Spring naar bijdragen

Geocaching Organiseren.


Recreatie NH

Aanbevolen berichten

Ik wil begin mei een geocaching organiseren in een aantal gebieden in Noord Holland. Ik wil niet gebruik maken van bestaande caches maar dit helemaal zelf inrichten. Nu ben ik op zoek naar iemand die dit voor mij kan opstarten, eventueel kan begeleiden en voor mij de juiste apparatuur en overige spullen kan organiseren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Welkom, Recreatie NH. Natuurlijk kun je als organisatie volledig in eigen beheer en onder eigen vlag geocaching-activiteiten organiseren. Bij elke GPS-speurtocht die eindigt met het vinden van een schatkist vol spullen om te ruilen gaat het om geocaching. Daarbij maakt het niets uit of de tocht is gepubliceerd op een speciale geocaching-website, een eigen website of op een flyer die je uitreikt aan klanten/deelnemers.

 

Goed dat je een ervaren geocacher zoekt om je te adviseren en te begeleiden. Als ik in de buurt woonde had je 'm nu al gevonden. Succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Of kijk eens op deze site: http://www.satellite-adventures.nl/

 

Niemand heeft meer ervaring in het organiseren van geocaching-tochten en evenementen dan deze man, die bovendien is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van CloudCaches. CloudCaches zijn de volgende stap in geocaching. Klik voor een voorbeeld van een CloudCache op het CloudCache-logo onder dit bericht en lees de logjes met ervaringen die uniek zijn in de geschiedenis van geocaching.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie reacties! Ik ben nieuw op dit forum en zie nu pas al jullie reacties. Anders had ik zeker eerder al gereageerd. Ik heb inderdaad contact met Blutch en zal ook met de andere partijen even contact opnemen. Waar ik voornamelijk even naar op zoek ben is een gratis app hebben die we als gps kunnen gebruiken. Belangrijk is dat deze geen wifi nodig heeft, je gps coördinaten kan invoeren en dus gratis is. Weet iemand toevallig zo'n app die wij hiervoor kunnen gebruiken?

bewerkt door Recreatie NH
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...