Spring naar bijdragen

GrijsBaard

Leden
 • Aantal bijdragen

  396
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door GrijsBaard geplaatst

 1. Super. Bedankt voor die prima uitleg. Hij zit inmiddels op de goede plek.
 2. dus als ik het goed begrijp; ik zet in mijn edit mijn auto op collectible en dan is hij niet meer zichtbaar als ik een cache log.
 3. GrijsBaard

  Welke Gps Gebruik Je?

  Ik gebruik Oregon 550T, die overigens nog niet in het lijstje staat. Daarom maar de 550 aangevinkt.
 4. Verbieden is onzin. De cache is toegestaan en de listing staat op geocaching.com. Aan alle voorwaarden zijn voldaan om de cache geplaatst te krijgen, anders stond hij er niet. Dus ik zeg: verbieden? onzin! Iets met TV en knop.
 5. GrijsBaard

  In Je Eentje Cachen

  Hoe kan dat nou??? elke gps heft toch een tracklog..... en ook handig voordat je gaat wandelen ff locatie cachevehikel prikken Ja, klopt helemaal. Alleen, dan moet je wel opgeladen extra batterijen meenemen. Die in de GPS waren op dat moment dus leeg.
 6. GrijsBaard

  In Je Eentje Cachen

  Ik loop altijd alleen. Nouja, met uitzondering van events dan. En het is zoals Lepman al zei, je bent toch wat terughoudender als je alleen bent. Dat geldt zeker als ik in het buitenland cache. Stil is het dan wel als je ergens in het midden van nowhere rondloopt en hoopt dat je voldoende batterijen bij je hebt. Vorig jaar bijna verdwaald. Gelukkig zag ik in de verte een toren die me bekend voorkwam. pfff opluchting dus, vooral omdat het al begon te schemeren. De nacht doorbrengen in het bos, zonder de juiste spullen, is nou niet direct een van mijn favoriete bezigheden.
 7. GrijsBaard

  Teken!

  In 2 jaar tijd vond ik, of liever gezegd mijn vrouw, de tweede teek sinds twee jaar in mijn knieholte. Gisteren dagje Borger en omgeving gedaan. Weliswaar twee meer dan geen, maar toch netjes in die twee jaar dat ik cache. Ook bij deze, erg kleine, teek bleek de tekenlepel een prima instrument om teken te verwijderen mits op de juiste manier gebruikt. Controle daarintegen, blijft echter altijd noodzakelijk na het cachen. Uiteraard ook de nodige maatregelen treffen zoals het gebruik van deet en natuurlijk niet in korte broek en T-shirt gaan cachen.
 8. GrijsBaard

  Teken!

  Ik gebruik een tekenlepel. Lepel met de gleuf recht voor de teek houden en naar voren schuiven, dus niet scheppen. Werkt prima.
 9. GrijsBaard

  Moderators, Bedankt!!

  Alle modjes nieuw en oud, zonder jullie gaat het fout. Daarom zeg ik hier nu snel, aan de modjes, dank je wel
 10. Natuurlijk Och, mijn lieve tijd, wat is dit forum weid ( groot ) Gelukkig is het modje (moderator) daar, die krijgt de rust goed voor elkaar.
 11. Och, mien laive tied, wat is dit forum wied. Gelokkig is het modje doar, dij krigt de rust goud veur mekoar. Veul succes Jeroen.
 12. GrijsBaard

  Brandnetel Cachen

  Als Keltische god zou je sowieso immuum moeten zijn voor dat spul. Je bent niet voor niets heerser over fauna en flora
 13. GrijsBaard

  Brandnetel Cachen

  Simpel, Flesje meenemen. Netjes zonder morsen vullen met urine, om het vervolgens in je nek te gieten. Life IS simple
 14. Het wordt tIJd, dat men voor altIJd, de IJ voor mIJ en anderen vermIJdt. wIJ zIJN dan blIJ, wanneer dit voorbIJ zal blIJken te zIJn, waardoor de pIJn voor een fout dan klIJn eh... klein blIJft.
 15. Aangezien deze cache simpelweg te ver weg is om te doen, bedank ik iedereen van GC.NL maar via dit berichtje. GC.NL BEDANKT!
 16. GrijsBaard

  Cachen Met Tomtom

  Mijn allereerste cache ( de wieken) heb ik met de TomTom gedaan, daarna kreeg ik de smaak te pakken en een gps aangeschaft. Lijkt me handig. Moest ik ook maar eens proberen.
 17. ik zit niet zo heel vaak op het forum en dan lees ik minimaal wat ik van belang vind. Zoals dit dus Esther, heel erg bedankt voor je inzet. Daar neem ik er eentje op (alcoholvrij) lol
 18. ik, geen oude stomp of broekie, behoor blijkbaar ook tot deze selecte groep Ben benieuwd naar het resultaat.
 19. Veel succes BaJo, met deze toch wel enerverende baan. Veel wijsheid, maar vooral plezier toegewenst vanuit het hoge noorden. p.s. Waar het vandaag best wel zonnig was.
 20. Het is je vergeven Als we dan toch gaan verbeteren: Het is "taalfouten" met een F en om ontopic te blijven, die GCVote moet ik ook maar eens gaan proberen.
 21. Mailtje naar de logger, want er kunnen diverse redenen zijn waarom er niet in het boekje is geschreven. Deze zijn hierboven al vermeldt, dus dat doe ik niet nog eens.
 22. Het is dat ik geen petje heb, anders nam ik hem acuut af. Evert, bedankt voor al die tijd dat je geduld hebt gehad om ons te helpen daar waar nodig, zodat iedereen uiteindelijk zijn/haar cache online kreeg. Daar neem ik er eentje op.
 23. Daar sluit ik me bij aan. Ik heb geen twitter, geen msn, geen yahoo, geen live, geen irc, geen ... noem ze maar op. Wil ik ook allemaal niet. Het enige wat ik wil is dat ik via gc.com of nl de gegevens krijg en kan doorgeven. Als het archiveren of wat dan ook langer duurt omdat het niet via een van deze kanalen gaat, nou dan wacht ik maar even. Heb geen haast.
 24. Van harte Kriuimeldief (team dauwtrappers) en niet vergeten de personen op de 2e en 3e plaats, die net zo belangrijk zijn en deze plaats zeker verdiend hebben. Goud doan Marit en Willem.
 25. Dat smoezen, gebruikt voor omstanders, het prima kunnen doen bewijst wel het feit dat, terwijl ik met de gps op zoek was, als je inventief bent dit tot lollige situaties kan leiden. Zoals gezegd liep ik dus met mijn gps toen er iemand aankwam die aan het wandelen was met haar hond. Direct begon ik met de gps de bomen te onderzoeken, waarop die mevrouw verontrust vroeg of deze bomen niet ziek waren en dat ze konden blijven staan. Ik stelde haar gerust en nadat ze verdwenen was kon ik verder. Met de politie moet je echter dit niet doen lijkt me. Die gaan dat echt wel controleren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...