Spring naar bijdragen

kapper

Leden
 • Aantal bijdragen

  296
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Recente profielbezoeken

2192 profielweergaven
 1. kapper

  Gevraagd

  te koop gevraagd - Tweedehands Gpsr. Liefst voor (erg) weinig. Ik woon in ZH.
 2. kapper

  Te Koop

  Tot mijn genoegen kan ik melden dat de GPS is verkocht. Ik hoop - en verwacht - dat de nieuwe eigenaar er veel plezier aan zal beleven. Draadje kan dicht. Bedankt voor het faciliteren.
 3. kapper

  Te Koop

  Hij is nog steeds in de aanbieding. Wie maakt me los?
 4. kapper

  Te Koop

  OK - beetje te hoog ingezet misschien. Ik zak naar euro 240.
 5. kapper

  Te Koop

  Splinternieuw - nooit gebruikt - is zelfs de doos niet uitgeweest. Met 2 jaar garantie door de importeur. vraagprijs 275 euro.
 6. /off topic Na lange tijd weer een reactie mijnerzijds. Schrijven op dit forum doe ik allang niet meer – de lust is me lang geleden al vergaan. Lezen doe ik nog regelmatig. Een heel enkele keer lees ik iets interessants, over software-updates bijvoorbeeld. Maar dit draadje, wat een droefenis. Wat een gemierenn**k over peanuts. Beleef plezier aan ons aller hobby en hou alsjeblieft op met geneuzel over regeltjes – van dit mag niet – en dat moet juist wel. Komt het ooit nog eens goed met dit forum? Ik vrees van niet.
 7. Gewoon weer de rode paaltjes route gaan wandelen. Dat deed ik ook al voordat ik een GPSr had. Niks mis mee. Vaak veel mooier dan een cache-zoektocht. Hoef je ook geen log te schrijven.... 8-))
 8. Na lange tijd voel ik me geroepen ook weer eens een duit in het zakje te doen. Wat ik nu ga zeggen zullen sommigen als vloeken in de kerk ervaren : Ik ben niet zo’n getalenteerd logschrijver. Meestal moet ik het eruit persen. Dat neemt niet weg dat ik geen waardering heb voor de moeite die cache-plaatsers zich hebben getroost om o.a. voor mij een cache op te tuigen. Ik probeer, indien van toepassing, mijn waardering te laten blijken – hoe gebrekkig dit mij ook soms afgaat. Maar, en nu komt het: Het belangrijkste van loggen op internet is, vind ik, dat mijn “Niet Gevonden-kaart” up-to-date blijft. 8-)) Groeten, Koos
 9. We hebben Coen slechts eenmaal in het veld mogen ontmoeten. Een enthousiast cacher. Dagelijks terugkerend echter waren de ontmoetingen met zijn goede werken voor de Geocaching Community . Een groot verlies. Familie en vrienden sterkte toegewenst.
 10. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe.
 11. Ter voorkoming dat ie in het moeras zakt onder hevig protest !!!
 12. Zet mij ook maar op de lijst. ben benieuwd .... ### nr: 34 GRTZ, Kruimel ###
 13. Yvonne en ik hopen dat Willem weer spoedig het ventje is. En als er een handje hulp nodig is bij het onderhouden van de caches, dan horen we dat graag. We wonen vlakbij .... Voor Willem : all the best !!!
 14. HAHAHA, ik herken dit uit de Rotterdamse haven waar ik 35 jaar gewerkt heb. De havenwerker die de grootste muil had en die het beste kon vechten maakten ze botenbaas !! Succes Kruimel.
 15. kapper

  Allround Wandelschoenen

  Wel eens aan kaplaarzen gedacht? Ik gebruik ze altijd voor cachen in het laagland, tot volle tevedenheid. Wel goeie kopen, met stevig profiel. Zijn niet goedkoop maar zeer blubberbestendig. Ik draag ze van het merk Hunter - zijn van natuurrubber - dus geen zweetpoten! Ze passen als een fluwelen handschoen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...