wel nu.
 12. Mijn ervaring is dus dat dan niet alles mee komt. Veel heb ik toch zelf moeten doen en nu dus zorgen dat ik het bijhoud.
 13. Ik ben er ook mee aan het stoeien geweest in het verleden. Heb het ook hier op het forum toen nog gevraagd en er is wel een macro voor. Geen flauw idee meer welke macro het was, maar dan kun je wel je notes importeren in GSAK, alleen ik kreeg ze lang niet van elke cache binnen. Dat betekende een hoop werk en soms toch op een verkeerde plek staan. Nu verander ik het in GSAK, zet het bij de notes en verander de coördinaten ook gelijk, maar ik doe het ook op com allebei. Nu gaat het zonder problemen en sta ik toch niet onverwachts op een verkeerde plaats, want dat heb ik echt wel gehad en dan baal je echt wel.
 14. Hoi, ik woon niet in Apeldoorn, maar heb daar ondertussen al heel wat opgelost en er liggen daar zoveel prachtige multi's, die ik heel graag eens zou willen lopen. Voor mij is Apeldoorn ongeveer drie kwartier rijden. Zelf zoek ik meestal eerst een leuke multi op en daarom heen zoek ik dan nog wat puzzels / traditionals of eventueel wat kortere multi's, die ik combineer. Ik wil dus best wel eens richting Apeldoorn, geen probleem hoor. Laat maar eens wat horen, ook als je zelf al wel iets op het oog hebt. Op zich ben ik niet gebonden aan alleen het weekeind, maar soms moet ik wel even wat regelen.
×
×
 • Create New...