Spring naar bijdragen

thira en candor

Leden
 • Aantal bijdragen

  120
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door thira en candor geplaatst

 1. Ik ga eens kijken of ik nog wat zwerfvuil kan zaaien. Het is mij te schijnheilig hier.
 2. Gelukkig wordt er bij iedere cachesite om toestemming gevraagd en wordt er geen zwerfvuil geplaatst.......Toch Aragorn????? En wie ben jij barny om te bepalen dat bni zonder toestemming lag?????Misschien moet je dat eens vragen aan de co!
 3. thira en candor

  G+

  Dit is het teken van Opencaching
 4. thira en candor

  Te Koop

  Pb verstuurd.
 5. Hier geen probleem met .com
 6. Woorden schieten te kort bij het lezen van dit verschrikkelijke bericht. Wij wensen dan ook familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd Peter en Melanie.
 7. thira en candor

  Kogel TB

  Een kogelpunt en een huls vallen niet onder de wet wapens en munutie. Alleen een scherp slaghoedje valt hier onder, want deze bevat kruit. Een huls is een stukje messing en een kogel punt is een stukje koper gevuld met wat lood. Ik denkdat het niet zo'n vaart loopt met die TB.
 8. Klopt ik heb er ook een aantal gehad. Heintje found Tisney Anders (Traditional Cache) at 3/28/2005 Heintje found Feniks+Theyeti 2 : "X" marks the spot-15 (Unknown Cache) at 6/13/2005 Beide meels kwamen 18-04-2006 binnen, net na 20.00 uur.
 9. Volgens mij kunnen we wel uit gaan van medio April. Want Hier wordt er al een aanbieding van gemaakt. Dus er komt wel vaart in.
 10. Volgens mij is het drie weken. correct me if i'am wrong.
 11. Misschien eens met z'n allen Premium Member worden van die club, hebben ze wat centen om het probleem op te lossen... Of ze zouden op de een of andere manier Premium Members voorrang moeten geven bij het ophalen van gegevens <{POST_SNAPBACK}> Dat laatste lijkt me een goed idee. Als dat dan goed werkt komen er vanzelf meer premiums (lees meer geld) voor een grotere computer bij .com Zij blij wij blij, iedereen blij.... toch????
 12. Mijn bestelling is al de deur uit.
 13. Hoi 3 degrees Als het bij Prof niet lukt moet je hier maar eens kijken.
 14. Persoonlijk vind ik cursief meer in lijn met de stijl van het ontwerp, maar de meeste stemmen gelden natuurlijk. Het blijft hoe dan ook een prachtig ontwerp, wat ik zeker ga bestellen, als het er komt. <{POST_SNAPBACK}> Wat mij betreft, niets meer aan doen. ziet er perfect uit.
 15. thira en candor

  's avonds cachen

  Ben ik het niet helemaal mee eens, net voor ik aan Deze cache begon had ik een gesprek met een boswachter van SBB. Ik dacht dus ook dat wordt zonder cache weer naar huis, omdat het niet is toegestaan om zich na zonsondergang in de bossen te bevinden. Maar het verbaazde mij dan ook zeer toen de boswachter ons toestemming gaf voor de bossen te betreden, met als tip dat er ook wel eens gejaagd wordt s'nachts. Dus het is niet ongevaarlijk zei hij er wel nog bij. Maar het is dus niet overal verboden bij SBB.
 16. thira en candor

  top 10 nachtcaches

  Voor hen die Spiegelsaal@night willen doen, let op de cachepagina voor je van huis gaat. Kreeg ik net binnen met de E-meeuw.
 17. 1 keer per jaar de schoenen vol gieten met lauw water,en dit een hele nacht laten staan. Het lauwe water zorgt er voor dat de zoutkristallen (zweetkristallen) weer oplossen en de schoen weer kan ademen. Trouwens een van de buitenkant dicht gevette schoen voert het zweet ook niet af.
 18. Het wordt elke keer beter als je het mij vraagt. Wat betreft de aantalen, is bij mij ook anders, er worden er 256 geladen en 257 weergegeven. Ben er nog niet acter waar de fout zit.
 19. Hoi, Ik gebruik voor onze schoenen(Hanwag alaska gore) Snoseal. Dit is perfect. Ik maak de schoen eerst schoon, en dan smeer ik het er op, dan neem ik een haar fohn en verwarm de hele schoen. Je ziet het er gewoon intrekken, het overtollige haal ik weg met een doek. Hoewel goretex van zich zelf al waterdicht is blijft het leer van de schoen toch ook droog. En verzorgd het leer ook nog (tegen uitdrogen) Ik wil niets anders meer op onze schoenen.
 20. SMS lijkt me zinloos. Als je het snel wil weten of er een nieuwe cache in de buurt online komt kun je ook premium member worden. Heb je voor iets meer geld (denk ik) veel meer voordeel, zoals "Instant Log Notification"
 21. Hou het gewoon simpel, dan is het voor iedereen duidelijk. Over ezelsbruggetjes gesproken: Ezelsbruggetjes
 22. Werkt perfect. De eerste FTF al binnen gehaald deze week
×
×
 • Nieuwe aanmaken...