Jump to content

zoekmachine

Leden
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About zoekmachine

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin geko201
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  25-06-2005
 1. Al dagen geen mail ontvangen. Zit bij ’hetnet.nl’. Wat vervelender is dat ik ook niet meer ingelogd sta, en ook niet meer kan inloggen met bestaande (10 jaar) account. Wordt ver direct doorgestuurd naar ’Sign in-pagina’, met de tekst: You must validate your account before you can log in. Just check your email and click the link. You can also resend your validation email or change the email address on file. Ja lekker, als je geen mail meer kan ontvangen... Wie gaat dit oplossen, want zo loopt de boel aardig in het honderd!?
 2. Als 'gewoon member' wil ik er ook bij kunnen. Zo is het altijd geweest. Nog eens wat! Afgelopen week een cache in Alphen aan den Rijn gedaan. Alles, t/m het laaste wp goed te doen en compleet, om het zo te zeggen. De 'Final Location', met aantekeningen in de Additional Waypoints staat er helemaal niet meer bij. Hierin staat de eindberekening... Ik ben bang dat vele caches zó NIET mee kloppen. Met dank aan de 'update'...
 3. Bedankt voor jullie meekijken! Kennelijk is dit na de 'update' weggevallen. Eigenlijk ziet het er helemaal niet meer uit! Zo werkt het echt niet en is het eerder een devaluatie. Kunnen wij snel een nieuwe, èn goede update verwachten? IS ER EEN TECHNEUT IN DE ZAAL!!!
 4. Het is mij daarnet opgevallen dat de indeling van de print-optie weer is aangepast. Het ziet er allemaal weer stukken strakker uit, maar... ...waar zijn de note's van de Additional Waypoints!? Deze vallen weg als je de printout er uit wilt krijgen. Het lijkt mij zo geen echte voortuitgang en ik zou graag weer de beschikking over de note's willen hebben. Dan kunnen we weer gewoon (met papier) cachen! Is het tijdelijk of kunnen wij het gaan vergeten?
 5. Wij gebruikten tot afgelopen weekend toe ook altijd de GPSMAP met city navigator voor het vinden van de weg naar het beginpunt van de multi's (en alle andere soort caches natuurlijk). Op locatie hoef je NIET het geheugenkaartje te wisselen. Gewoon zorgen dat je beide kaarden op een kaartje hebt. Dan volstaat het om city navigator op inactief te zetten. Dit vergt een paar keer klikken maar is aanzienlijk makkelijker dan het wisselen van het geheugenkaartje. Groeten, MacOZ58 Dat biedt perspectief! 't wordt steeds mooier. Alleen hoe...? Als je Topo op de kaart zet en daarna City Nav. is Topo weer verdwenen. Je installeert het er overheen, niet naast is mijn ervaring. Wat doe ik verkeerd?
 6. Wij prefereren de City Navigator om in de auto je weg er mee te vinden. Even wennen, maar 't werk prima. Nadeel is echter dat als je Topo Nederland wil gebruiken de geheugenkaart moet wisselen. Tja, waar heb je het over...? Ik zou er dan wel een carkit (standaard en voedingskabel) bij nemen. Werkt iets prettiger en spaart batterijen, èn je kan het scherm wat lichter zetten...
 7. We zullen toch eens van dat onzalige idee af moeten dat enkel met geld deze wereld te redden is. Inmiddels weten we wel beter, dacht ik zo. Leve de 'crisis' (in dit opzicht dan)! Het leuke van geocachen is dat het niets kost, vinden wij. Nou ja, je gps dan. Maar over wandelschoenen zeuren we toch ook niet... Laat het maar lekker zo blijven. Het is een illusie dat alle ongein tot het verleden gaat behoren door er geld in te pompen. Wel zullen de problemen verlegd worden. Trouwens, wat krijgen we dan weer...? Maar over rips en dat soort ongein gesproken. Volledig te voorkomen is dit niet. Maar ik meen dat als de legger kritisch over zijn route en cacheplaats nadenkt dat we al een stukje op weg zijn. Mocht de loper zich vervolgens op discrete wijze gedragen dan zou de cirkel maar zo rond kunnen zijn. Laten we er in ieder geval met z'n allen ons best voor blijven doen. Maar wel gratis!
 8. Er komt vast nog eens een tijd dat je je eigen caches van Geo d'Ors kan voorzien. Wie weet wel meer dan één keer... De ruimte om jezelf te belazeren is er, dus waarom maak je er dan ook niet gewoon gebruik van. 't Kost niks meer... Uiteindelijk mag een ander toch ook best zien dat je stapel gek bent op je eigen kissies. We hebben nikt te verbergen, of toch wel...?
 9. Wat dachten wij van 'Wie is de mol?' (GC11HKB)? Deze is letterlijk en figuurlijk GROOTS te noemen. Van de 68 keer dat ie is gevonden heeft ie 42 Geodoortjes ontvangen...
×
×
 • Create New...