Spring naar bijdragen

IkbenMamma

Leden
 • Aantal bijdragen

  678
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door IkbenMamma geplaatst

 1. Goh, je plaatst weer eens een topic ;)... #10000coin Twexit ;) !

  1. Team Professor X

   Team Professor X

   Ja, Cynthia. Ondanks dat JIJ het draadje plaatste wilde ik toch mijn hart luchten. Het gaat dus niet zozeer om Wilxlii zelf maar om het volslagen nutteloos gebruik van een gekregen geocoin. En het feit dat ie het niet zelf op het forum plaatst, maar wel braaf meeleest. Kom op, wees een vent. Je bent of aanwezig, of afwezig. Niet half. Ik baal ook met regelmaat van de perikelen in cachend Nederland, maar blijf wel communiceren. Ook al krijg je tegengas. Kijk maar eens wat een gezeur ik heb geh...

 2. Hoi Mum heb je een linkje voor de 10000 coin banner.

  Greoten Olaf vd GETZIE FAMILY.

 3. Mis de lijst waar ik op kon klikken welke berichten er allemaal tijdens mijn forumafwezigheid zijn gepost :(, en die nieuwe optie rechtsbovenin lijkt er op, maar geeft maar vijf los aan te klikken topics :(... ach, ben weer weg, TWEXIT ;)

  1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
  2. GeoVlinder

   GeoVlinder

   Bekijk nieuwe inhoud rechts bovenaan, werkt precies zoals de vroegere knop ongelezen berichten. Ik kreeg vandaag 2 pagina's vol topictitels, dus misschien staan jouw instellingen anders? Als je er niet uit komt, gewoon hulp vragen!

  3. Wad-Seekers

   Wad-Seekers

   Bij je instellingen kan je kiezen tussen "toegevoegd sinds laatste bezoek" of "ongelezen". (Of iets van die strekking, ik weet het nog niet uit mijn hoofd).

  4. HereIsTom

   HereIsTom

   Ja je bent niet de enige die de nieuwe opzet van het forum niks vindt ;-)

 4. Wennen zeg die nieuwe opzet op t forum nu... #TijdjeNietGeweest

 5. TB pagina is aangepast : Current GOAL: PRUNIETB32 Pistol Dringend terugsturen naar Belgie ! About this item: PRUNIETB32 Pistol Dringen terugsturen naar Belgie AUB !!!
 6. Het is ook niet zo netjes om meteen maar de heer in kwestie alsdader aan te wijzen !! Kijk eens op je TB pagina en zie dat de foto al geplaatst is door een ander team, nog voordat team Vagebond in beeld is gekomen ! Kun je hier tevens een foto plaatsen van hoe de pistol er dan uit gezien schijnt te hebben oid... En als men hier er zo zijn mening over heeft, wat wil je dan met je TB ?!
 7. Uw laatste bezoek was op 6 december 2009 om 16:29 uur ... Tsjaa, na alle verhuisdrukte en feestdagen, ook nu weer eindelijk achter een vandaag geinstalleerde pc eens even op het forum kijken. *** Dat we met zijn allen maar heerlijke wandelingen tegemoet mogen gaan en op vele puzzeluurtjes kunnen rekenen. Ook Mamma en Josée wensen een ieder dus een cacherijk en vooral gezond 2010 toe. Tot somewhere in the field someday, of tot plons morgen ! Ik zal er weer eens een hunt aan koppelen !!
 8. Ik heb er nog één denk ik... 1) Geocaching applicatie op de IPhone wordt gelanceerd, of was dat vorig jaar ook al (ik heb Symbian, dus ben niet op de hoogte wanneer etc.) En ook: 2) Geocaching LIVE van gc.com...
 9. Wilxlii's ... En natuurlijk Nederlands eerste en zeer geslaagde TAKG event !!
 10. Ik heb mezelf ook aangemeld als vos voor morgen ! Ik ben danwel niet in de gelegenheid om te cachen tot minimaal 1 december ivm drukte in nieuwe huis, maar als mensen toch erop uit gaan, kunnen ze me best proberen op te sporen. Ben niet steeds op één plek, moet nog dikwijls op en neer naar bouwmarkt etc, dus Succes all ... *** Zou zo'n link met Twitter ook ingebouwd kunnen worden, dat er in een tweet verschijnt dat er op de VOS gejaagd kan worden via foxhunt.nl ? Ideetje ?? Net als de Geocache Navigator bv. en Trackr, en WieWatWaar van hyves (Oh nee, die is volgens mij net andersom, van Tweet naar hyves, maar als voorbeeld dat het in Twitter verschijnt.
 11. Ik kwam DIT tegen in ander draadje, misschien is dat wat ????
 12. In principe is de ignore functie daar voor. Als je hem niet meer wilt zien, dan kun je de cache op ignore zetten. Werkt prima. Mijn vraag is alleen of het niet handig zou zijn als je ook zou kunnen zien hoeveel user(s) de cache daadwerkelijk op ignore hebben gezet, net zoals je nu kunt zien hoeveel user(s) hem op de watchlist hebben gezet. Zo heb ik in een ander topic ook al eens aangekaart dat ik (als legger in ieder geval minimaal!) graag zou weten WIE dan mijn cache watcht ! (Ivm coin rips etc, meestal na een log, dat die en die coin erin zit, is de coin erna weg, hoe kan dat toch !!!). Maar ja, recht op privacy helaas...
 13. Het worden weer kortere dagen EN de nachtcaches worden voor een grotere groep aantrekkelijk, dus ik dacht even het volgende delen : Ik kwam in mijn mailbox het volgende tegen wat ALLEEN VANDAAG geldt; Mini Maglite Magled 3AA LED Flashlight « Terug •Merk: Maglite •Type: Mini Maglite LED 3 AA •Gebalanceerde optische eigenschappen voor een heldere lichtstraal •Intelligent energiebeheer voor een optimale benutting van de batterijen •Candle Mode •3 x AA Penlite batterijen meegeleverd •Geschatte levensduur van de module: 10000 branduren •Praktisch onbreekbaar •Batterijen gaan aanzienlijk langer mee •Hogere lichtopbrengst •Betere lichtkwaliteit zonder donkere vlekken of ringen •Lengte: 218.3 mm •Diameter loop: 18mm •Diameter lichtkop: 25.4 mm •Riemhouder •Gewicht zonder batterij: 81.64 g •Gewicht met batterij: 154.22 g •LED: 3 Watt •Garantie: 10 jaar Prijs: € 12,95 (Ipv 59,95 !!!) Heeft iemand hem trouwens, wat zijn de ervaringen ? *** Even bij het plaatje kijken of Mum benaderen om te weten waar je deze kunt aanschaffen... *** Of mag ik deze link hier WEL plaatsen omdat het geen coins betreft ?? (Zo niet : Modjes deze laatste regel graag verwijderen dan ...)
 14. IkbenMamma

