Spring naar bijdragen

Spoiler


Aanbevolen berichten

  • 1 month later...
ReizenReizen

Spoiler editie 18 is online.

 

Het is december en de geocaching-gemeenschap houdt zijn winterslaap. Behalve de Spoilerredactie. Die was wakker, scherp en heeft zich laten inspireren door rechercheur de Cock (met Cee Ooo Cee Kaa). De redacteuren pakten hun vergrootglas op, stopten de pijp in hun mond en trokken erop uit.

 

Zo belandden twee Vlaamse reviewers in de verhoorkamer van GeocacherQ die ze het hemd van hun lijf vroeg. Tyto Alba ging vogels spotten en Team Aragorn trok de natuur in op zoek naar sporen. Ze kwamen echter bedrogen uit want de sporen die ze volgden, leidde naar de “fox” Steensnoeper. En geloof ons, dit is geen Broodje Aap verhaal. Vinnie1 pakte het daarom anders aan. In plaats van sporen volgde hij een route die was uitgezet met GPS-technieken. Maar toen zijn GPS-ontvanger vastliep dreigde ook zijn speurtocht voortijdig te moeten eindigen. Gelukkig wist Steensnoeper dit probleem snel op te lossen.

 

In deze drukte zouden we bijna onze patchwedstrijd vergeten. Spoiler gaat namelijk patches (lapjes stof met logo) maken en die mag jij ontwerpen. Dus waar wacht je nog op? GO 4 IT en verwerf eeuwige roem!

 

Als laatste willen we Achtbaangek bedanken voor zijn inspiratie en inzet. Hij zal de redactie niet verlaten, maar hij heeft het hoofdredacteurschap wel overgedragen. Zijn taken zijn over de gehele redactie verdeeld en het labeltje ‘hoofdredacteur’ is bij mij terechtgekomen. En zo komt het dat vanaf nu Vinnie1 het redactioneel schrijft.

 

Rest mij alleen nog namens de redactie iedereen een goed en geocacherijk 2010 te wensen. Gelukkig Nieuwjaar!

 

Spoiler is gratis, niet commercieel en te vinden op: www.geozine.nl

 

Veel leesplezier!

bewerkt door steensnoeper
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wauw, wat een genot. Het is Nieuwjaarsdag, de oudejaars bende is op geruimd. We zitten de laatste oliebol op te peuzelen. Ik kijk even op geo.NL en wat zie ik SPOILER is uit. Kijk dat is nou pas leuk, effe met een oliebolletje rustig cachegenieten.

Dank aan alle redactieleden voor hun bijdrage voor weer een aflevering. De allerbeste wensen voor iedereen voor 2010 namens ons;

 

L A N G Z A A M :beerchug:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Hij is er weer, de nieuwe editie van spoiler. Het eerste dat jullie op zal vallen, is dat we een 'MAKEOVER' gehad hebben. Strakker, jonger, frisser.... opmerkingen die horen we graag van jullie.

 

In deze editie een oproep om versterking, zie jij jezelf al als redacteur, dit is je kans. Wij beschrijven een fraaie wandeling met veel wild tijdens het Terracachen.Bij de 'Natuur' staat de eend centraal, (niet het model uit Peking of de 2cv uit Frankrijk), maar wel andere veel voorkomende modellen en hun kenmerken. Verder hebben wij als 'Tips&Trucs' hoe jij je voordeel kunt halen uit de lichamelijke oefeningen die, tijdens het sjouwen van die zware rugtas, spierpijn verlichtend helpen. Wij werpen een blik naar een webadres dat ook vol gebruiksgemakken voor de geocacher zit. En wij presenteren een overzicht van de, tot nu toe ontvangen, ontwerpen voor de 'spoiler'-patches.

 

Spoiler is gratis, niet commercieel en te vinden op: www.geozine.nl

 

Veel leesplezier!

bewerkt door steensnoeper
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, weer in 1x uit kunnen lezen. Ziet er weer helemaal toppie uit. De nieuwe layout is zeer geslaagd. Mis hier en daar wel een plaatje maar dat mag de pret en het leesplezier niet verminderen.

Dank aan alle vrijwilligers en ook de oud vrijwilligers voor al hun werk. Ik hoop nog lang te mogen geniet van al het gespoiler :dribble:

;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 5 months later...

spoiler 22 is uit. Met dit maal met een review van een nieuwe GPS. Als bijzondere cache gingen we een paar uurtjes fietsen. Er is aandacht voor Geocaching PODCASTS en we volgen het glibberspoor van de slak. Er wordt even terug gekeken naar de kreet 'STORMI' en we helpen je weer een stukje op weg bij het maken van een HTML geocaching pagina. Verder blikken we naar een website waar je veel scheepvaart manoeuvres in de gaten kunt houden, en een pagina waar je de hersens op kunt kraken.

 

Spoiler is gratis, niet commercieel en te vinden op: www.geozine.nl

 

Veel leesplezier!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 6 months later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...