Spring naar bijdragen

Het maken van pareltjes van lijsten


Wuutje

Aanbevolen berichten

Hoi! 

Aangezien ik van overzicht hou, ben ik erg blij dat je verschillende lijsten kunt aanmaken met caches. Echter loop ik tegen wat dingetjes aan waarbij ik hoop dat jullie mij zouden kunnen helpen. 

1) Ik snap niet goed hoe je caches van eenzelfde route makkelijk in een overzicht kunt zetten. Zo heb ik bijvoorbeeld een route op het oog die je per boot kunt doen. Deze kun je vinden op de kaart via de Veendorp (linksboven in de vorm van een vis), de eerste cache heeft als code: GC8PVGT.  Deze route bestaat uit een aantal mystery caches. Als ik zoek op de naam van de cache ("bootje varen") dan krijg ik een lijst met allemaal andere caches, verdeeld over heel Nederland. Niet helemaal wat ik zoek.. Handiger is (denk ik) om te zoeken op de cache-owner en vervolgens alle mystery caches weer te geven. Alleen dan krijg je als nog een lijst met ook de andere caches die zijn neergelegd door deze cache-owner. Mijn vraag is dus: kun je op de een of andere manier 1 lijst krijgen van deze route of is zoeken via de cache-owner de makkelijkste weg? 

2) Is het mogelijk om een route op te lossen samen met een andere gebruiker? De bovengenoemde route bestaat uit 50+ puzzels. Kun je bijvoorbeeld een lijst delen met een andere gebruiker, waarbij je van elkaar kunt zien welke caches er zijn opgelost? 

3) Google knows everything. Ik denk dat er vast meer mensen zijn die deze vragen hebben gesteld. Echter kon ik het niet vinden via Google of dit forum. Waar had ik deze antwoorden kunnen vinden? 

Alvast bedankt voor jullie hulp! :blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Beste wuutje, 

Allereerst wil ik je als ervaren cacher hartelijk welkom heten. Goed dat je eerst zelf heb gezocht. Jammer dat je het niet kon vinden, maar weet dat er geen domme vragen zijn, alleen makkelijke antwoorden. Het wil ook nog weleens helpen om op een internationaal forum te zoeken mocht je het hier niet kunnen vinden. 

Dan nu:

Het zoeken op specifieke caches van een bepaalde cache-owner (behalve van jezelf) is helaas, naar mijn weten, niet mogelijk. Wellicht dat het app-development team hier naar zou kunnen kijken. Mocht iemand anders wel een manier weten dan ben ik ook erg benieuwd! Zou een mooie functie zijn. 

Binnen de applicatie kun je geen team lijstjes bijhouden. Wat ik altijd doe in dit geval is trello gebruiken. Hiermee kun je makkelijk een board delen met je vrienden. 

Als iemand hier iets op aan te vullen heeft graag! 

Heel veel cache plezier en veel succes tijdens de jacht! 

Over. 

bewerkt door Jimmyjimj
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als ik me goed herinner is er ook een FB groep die trails en geoarts bepraten en behandelen. Zij hebben ook lijsten van trails en geoarts met de bijbehorende caches.

Het mooiste zou zijn als GC iets zou hebben op de site die alle trails en arts tonen met de bijbehorende caches.

Eigenlijk zoiets als de ver ondergewaardeerde opencaching site die deze mogelijkheid wel bied B)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...