Spring naar bijdragen

Recreatie NH

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
  1. Als we voor het bepalen van de coördinaten moeten bepalen is dat niet zo erg. Het is meer dat hij gratis moet zijn voor de mensen die gaan zoeken. Hebben jullie ervaring met de viewranger?
  2. Dank je wel voor de tip!
  3. Iedereen ontzettend bedankt voor jullie reacties! Ik ben nieuw op dit forum en zie nu pas al jullie reacties. Anders had ik zeker eerder al gereageerd. Ik heb inderdaad contact met Blutch en zal ook met de andere partijen even contact opnemen. Waar ik voornamelijk even naar op zoek ben is een gratis app hebben die we als gps kunnen gebruiken. Belangrijk is dat deze geen wifi nodig heeft, je gps coördinaten kan invoeren en dus gratis is. Weet iemand toevallig zo'n app die wij hiervoor kunnen gebruiken?
  4. Ik wil begin mei een geocaching organiseren in een aantal gebieden in Noord Holland. Ik wil niet gebruik maken van bestaande caches maar dit helemaal zelf inrichten. Nu ben ik op zoek naar iemand die dit voor mij kan opstarten, eventueel kan begeleiden en voor mij de juiste apparatuur en overige spullen kan organiseren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...