Spring naar bijdragen

Itserik

Leden
 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Itserik

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Legend HC
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2008
 1. Itserik

  Cahe Kaart Voor Curacao

  Toen ik afgelopen Maart naar Curaçao ging heb ik eerst vrijwel alle wegen/wijken overgetrokken uit de bing maps en in Openstreetmap gezet. Een paar dagen later kon ik de nieuwe kaart downloaden op http://garmin.openstreetmap.nl/ Een aantal spoilerpaadjes naar caches heb ik na terugkomst nog ingetekend.
 2. Itserik

  Gc-Tour

  De versie op deze pagina lijkt redelijk te werken. Kunnen we weer fijn powertrails plannen....
 3. Itserik

  Wandelkaart Nodig??

  Er zijn ook gratis alternatieven. Op deze http://garmin.na1400.info/routable.php site kun je van de hele wereld routeerbare kaarten downloaden. Oke, ze zijn verre van compleet maar coveren wel de hele wereld en je kunt van te voren zien wat je krijgt. Voor Nederland is de dekking behoorlijk goed en als je de kaart wilt verbeteren dan ben je van harte welkom om mee te werken.
 4. Itserik

  Topictitels

  Jammer dat de topictitel van dit topic maar uit een woord bestaat. Anders wisten we wellicht je of het tweede woord opzettelijk met een hoofdletter geschreven had.... (Als het in de forum software zit vind ik het een belachelijke feature, maar wel minstens net zo belachelijk als dat iedereen de topictitel Met Een Hoofdletter Schrijft)
 5. Zoals ook al gezegd in het andere topic. Bestaat er ook 'gc tour' hiermee kun je met additional waypoint informaties meerder geocaches in een printopdracht stoppen.
 6. Ik denk dat GS hiermee een gaatje in de markt ontdekt heeft. Nu kunnen ze eventorganisatoren of cacheleggers laten betalen om automagisch een banner/souvenir aan de deelnemers te verstrekken. Volgens mij hebben ze het nu een beetje voor elkaar bij hun eigen feestje op het HQ en zal over een paar website updates de aanmaak kant van de souvenirs ook wel werken.
 7. Zolang die tradi's zo groot zijn dat er trackables inpassen zullen ze dat graag hebben ja.
 8. Itserik

  Geocaching.com ligt plat

  Met de mooie dagen voor de deur moest gc.com toch weer even plat gaan....
 9. De printvriendelijke afdruk van GC.com is helaas niet papiervriendelijk. Met dit http://gctour.madd.in/ script kun je meerdere caches in een printopdracht printen. En de notes bij de additional waypoints krijg je er ook bij. (Dit script heeft zelfs de recente GC.com 'upgrade' overleeft)
 10. grappig... Krijgen die Premium Members er eens een feature bij, moet ie weer verborgen worden. Wordt dan geen ...
 11. De naam van de kaart wordt tijdens het samenstellen van de kaarten in de diverse bestanden gezet. Wellicht dat er externe tooltjes zijn die dit nog kunnen aanpassen. Je kunt maximaal 50 kaartdelen tegelijk selecteren op de eerder genoemde site. Dit zou voor niet-wereldreizigers voldoende moeten zijn De eerder genoemde site werkt inderdaad niet op internet explorer. Ik dacht dat dit gemeld werd, maar helaas laadt de pagina niet. Of lijkt internet explorer een beetje vast te lopen. Nja, goede reden om eens een andere browser te proberen....
 12. Ergens vind ik het wel ff mooi zo'n lege lijst met newest caches. Ipv van bijna 1,5 pagina door te moeten scrollen...
 13. Dit is op de chat van de buren met die dude van GS voorbij gekomen. Blijkbaar moet je nu op iedere cache die je aanmaakt/edit de provincie instellen. Voor alle recent geviewde caches is dat dus niet gebeurd. En dan staan ze dus niet in je land/provincie lijstje. Eigenlijk zou GS een soort van -alle provincies- optie moeten hebben.
 14. Itserik

  Welke Gps?

  Volgens mij kan de 62(s(t)) dit niet. Ik weet ook niet of je de keuze voor de 62 wel af moet laten hangen van dat buggy whereigo. Waarschijnlijk is het een bewuste keuze van Garmin om dat niet er op te zetten. Aangezien groundspeak hier en daar wat steekjes heeft laten vallen (lees: gewoon gestopt is) met de ontwikkeling van de player/builder.
 15. Itserik

  Welke Gps?

  Ho ho... bij OSM weet je tenminste wat je krijgt als je daar een kaart download. Dat moet je bij commerciële kaart fabrikanten maar afwachten. Kijk op de OSM kaart eens rond in Twente dat is volgens mij niet veel slechter dan een echte TOPO kaart. Het aspect van de snelheid speelt op de eerder genoemde website vooral clientside omdat er allemaal vakjes over de kaart getekend moeten worden. Op www.openstreetmap.org gaat het allemaal wat sneller. De garmin kaarten kunnen op een etrex of gpsmap60 ook traag overkomen. De on-route kaarten hebben deze problemen ook. Dit heeft vooral te maken met de trage grafische chip in die apparaten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...