  Inlog Op Forum

  En; Ticket... was is dat? *** http://www.geocaching.nl/support/
 15. Klopt. Maar komt Geocaching Live dan een beetje in de richting? Jammer dat dit nou net geen fieldnotes doet, maar dat komt vast nog... Even mijn tweets van Twitter hier plaatsen, omdat ik net mijn gemarkeerde caches via Geocaching Live heb doorgesluisd naar mijn fieldnotes in mijn GC account, waar ze nu dus keurig staan, incl. gemaakte fieldnotes. Werkt als volgt: Twitter relaas : Zo dan, net even via de Geocaching Live appl. alle caches van gisteren "overgeboekt" naar Field Notifications Geoaccount, voila. Ook hier op Twitter nu meteen mijn gevonden caches te zien. Voor wie niet weet hoe dat moet, ik heb het net zelf ook pas ontdekt. 1) Op je telefoon Geocaching Live opstarten en dan MENU, dan CACHE, dan SHOW LISTS. Dan krijg je een lijst met je gemarkeerde caches in Geocaching Live... 2) Vervolgens weer MENU dan UPLOAD to server... dat lijkt meteen klaar, maar enige tijd later krijg je pas bericht in je mobiele scherm dat caches op Geocaching Live staan en je kunt ze dan ook vinden bij http://live.geocaching.com/mylive/index.php?act=note 3) In Geocaching Live op je laptop/PC kun je dan daar de caches aanvinken die je naar je Field Notes kunt doorsturen, onderaan vind je die optie. 4) En bij http://www.geocaching.com/my/fieldnotes.aspx staan dan je Geocaching Live caches MET NOTES evt, even aanpassen en loggen ... Ik denk dat ik de upgrade van Geocache Navigator van 15 Euro nog maar even laat, Geocaching Live werkt prima en de notes worden ondersteund !! Ik mis alleen het kompas gedeelte uit Geocache Navigator, of zie ik die over het hoofd . *** Hm, wanneer ik DIRECT uit de Geocaching Live pagina wil loggen zie ik dat mijn TEKST uit mijn field note NIET wordt neergezet in mijn log Moet dus wel eerst naar Field logs doorsluizen. Als ze dat dan nog automatisch gaan maken is het helemaal top ! E.e.a. wijzer geworden via Geocaching Live groups
 16. Ze zeggen wel ook : !!!!! -> We pride ourselves in providing great products to our customers and we continuously invest to make our products better. At times we can make these upgrades available for free. Other times upgrades will require an additional purchase. Regardless of whether you choose to upgrade your Geocache Navigator application in the future when upgrades become available, the version now offered for €15 will continue to operate. Oftewel hoe ik het opvat: De upgrade nu, waar je -als je al een versie had- 15 euro voor betaald blijft voor " altijd" werken, echter als er een upgrade is waar je wel nog voor moet betalen, blijft deze geupgrade versie werken en wil je de nieuwe upgrade is het betalen...Blijft jammer, maar goede applicatie.
 17. Sterker nog, als je hem voor het eerst aanschaft betaal je 30 Euro !! Alleen als je hem al op je Nokia N95, 6110 of N82 had staan, is er de upgrade van 15 Euro... *** Vind het wel jammer hoor, maar overweg wel de 15 euro te betalen. Vind het loggen ter plekken, c.q. vastleggen als found erg handig, zodat ie later in je Geocaching.com account netjes in het overzicht staat van Geocache Field notes ! *** Bovendien zien ze op Twitter ook meteen dat je weer een cache hebt gevonden !!! *** Eerst mijn paypal maar eens opwaarderen, ik zie dat de betaling via die weg gaat...
 18. Ik dacht dat Geocache Navigator sowieso gratis was voor Nokia gebruikers, is het alleen voor bepaalde Nokia toestellen ? Kun je niet de upgrade ongedaan maken en gewoon alles verwijderen en de gratis versie weer installeren ? En idd, zoals IVo-tje zegt, als je ergens voor hebt betaald, lijkt het me dat ze je ook te woord kunnen staan bij een probleem. Om welke UPGRADE gaat het eigenlijk dan ??
 19. IkbenMamma

