Spring naar bijdragen

GrijsBaard

Leden
 • Aantal bijdragen

  396
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over GrijsBaard

 • Verjaardag 19-10-1951

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Colorado 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  07-02-2008

Contact Methods

 • Website URL
  http://members.ziggo.nl/geogrunn
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Thuis
 • Interesse
  Orgel spelen, programmeren (Delphi), Geocaching, HTML/RSS/CSS en vissen
 1. Super. Bedankt voor die prima uitleg. Hij zit inmiddels op de goede plek.
 2. dus als ik het goed begrijp; ik zet in mijn edit mijn auto op collectible en dan is hij niet meer zichtbaar als ik een cache log.
 3. GrijsBaard

  Welke Gps Gebruik Je?

  Ik gebruik Oregon 550T, die overigens nog niet in het lijstje staat. Daarom maar de 550 aangevinkt.
 4. Verbieden is onzin. De cache is toegestaan en de listing staat op geocaching.com. Aan alle voorwaarden zijn voldaan om de cache geplaatst te krijgen, anders stond hij er niet. Dus ik zeg: verbieden? onzin! Iets met TV en knop.
 5. GrijsBaard

  In Je Eentje Cachen

  Hoe kan dat nou??? elke gps heft toch een tracklog..... en ook handig voordat je gaat wandelen ff locatie cachevehikel prikken Ja, klopt helemaal. Alleen, dan moet je wel opgeladen extra batterijen meenemen. Die in de GPS waren op dat moment dus leeg.
 6. GrijsBaard

  In Je Eentje Cachen

  Ik loop altijd alleen. Nouja, met uitzondering van events dan. En het is zoals Lepman al zei, je bent toch wat terughoudender als je alleen bent. Dat geldt zeker als ik in het buitenland cache. Stil is het dan wel als je ergens in het midden van nowhere rondloopt en hoopt dat je voldoende batterijen bij je hebt. Vorig jaar bijna verdwaald. Gelukkig zag ik in de verte een toren die me bekend voorkwam. pfff opluchting dus, vooral omdat het al begon te schemeren. De nacht doorbrengen in het bos, zonder de juiste spullen, is nou niet direct een van mijn favoriete bezigheden.
 7. GrijsBaard

  Teken!

  In 2 jaar tijd vond ik, of liever gezegd mijn vrouw, de tweede teek sinds twee jaar in mijn knieholte. Gisteren dagje Borger en omgeving gedaan. Weliswaar twee meer dan geen, maar toch netjes in die twee jaar dat ik cache. Ook bij deze, erg kleine, teek bleek de tekenlepel een prima instrument om teken te verwijderen mits op de juiste manier gebruikt. Controle daarintegen, blijft echter altijd noodzakelijk na het cachen. Uiteraard ook de nodige maatregelen treffen zoals het gebruik van deet en natuurlijk niet in korte broek en T-shirt gaan cachen.
 8. GrijsBaard

  Teken!

  Ik gebruik een tekenlepel. Lepel met de gleuf recht voor de teek houden en naar voren schuiven, dus niet scheppen. Werkt prima.
 9. GrijsBaard

  Moderators, Bedankt!!

  Alle modjes nieuw en oud, zonder jullie gaat het fout. Daarom zeg ik hier nu snel, aan de modjes, dank je wel
 10. Natuurlijk Och, mijn lieve tijd, wat is dit forum weid ( groot ) Gelukkig is het modje (moderator) daar, die krijgt de rust goed voor elkaar.
 11. Och, mien laive tied, wat is dit forum wied. Gelokkig is het modje doar, dij krigt de rust goud veur mekoar. Veul succes Jeroen.
 12. GrijsBaard

  Brandnetel Cachen

  Als Keltische god zou je sowieso immuum moeten zijn voor dat spul. Je bent niet voor niets heerser over fauna en flora
 13. GrijsBaard

  Brandnetel Cachen

  Simpel, Flesje meenemen. Netjes zonder morsen vullen met urine, om het vervolgens in je nek te gieten. Life IS simple
 14. Het wordt tIJd, dat men voor altIJd, de IJ voor mIJ en anderen vermIJdt. wIJ zIJN dan blIJ, wanneer dit voorbIJ zal blIJken te zIJn, waardoor de pIJn voor een fout dan klIJn eh... klein blIJft.
 15. Aangezien deze cache simpelweg te ver weg is om te doen, bedank ik iedereen van GC.NL maar via dit berichtje. GC.NL BEDANKT!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...