Jump to content

De Witte Weduwe

Leden
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About De Witte Weduwe

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 550T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  6 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.danyell.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 1. 't is gelukt! Heb even uitgelogd en gelijk weer opnieuw ingelogd (vakje "remember me" ook aangevinkt) en zie: Nederlands, iedere keer weer! Snappen doe ik het niet helemaal , maar goed, het werkt weer! @Waldio: bedankt voor het meedenken!
 2. Ik weet niet of ik hiervoor in het juiste topic zit, maar zag geen betere. Iedere keer als ik geocaching.com open is ie in het Engels. En iedere keer zet ik hem op Nederlands. Open ik hem weer, is ie weer in het Engels. Kleine handeling hoor, hem weer op Nederlands te zetten, maar na tig keer wordt het toch irritant. Is de keuze voor Nederlands niet ergens vast te zetten?
 3. Geen pen meenemen, maar een potlood (met puntenslijper ). Een potlood schrijft altijd, ook op nat papier. En op het ogenblik hebben ze bij de Wibra pakketjes van 5 hele leuke notitieblokjes voor 1 euro. Hoeft een vol logboekje ook geen excuus meer te zijn. Als nieuweling heb ik vanaf het allereerste moment begrepen dat de fysieke log het enige is dat telt. En sorry hoor, maar dat is toch ook zo ontzettend logisch, dat is toch precies de bedoeling van het spel? Ik snap eigenlijk niet dat daar steeds weer discussies over zijn.
 4. Waarom denk ik daar nou weer niet aan ... Heb geprobeerd om m'n eerste post te editen, maar ik kan niet bij de titel komen.
 5. Niet zo hard, joh! Ik schrik me dood! Tja, die vraag kon ik verwachten natuurlijk. Maar ik ben een beetje ouderwets aangelegd: namen schrijf ik altijd met een hoofdletter. Volgens jou is dat nergens voor nodig, maar 't is toch wel errug gebruikelijk hoor! Een nieuwe zin met een hoofdletter beginnen is ook vrij gebruikelijk, maar ieder woord in een zin met een hoofdletter beginnen ben ik nog nooit ergens tegengekomen. . Ja inderdaad, ik nam niet aan dat iedereen opeens met hoofdletters gaat zitten werken. Zelfs in dat ene zinnetje wat ik getikt heb is het best lastig om consequent een hoofdletter te gebruiken. Het viel me alleen op, een tijdje al, en ik was gewoon benieuwd naar de achterliggende reden.
 6. Waarom Wordt In (bijna) Alle Topictitels Ieder Nieuw Woord Met Een Hoofdletter Geschreven?
 7. Misschien lees ik er dwars overheen hoor, maar ik kan niks vinden over personal notes ... Of moet je daar premium member voor zijn?
×
×
 • Create New...