Spring naar bijdragen

langzaam

Leden
 • Aantal bijdragen

  377
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garminmap 60csx - cx=oregon650
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  vanaf juni 2006
 • Twitter
  langzaam

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recente profielbezoeken

3211 profielweergaven
 1. Geen idee, heb sinds kort ook dit soort problemen. Ik gebruik dan bijv. Firefox. Bij openen geen icoon te zien als ik dan bij de not founds uitzet dan komen ze ineens wel allemaal tevoorschijn. Zal wel weer een tijdelijke bug zijn. In het verleden wel meer van dit soort problemen gezien.
 2. com is weer up. wel even opnieuw inloggen. Status site van com geeft aan geen probleem geweest. Kortom zeg het maar?
 3. Hier ook last van. Vreemde is als je op statuspagina kijkt van Com melden ze daar geen problemen.
 4. Het is niet de eerste keer hoor dat dit gebeurd bij KPN, weet me te herinneren dat dit een jaar of twee geleden ook is gebeurd. Ook toen met behulp van GC.com de problemen geprobeerd duidelijk te krijgen bij KPN. Uiteindelijk snapte ze het. Nu ging het nog betrekkelijk vlot.
 5. is al een paar dagen dat het niet echt lekker werkt. Geen idee waarom
 6. Provider van Com ligt plat. kan nog wel even duren inmiddels weer up and running
 7. Provider van Com ligt plat. kan nog wel even duren
 8. Helaas in almere en omgeving een veel voorkomende plant sommige gebieden zelfs een plaag. Helaas wordt er te weinig aan gedaan om te bestrijden. SBB doet er zelfs helemaal niets aan. Tja, gisteren in het nieuws dat ze schapen laten lopen. Maar ja dat is een zeer beperkt gebied. Het zal echt actief moeten worden bestreden en dat betekend dus helaas met beperkte hoeveelheid gif op het blad en dat een paar jaar herhalen ivm de zaden die vele jaren kiemkrachtig blijven. Maaien heeft weinig zin het komt binnen de kortste keren weer op en gaat steeds sneller bloeien om zaad te vormen.
 9. langzaam

  Kruispeiling

  kijk hier maar eens :http://coord.info/GC47WA0
 10. Langs deze weg wil ik graag de Kikkers, kikkertje en Visjes (grappig al de waterdieren)bedanken voor een voortreffelijk Event. Net als vorig jaar hebben de Kikkers dit voortreffelijk georganiseerd. Jullie zijn het toch maar mooi geweest om dit allemaal van de grond te krijgen. Later is daar een Landmacht event bij gekomen en wellicht komt daar t.z.t. een luchtmacht event bij. Jullie Event was de eerste en wat mij betreft ook nog steeds de leukste, en ook dit keer supermooie caches gemaakt. Ik ben uiteraard als Zeesoldaat bevooroordeeld. Ik hoop dat weer een vervolg mag zijn en hoop ook dan er weer bij te mogen zijn. Ik weet hoeveel werk het is en jullie er ingestoken hebben, mijn dank daarvoor is groot. Kikkers
 11. langzaam

  Wat Is Een Event Eigenlijk?

  Een event is wat je er zelf van maakt. Het is niet zo nodig snel nieuwe caches zoeken maar het kan wel. In principe is het een gezellige bijeenkomst van hobbygenoten. Kan je kletsen over van alles en nog wat met lotgenoten. Heb je vragen kan je ze daar stellen en proberen oplossingen te krijgen. Er hoeft helemaal geen winkel te zijn en er zal zeker niet altijd een coin te verkrijgen zijn. Ieder Event is anders. Vaak komen er nieuwe caches online maar echt niet altijd. Kijk vooral maar een in de lijst nieuwe caches en als je het leuk vindt kom dan ook hier maar eens kijken FlevoPolderEvent. Hier kan je zeker met je vragen op technisch maar ook praktisch terrein terecht. Je zal zal zien keuze genoeg en voor iedereen voldoende aanbod. Veel plezier
 12. Dan is hij/zij zeker blauw geworden van nijd aangezien ik naast de voorgenoemde YES ook nog "last" heb van een blauwe cirkel. Dit geeft mijn woonomgeving aan. Zou dit uit kunnen. UPDATE; Inmiddels oplossing voor de cirkel gevonden; GGlh daar kan je default instellingen aanpassen. Tot op heden ook nog de YES box nog niet gezien.
 13. Dan is hij/zij zeker blauw geworden van nijd aangezien ik naast de voorgenoemde YES ook nog "last" heb van een blauwe cirkel. Dit geeft mijn woonomgeving aan. Zou dit uit kunnen.
 14. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Gecondoleerd
 15. Wauw alweer een update, geweldig dat je die weer zo snel beschikbaar hebt. Wist niet eens dat er AL WEER een update was geweest. Ze gaan worden steeds frequenter en ingrijpender. Dank je wel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...