  Log Deletion Na Adoptie

  In dit betrekkelijk oude draadje kom ik helaas ook geen link tegen hoe ik een TB kan laten adopteren ! Wie heeft een link voor me ? De www.geocaching.com/adopt link ken ik, maar die lijkt alleen voor caches (GC..../TB.... (reference nr.) ), als ik het TB nummer invul herkent ie hem niet. Ik heb het zelf wel eens eerder gedaan, een TB zelf overgenomen van iemand, maar ik weet niet meer waar ik dat kan doen... ***** Aha, gevonden, toch www.geocaching.com/adopt en dan het TB reference nummer links boven van je TB/Coin pagina invullen, ipv het nummer op je TB-TAG Nu is Biertje zelf eigendom van ***Biertje's Bierpul***
 20. Ja, zat ik me ook al te bedenken ja, dacht nog wel wat andere dingen ook aan te kaarten, maar heb vooralsnog geen behoefte me aan te melden en dan kun je ook geen berichten posten, dus ik laat het er voor nu even bij... Kom altijd al tijd te kort []
 21. Opbouwend puntje naar de makers; In deze link vind ik de voor mij dichtsbijzijnde caches in een straal van 10 km... Schijnbaar hanteren jullie NIET de GC.com DB direct, want ik zie zo een cache staan die inmiddels WEL op GC.com weer enabled is, maar bij jullie nog een vette streep erdoor heeft. Het gaat in dit geval om de cache Harbor Head van Pyne, die pas enabled is. Dit is niet direct zichtbaar op jullie site dus. Mijn vraag dan ook is; wat is de "vertragings" factor ... *** Weer eens verder koekeloeren.
 22. Hoe was het ook al weer, je legt geen reclamefolders van de Hoogvliet neer bij AH ?! Ik bedoel, meestal in dit soort draadjes wordt er om die reden direct door de modjes ingegrepen en is na drie reacties het draadje gesloten. Nu lees ik niets van hen, of heb ik dat over het hoofd gezien... Vraag die bij mij oprijst is zijn jullie modjes bewust op de achtergrond omdat het: 1) niet mag ? oid (lees monddood ??) 2) de buren (Ook GC ) wel toestemming blijkt te hebben om de database etc. te mogen doorlinken / gebruiken... Ik zou het wel fijn vinden om iemand hierover iets te "horen" uitspreken, Hilde, Marit, één van de mannen ?? Ik weet de tijd zal het leren, maar toch, waarom is er nog NIEMAND van .nl - die normaliter op het puntje van de stoel zit - die zich heeft laten horen ...
 23. Bij de meeste goede outdoorwinkels (Zoals bij ons Bever Zwerfsport en de Skithut in Den Haag) moeten ze volgens mij wel goede wandel rugzakken met drinkreservoirs hebben, of het per defenitie van het merk Camelbak is, weet ik ook niet, maar veel succes met je tocht en laat je nog weten wat het geworden is !
 24. Afgezien van het feit of de N E goed is, de vraag blijft hoe dit naar wgs84 om te zetten, toch ? Wanneer je even googled op nearby.org/uk of .uk dan vind je een makkelijke omreken site. Knip en plak je coörds en lees vervolgens helemaal rechts onderin het juiste formaat coörds af. Succes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...