Spring naar bijdragen

thira en candor

Leden
 • Aantal bijdragen

  120
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over thira en candor

 • Verjaardag 18-05-1966

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin GPSmap60 CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2003

Contact Methods

 • Website URL
  http://nogniet
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Ik ga eens kijken of ik nog wat zwerfvuil kan zaaien. Het is mij te schijnheilig hier.
 2. Gelukkig wordt er bij iedere cachesite om toestemming gevraagd en wordt er geen zwerfvuil geplaatst.......Toch Aragorn????? En wie ben jij barny om te bepalen dat bni zonder toestemming lag?????Misschien moet je dat eens vragen aan de co!
 3. thira en candor

  G+

  Dit is het teken van Opencaching
 4. thira en candor

  Te Koop

  Pb verstuurd.
 5. Hier geen probleem met .com
 6. Woorden schieten te kort bij het lezen van dit verschrikkelijke bericht. Wij wensen dan ook familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd Peter en Melanie.
 7. thira en candor

  Kogel TB

  Een kogelpunt en een huls vallen niet onder de wet wapens en munutie. Alleen een scherp slaghoedje valt hier onder, want deze bevat kruit. Een huls is een stukje messing en een kogel punt is een stukje koper gevuld met wat lood. Ik denkdat het niet zo'n vaart loopt met die TB.
 8. Klopt ik heb er ook een aantal gehad. Heintje found Tisney Anders (Traditional Cache) at 3/28/2005 Heintje found Feniks+Theyeti 2 : "X" marks the spot-15 (Unknown Cache) at 6/13/2005 Beide meels kwamen 18-04-2006 binnen, net na 20.00 uur.
 9. Volgens mij kunnen we wel uit gaan van medio April. Want Hier wordt er al een aanbieding van gemaakt. Dus er komt wel vaart in.
 10. Volgens mij is het drie weken. correct me if i'am wrong.
 11. Misschien eens met z'n allen Premium Member worden van die club, hebben ze wat centen om het probleem op te lossen... Of ze zouden op de een of andere manier Premium Members voorrang moeten geven bij het ophalen van gegevens <{POST_SNAPBACK}> Dat laatste lijkt me een goed idee. Als dat dan goed werkt komen er vanzelf meer premiums (lees meer geld) voor een grotere computer bij .com Zij blij wij blij, iedereen blij.... toch????
 12. Mijn bestelling is al de deur uit.
 13. Hoi 3 degrees Als het bij Prof niet lukt moet je hier maar eens kijken.
 14. Persoonlijk vind ik cursief meer in lijn met de stijl van het ontwerp, maar de meeste stemmen gelden natuurlijk. Het blijft hoe dan ook een prachtig ontwerp, wat ik zeker ga bestellen, als het er komt. <{POST_SNAPBACK}> Wat mij betreft, niets meer aan doen. ziet er perfect uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...